2011 gelin adayları buyrun sohbete

canm alyansını kaybetmenıze üzüldüm eşinn tavrına gelince bnmki olsa oda aynı şeyi söylerdi nie bni uyarmadın bak yüzük düştü diee:)))meltemcim konuşamadık kaç gündür meraktaym bnde cuma günü nöbetim yogun gectı bakamadm hiç topiğe neler kaynattınız

çıkcak paramız varmış diyrm ama çıkcak paralar bir türlü bitmiyor

ay iş yerinden hiç sevmediğim ve her gün hemen hemen tartışıp kavga ettiğim beni her fırsatta şikayet etmeye çalışan kıskanç hatun aynı siteye taşınıcakmış
ztn konuştuğumuzda çok kıskanmıştı işte sizin site nsl şöylemi bölemi
diyip bir hayırlı olsun bile dememişti
şimdi yeni evlencek bizim siteye geliyormuş
sabah kalkıcam aynı arabada o akşam aynı arabada o
cafeye gitcem yine o
şaka gibi bişiy bu

Allah sınıyormusun sabrımı ya

her şer de bi hayr vardr canm üzülme dha güselini alırnız.ahh şu hatunlarr bilmezmiyim kıskanç hatunlar her iş yerinde oluyor mutlaka sadece iş yerinde çevremizde oluyor ya bn kendim için istedimi başkası içinde isterim neden insanlar fesatlık yapar hiç anlamm neyse canm sana şimdiden sabır diliyorum ben( birde sna tavsiyem dostuna yakın oldun kadr düşmanında olki sna ne kadr zarr verecebilecegini bil çok doğru bi söz vla

günaydın kzlar.. bakıyorumda kızlarımızın hepsi evlenmiş allah mesut bahtiyar etsin. hele aysenin 8 aydır evli oldugunu görünce bi garip oldum zamn ne de cabuk geciyor.

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız bakalım pazar günü mobilyacıya bir daha gittik annemlerde geldi beğendiğimiz mobilyaları gösterdik koltukları beğenmediler başka beğendi onlar onda karar verdik bizde sipariş verilecek bir iki hafta içinde Zeynepcim aksilikler çıkacaksa hep böyle çıksın sağlığınıza birşey olmasın da bunlar ufak şeyler nazar diyelim

günaydın kzlar.. bakıyorumda kızlarımızın hepsi evlenmiş allah mesut bahtiyar etsin. hele aysenin 8 aydır evli oldugunu görünce bi garip oldum zamn ne de cabuk geciyor.

canımmm sen gelmişsin ama kaçırdım ben hoşgeldin çok özledim seni hemen kaçma dur biraz sohbet edelim

Son düzenleme:
günaydın kızlar..iyi haftalar..
betüş gelmiş..herşeyi güzel geçmiş şükür..
zeynepcim bu kadar üzme kendini..giden gitti..insan çok üzülür seni anlayabiliyorum ama canınız sağolsun tatlım boşver de..
nurgüşümle konusutk kızlar..herşey çok güzel geçmiş..
bugun gelicek buraya iş başı yapıyo..canım ya
bu arada hafta sonu adaş geldi aklıma nasıl oldu acaba??

Son düzenleme:

Günaydın hatunlar ben geldim...

Zeynep bozma moralini arkadaşım her şerde vardır bir hayır.

cnmcım hoşgeldin
kızlar moralimi bozmamaya çalışıyrm ama gerçekten
kendimi orda çok mutlu hissediyrdum
ya işten çıkıyrm siteye girince o kapılar kapanıyor ohhh diyrm dünya varmış
herkes dışarda kaldı.
ama yılan var içerde.ne huzursuz bişiy
heryerde karşıma çıkıcak

güzel bir hafta olsun kızlar hepimize
havalar öok sıcak insanı sıkıntıya koyuyor resmen

betülle facede denk geldik ya konuşamadım eşim yanımdydı kk felan yazınca çıkmam gerekti çok üzüldüm sonra bilmiyor eşim buraya takıldığımı burada yazdığı gibi yazmış herşey çok güzel geçmiş diye slm söylemişti

zeynep çıkacak kan damarda durmazmış derler aldığınız yerden yine alırsınız olacak la öleceğe çare yok hiç sıkma canını tatlım

bizde dün ps3 lere baktık durduk niyetimiz var ama korkmuyorda değilim gerçi nişanlımın çelik gibi iradesi vardır ona güveniyorum da hastalık yapmasıda beni korkutuyor

Bizimki de öyle ama sonuçta yeni olan herşeye ilgi çoğalıyor. sabah akşam başından kalkmamazlık yaparsa kötü olur

Bende çok istiyorum ps3 nişanlımda istiyor.
Hatta birlikde oynarız diye konuşuyoruz.Ama takıntı haline gelir mi bende bilemiyorum.
Şimdilik hayali yetiyor

kızlar öle tabi
insanlar o dalgalarda ne canlarını kaybediyorlar
biz alyans kaybetmişiz ona üzülüyrz.
ama 3 kuuş para biriktirelim derken hep başka yerlerden çıkıyor ben ona üzülüyrm
birde aldığımız gün geldi aklıma çok heycanlanmıştık
şimdi o kadar iyisini alamayız idareten bakıcaz bişiyde sonra benimkinide değiştirip güzel bişiy alcaz
kanamamda korkuttu beni ama ertesi gün hapından kaynaklıda olabilirmiş
içtikten 7 gün sonra ara kanama oluyormuş
olmayınca gebelik belirtisi olabilirmiş
ya da adet düzensizlikleri başlıyormuş
nette baktım korkulcak bişiy yok yazıo

Bende çok istiyorum ps3 nişanlımda istiyor.
Hatta birlikde oynarız diye konuşuyoruz.Ama takıntı haline gelir mi bende bilemiyorum.
Şimdilik hayali yetiyor

Bende çok seviyorum bu arada tek taraflı değil aslında
ama bakalım eylüle kadar düşünmne fırsatımız var dün gittik okey,tavla,domino aldık

buyur canım edelim:)

dün bulaşıktı çamaşırdı süpürge sil ütü mutfak aman allahım oturduğumda saat 9 geliyordu sıcakta uğraştım durdum misafir gelecekti birde kurabiyedir pastadır ne gelen oldu ne haber veren çok sinir oldum gelmioyrsan aç söyle bari hayret bir olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…