2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben biliyorum tatlım ama patlıcanları bol yağda kızartmıyorum teflon tavaya çok az yağ koyup öyle pişiyorum sağlıklı olsun diye o zamanda renkleri kahve rengi değil yeşil gibi oluyor:)

imam bayıldı da patlıcankızarmıyo dei biliorum ben
domates soğan sarımsağı bi kaba doğra birbirine karıştır
patlıcanlarıda boyuna göre 2 yada 3 e böl sonra böldüklerini üstten artı şeklinde ken o aralara yaptığın domatesli soğnaları karışımı doldur ben su le pişiriyorumpiştikten son,ra üzerine birz zyağı gezdiriorum.

bana geçen ninem yeni evli insanların başında müsibet çok dolaşırmış özellikle 40 gün boyunca öyle demişti bnde nasipse annem erken diyor ama perşmbe mevlüt okutucam inşallah

Zeynepcim sizin orda yakın mutlaka cami vardır akşam ezanından sonra eşinle birlikte gidin yada eşin ilk hocaya söylrsin böylr böyle bir okurumusn diye okur sende gidersin ben bir kere daralıyordum sürekli bir tuaf oluyrdum uyuyamıyrdum cami hocasının okumasıyla toparladım

birde su götürüsnü suyada okur evin içine sepelersin azıcık bunu düşün bir iyi gelecektir birde kapıya ayetel kürsü as evin dış kapısına küçük oluyorya kağıtlarda

bende düğün kazaız belasız bitsin olsun çikolata dağıtacağım demiştm hatta buket banada gönder demişti :)
bazı olumsuz şeylerde ona yoruyorum adadım ve yapmadım diye sende de böyle bişey varmıydı yada demişmiydin bunlardan da olabilir

hıh annemde böle yapıodu işte
ama geç mi pişer suda acaba patlıcanlar
karnıyarıkta kızarır imam bayıldıda suyla pişer dediini hatırlıyrm evlenmeden önce :)
suya salça fln koymuyrz dime
yağ ve su.
iç malz. soğan sarımsak domates bu kadar mı

OKTAY USTANIN IMAM BAYILTMASI

5 adet orta boy patlıcan
tuz
5 orta boy soğan
3 diş sarımsak
3 iri domates
1 bağ maydanoz
yarım çay fincanı zeytinyağı
2 orta boy domates
1,5 çay fincanı su
1 adet dolmalık biber
İmambayıldı tarifi
Patlıcanları temizleyin, soyun ve ortasından yarın, sonra enlemesine de bir yarık yapın. Tuzlayıp, yarım saat sonra yıkayıp bir tabağa çıkarın.Soğan ve sarımsakları piyaz biçimi doğrayın. Üç domatesi ufak ufak kesin. Patlıcanları sararıncaya kadar zeytinyağda kızarttıktan sonra pişireceğiniz tencereye dizin, aynı yağda soğan ve sarımsağı kavurun, ardından domatesleri de katıp çevirin. 15 dakika pişirin. Maydanozu katın, daha sonra bu içi patlıcanlara doldurun. Suyunu koyun. Üzerine 2 domates ve biber dilimleri koyarak yarım saat pişirin, soğutun.

günaydın canlarım benim ben geldimmmm nasılsınızzzzzz
canımmm hoşgeldin
nasılsın?
mutluluklar tekrardan
ay resim var mı resim

bana geçen ninem yeni evli insanların başında müsibet çok dolaşırmış özellikle 40 gün boyunca öyle demişti bnde nasipse annem erken diyor ama perşmbe mevlüt okutucam inşallah

40 günüde geçtim ama sonradan başladı
böle eşimin yüzünü yanarken görüyrm mesela aynaya bakıyrm yüzümde yaralar görüyrm.
rüyalarımda sürekli mezarlıktayım.
of korkuyrm yaa

camide çok uzak ama annemlerin ora cami çok yakın hatta yan yana
hocada tanıdık ay babama söleyim bi okutsun beni dayanamıcam artık psikolojim bozuldu
ayetel kursi var cnm kapının yanındaki dolapta duruyr ama kapıda düşüyor koymuyrm

VALLA BUKETCİM CUMARTESİ İŞ ÇIKIŞI ZATEN RAHATSIZDIM REGL DEN DOLAYI TERASTA MANGAL FELAN YAPTIK bu yüzden pek birşey yapamamıştım evde pazar günü inan eşimin amcası yani düğünede gelemdiler tebriğede pazar günü için geleceğiz dediler sonuçta haber veriyorsun inan ayaklarıın üstünde duramadım ama yinede gelirler diye hazırlık yaptım çok acayip sinir oldum ama yapacak birşey yok ama onlarla karşılaşacağım mutlaka diyeceğim iki laf var hem haber veriyorsunuz hem gelmiyorsunuz bir sürü hazırlık yaptım mutlaka söylemem lazım yoksa çatlarım

buda kızartıyor ben kızarmadan yapıcam
ağır olabilir öyle
sağolun kızlar tarif için

zeynepçim son günlerde bnde kötü rüyarlar görüyorum hatta cıkıyorda bnde hemen mevlut okutucam evmde sende hemen okut kuran oku aksam abdest al kendınde oku evını sırkelı suyla sil evini yeni evlilere nazar deger kem gözlerden korsun RABBİM bizi

ben masajla uyuyabiliyordum nazar işlemiş resmen günlerce uykusuz kaldım ve öyle birşeydi kimseyi görmek istemiyorum o haca allahım cennet yüzü göstersin çok iyi geldi gitmdiğim uzmanalr kalmamıştı içtim üzerime serpiştidim eve serpiştirdim bir hafta boyunca rahatladım şükürler olsun eskiden şimdi birşey yok allahtan..
adakta yerine getirilmeyenlerde de bu oluyor
sen zaman kaybetme zeynep boşuna huzursuzluk kendinde olmasın anlat hocaya ama böyle de rüyalar görüyorum sıkıntı felan okusun şifa olur inşallah ben çok inanırım bu tarz şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…