- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.201
iyiyim ayşe hamdolsun. seni özledik valla. sen nasılsın tezini vermişsin hadi bakalım hayırlısı inşallah. rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. bugün ablam gelmiş anneme bende akşam iş çıkışı anneme gidicem eşim almaya gelirim dedi. ohhh sonunda kız kıza sohbet edicez annemde. çok sevinçliyim bugünnn
aaaaaaa kızlarrr dün irmik tatlısı yaptım harika oldu..eşim çok begendi..6 dilim yedi:89:
aaaaaaa kızlarrr dün irmik tatlısı yaptım harika oldu..eşim çok begendi..6 dilim yedi:89:
ayy nurgüşüm hemde didimki nurgüşüm verdi tarifi..
ayy bi öptü sevdi beni görünce tatlıyı sarılıyo falan..
çikolata sosu nasıl yapılıyo kuzum..soğukmu döküyosun bide
benimde canım çok istedi şimdi ...
ya kızlar ben hamile olduğumu gördüm rüyamda...hatta doğuma gittim baya ayrıntılıydı..tam doğuracakken eşim uyandırdı...
bende cok ozledim kubracim
dun gecmisi okuyunca bugun icim gitti gelldim yaniniza
Allah hepimizin emeklerini bos etmesin
ohhh toplanin kizlar
bizde hep esimle gidiyoruz
bi kez yalniz gittim cok iyi gelmisti
edacim tezi bi kere verdim savundum juri begenmedi aralikta
uzatma verdiler
sonra mayista bida teslim haziranda savundum begendiler
sonra uyuz bi asistan imla yazim sayfa duzeni hatalari icin ugrastirdi
en son onlari da hallettim
bu sefer oldu galiba bebisim
yok yok ben bu kızı öldürücem
sabahın köründe kalkmak canımı sıkmaya başladı..buraya gelincede evdede iş bitince sıkılıcaktım diyoruum..kişilik karmaşası yaşıyorum şu sıra..
olmayınca tahmin ettik rahatsız olduğunu edacık
iyileşirin umarım çabucak..
nasıl geçti tatiliniz canım sıkıntı olmadı demi
hoşgeldin edacığımmmm çok geçmiş olsun canım benim ne olsun bizdede aynı kaynatıyoruz işte
Günaydın edacım...
Geçmiş olsun canım,keşke bugünde dinlenseydn.
günaydın kızlar,
dün gelemedim cok hastaydım, gerçi bugün de devam ediyor ama işler birikiyor maalesef.
mecbur geldim ofise ama gözlerimi zor açıyorum.
sizlerde ne var ne yok? sabah sabah hüzünlü konular konuşulmuş
Benim kuşağımı abim kuşattı,ikimizde ağlamadık ama o kadar kasmışıkki kendimizi videoda tir tir titriyorduk ikimizde hele abimin sesi...
Kuşattıktan sonra sarılıp seni çok seviyorum kardeşim dedi bende seni dedim sonra bayılıcak gibi oldum ama ağlamadım sadece gözlerim doluydu...
Annem çok ağladı çünkü babam sağ olduğu halde ortalıkta yoktu... Bazen keşke ölmüş olsaydı en azından bir kere üzülürdük diyorum...
Düğünden önce yada sonra bi kere bile aramadı... böyle çocuk yapıcaksak yapmıyalım daha iyi...
Ayhh Eminecim beklemiyorki işler bi de ben kendimi kötü hissediyorum bekleyen işleri düşündükçe
eşim de dün benim yüzümden geç gitti işe bütün gece başımda bekledi kuzum sonra ben onu dün işten gelince evde karşılayınca o kadar mutlu oldu ki, ikidebir sen işe gitmesen mi diyo
Bugün haftanın 2 günü daha 3 gün var moreller hemen toparlansın güzel konular açalım sohpetler edelim hüzünleri muazzez ersoy evde bırakmış bizde bırakalım
evvet kızlar size saçma bir soru erkeklerin de doğurganlık özeeliği olduğunu düşünelim bizimde var hani hem onlar hem biz hamile kalabiliriz bu durumda kocalarınızın doğum yapmasını istermiydiniz ...
benimde canım çok istedi şimdi ...
Ya kızlar ben hamile olduğumu gördüm rüyamda...hatta doğuma gittim baya ayrıntılıydı..tam doğuracakken eşim uyandırdı...
oyle deme emayn,babanla aranızda ne problem var bilmiyorum ama allah yine de acılarını gostermesin...Ben kusak falan takmıcam,babam yok zaten,oyle bir toreni kaldıramam...
Hayır olsun tatlım,kim uyandırdysa ilk çocuk onun cinsiyetinde olur derler ama ne zaman olur bilmem
Bide yatağınızda ilk hangi bebek uyursa ilk çocuğunuz o cinsiyette olur derler... bizim yatağımızda dayımın kız bebişi uyumuştu ev yerleştirirken acaba kızım mı olucakkkk
bizdeyken kayınvalidem yatakta erkek çocuğu yuvarladı..
:))))))))))))))))) kocan uyandırmış o zaman bebei erkek olacak senin .))))
hayır olsun canım ya tabirlerine bak meltem olsa yorardı birşeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?