2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bende çok seviyorum bu arada tek taraflı değil aslında
ama bakalım eylüle kadar düşünmne fırsatımız var dün gittik okey,tavla,domino aldık

Bizimkide karşılıklı valla.Nişanlım kadar bende istiyorum:)
Tavla ve santraç takımını bizde alacağız hemen.Ama ps3 için alırız diye konuşmadık henüz.
Sadece olsa oynarız diye konuştuk.Hatta benim istekli olmam nişanlımı şaşırtmıştı

alın vallahi evde oyun güzel oluyor. şimdilik bunlar var işte bide jenga ve iskambil kağıdı ev kumarhane oldu
bende doğum gününde almayı düşünüyorum bide bu ev zamanında eşime sen evi satın al kredi ile söz sana bende ps3 alıcam demiştim

eda dolmayı yaptın mı o gün nasıl oldu
alıştımı elin biraz biraz

aaa denizimevet dolmayı yaptım güzel olmustu denizim ilk denemeye ragmen..fakat içinde arada çıkan çiğ pirinçler vardı..sanırım içini biraz sık döşedim denizim..dünde bezelye yaptım bide tavuklu şehriye çorbası yaptım bugun için..eve gidincede pilav yapıcam..eşim bugun işe başladı

Ortak zevklerin olması bencede çok hoş:)Santraç için evden çıkmadan hamlemizi yaparız diye hayal kuruyoruz.
Tavlada artık yenmeye başladığım için heyecan dorukda:) Bak iskambil kağıdı benim aklıma gelmemişdi onuda alalım.
Çift olarak oyun oynamak o oyundan ortak zevk almak bence çok hoş.Sende al ps3 enişdeye sonra burdan yazarsın nasıl oluyor bizde ona göre alırız:)

tabi canım okey için tophaneye gidiyoruz devamlı doğum gününde maddi açıdan da müsait olursam düşünüyorum almayı
eminim çok keyifli olacaktır heee turnuvalara bekleriz sende istanbuldayımışşsın karşılıklı okey oynarız

Benimle okey oynarken büyük zevk alıncağı kesin :)
İlk oynamada sen tut okey taşını at ortaya aman allahım ne rezillikti hesabı biz ödemek zorunda kalmışdık.
Allahtan nişanlım yoktu Umarım müsait olursunda alırsın bencede çok hoş olur kesinlikle.

oooo hızlı bitiyor desene yani okey
inşallah canım alırım bakalım araştırıcam bi ara

buyur canım edelim:)

edelim kız iki lafın belini kıralım hobi edindin mi kursa felan gittin mi onlardan bahset

gerçekten hayret birşey ya o kadar hazırlanıyoruz günah değil mi kendilerine yapılsa ne düşünürler acaba ne kadar ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…