- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.821
Boş anıma denk geldi acemilikde zor
Haberlerini bekliyorumm
ben biliyorum tatlım ama patlıcanları bol yağda kızartmıyorum teflon tavaya çok az yağ koyup öyle pişiyorum sağlıklı olsun diye o zamanda renkleri kahve rengi değil yeşil gibi oluyor:)
günaydın canlarım benim ben geldimmmm nasılsınızzzzzz
imam bayıldı da patlıcankızarmıyo dei biliorum ben
domates soğan sarımsağı bi kaba doğra birbirine karıştır
patlıcanlarıda boyuna göre 2 yada 3 e böl sonra böldüklerini üstten artı şeklinde ken o aralara yaptığın domatesli soğnaları karışımı doldur ben su le pişiriyorumpiştikten son,ra üzerine birz zyağı gezdiriorum.
hoşgeldin taze evli nasılsın
tekrar mutluluklar diliyorum inşallah çok çok mutlu olrsunuz aramıza tekrar hoşgeldin:))) evli mutlu hatun
canımmm hoşgeldingünaydın canlarım benim ben geldimmmm nasılsınızzzzzz
bana geçen ninem yeni evli insanların başında müsibet çok dolaşırmış özellikle 40 gün boyunca öyle demişti bnde nasipse annem erken diyor ama perşmbe mevlüt okutucam inşallah
Zeynepcim sizin orda yakın mutlaka cami vardır akşam ezanından sonra eşinle birlikte gidin yada eşin ilk hocaya söylrsin böylr böyle bir okurumusn diye okur sende gidersin ben bir kere daralıyordum sürekli bir tuaf oluyrdum uyuyamıyrdum cami hocasının okumasıyla toparladım
birde su götürüsnü suyada okur evin içine sepelersin azıcık bunu düşün bir iyi gelecektir birde kapıya ayetel kürsü as evin dış kapısına küçük oluyorya kağıtlarda
bende düğün kazaız belasız bitsin olsun çikolata dağıtacağım demiştm hatta buket banada gönder demişti :)
bazı olumsuz şeylerde ona yoruyorum adadım ve yapmadım diye sende de böyle bişey varmıydı yada demişmiydin bunlardan da olabilir
Pardon kızlar ben imambayıldı ile karnıyarığı karıştırdım gene
OKTAY USTANIN IMAM BAYILTMASI
5 adet orta boy patlıcan
tuz
5 orta boy soğan
3 diş sarımsak
3 iri domates
1 bağ maydanoz
yarım çay fincanı zeytinyağı
2 orta boy domates
1,5 çay fincanı su
1 adet dolmalık biber
İmambayıldı tarifi
Patlıcanları temizleyin, soyun ve ortasından yarın, sonra enlemesine de bir yarık yapın. Tuzlayıp, yarım saat sonra yıkayıp bir tabağa çıkarın.Soğan ve sarımsakları piyaz biçimi doğrayın. Üç domatesi ufak ufak kesin. Patlıcanları sararıncaya kadar zeytinyağda kızarttıktan sonra pişireceğiniz tencereye dizin, aynı yağda soğan ve sarımsağı kavurun, ardından domatesleri de katıp çevirin. 15 dakika pişirin. Maydanozu katın, daha sonra bu içi patlıcanlara doldurun. Suyunu koyun. Üzerine 2 domates ve biber dilimleri koyarak yarım saat pişirin, soğutun.
canımmm hoşgeldin
nasılsın?
mutluluklar tekrardan
ay resim var mı resim
40 günüde geçtim ama sonradan başladı
böle eşimin yüzünü yanarken görüyrm mesela aynaya bakıyrm yüzümde yaralar görüyrm.
rüyalarımda sürekli mezarlıktayım.
of korkuyrm yaa
camide çok uzak ama annemlerin ora cami çok yakın hatta yan yana
hocada tanıdık ay babama söleyim bi okutsun beni dayanamıcam artık psikolojim bozuldu
ayetel kursi var cnm kapının yanındaki dolapta duruyr ama kapıda düşüyor koymuyrm
günaydınn:)) bende yeni üye oldumm baktım ki 2011 gelinleri buradaymış hemen koptum geldimeylülün 10undada benim düğünüm var inş:)
nurgulcüm hoşgeldin,yeni gelin :)fotoğraflarını paylaş hemen :)
denizimm,buketim yalancı su böreği tarifiniz yok mu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?