- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.161
yok artık bu kadar da olmaz denizkoydumadını....keske bu yönümüz ortak olmasaydı ama,cok zor cunku...
gereksizce seninle de aynı kaderi paylasıyormusuz, ben de daha simdiden kardesim de 19 yasına geldi o da 5-6 yıla evlenmek isterse o zaman annem hepten yalniz kalcak diye simdiden dusuyorum...
ay cok zormus ya,annen nasıl gereksizce,alıstı mı senin evliligine?
benimki cok zor aliscak biliyorum,eminim cok aglar,simdiden gozleri doluyor surekli farkediyorum...hatta gecen gun agladi...
günaydın kızlar. sabah sabah ağlattınız beni. rabbim babalarınızın mekanını cennet etsin.
eminem canim sagol
cumartesi evdeydim gerci ama ondada gezdik esimle
o gun evde olup temizlik yapsam huzurlu ama daha yorgun olacaktim
neyse gecer insallah
sen nasilsin canim
günaydın kızlar...çok yorgunum,çok uykusuzum veeeee bunaltıcı bir sıcak var...
anamm kubram gelmiss
gunaydin balim naber
denizim gunaydin balim
iyiyim ayşe hamdolsun. seni özledik valla. sen nasılsın tezini vermişsin hadi bakalım hayırlısı inşallah. rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. bugün ablam gelmiş anneme bende akşam iş çıkışı anneme gidicem eşim almaya gelirim dedi. ohhh sonunda kız kıza sohbet edicez annemde. çok sevinçliyim bugünnn
Geçicek geçicek merak etme canım,
Sonra bol bol dinleniceksin inşallah.
Ben iyiyim tatlım bunu sana sölemek ne kadar doğru bilmiyorumda
evdeyim ev işi yemek çamaşır bulaşık takılıyorum
biryandanda kardeşimle kurduğumuz işin fotoğraflarını
internet sitesini falan ayarlıyorum :)
ay insallah canim
gecen hafta bigun tak etti dedim cikayim tazminatimla bir kac ay dinleneyim
ama tabi ozel sektor
ne zaman is bulurum bilinmiyo
dedim ayse otur
bakalim is bakmaya basladim ufaktan
sizin is super canim Allah rasgetirsin
cok zevkli.
simdiden hayirli olsun
günaydın kızlar..
yeni gelen esra arkadasa söylüyorum..deniz demiştiki ağzıma acı sakız alıcam evden çıkarken gelinlikle demişti ağlamamak için o bunları yazarken sakızda ne ki dedim..beni feriştahı gelse susturamaz..bende anneme çok düşkünüm..evin tek kızıyım..
Ama Rabbim o kadar güzel sabrını veriyoki o kadar sükunet ve ferah içindeydim ki kendime helal olsun dedim kaç kez..
Ki ben kınada bile gözyası dökmedim..bir damlacık..
evleniyosun o günün tadını çıkar..sonra kendi evine gidince zaten ağlıyosun..ben niye burdayım diye..
birde ağladıgın zaman anneninde üzülebiliceğini düşün..helede kardeşin..zor kolay bişi değil..o gün aklına gelen ne varsa hemen siliver kafandaki konuyu değiştir..rüya gibi geçen o güzel günün tadını çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?