2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim ne kadar üzüldüğümü bildiği için çok fazla duygularını belli etmemeye çalışıyor.ama eminim çok zor geliyordur ona.yapacak bişey yok onlarda bizde alışacağız bu duruma...

5-6 yıl sonrasını zamanı gelince düşünürsün canım...bırak...şu an kendi mutluluğun tadını çıkar.kardeşin olduğu için en azından o evlene kadar beraberler.o evlenince de bulursunuz bir çaresini...sizinle yaşamaya falan başlar mesela...

eminem canim sagol
cumartesi evdeydim gerci ama ondada gezdik esimle
o gun evde olup temizlik yapsam huzurlu ama daha yorgun olacaktim
neyse gecer insallah

sen nasilsin canim

Geçicek geçicek merak etme canım,
Sonra bol bol dinleniceksin inşallah.
Ben iyiyim tatlım bunu sana sölemek ne kadar doğru bilmiyorumda
evdeyim ev işi yemek çamaşır bulaşık takılıyorum
biryandanda kardeşimle kurduğumuz işin fotoğraflarını
internet sitesini falan ayarlıyorum :)

ay emine metroda gelirken gözlerim kapanıp kapanıp duruyor kürdan takıcaktım az kalsın eve gidince fal taşı gibi açılıyor yatıyorum dön oraya dön buraya yok uyku felan sabahları çok zor uyanıyorum ben ah şimdi senin yerinde olup nasıl yatakta iki seksen uzanıp uyumak isterdim

anamm kubram gelmiss
gunaydin balim naber

iyiyim ayşe hamdolsun. seni özledik valla. sen nasılsın tezini vermişsin hadi bakalım hayırlısı inşallah. rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. bugün ablam gelmiş anneme bende akşam iş çıkışı anneme gidicem eşim almaya gelirim dedi. ohhh sonunda kız kıza sohbet edicez annemde. çok sevinçliyim bugünnn

günaydın kızlar..
yeni gelen esra arkadasa söylüyorum..deniz demiştiki ağzıma acı sakız alıcam evden çıkarken gelinlikle demişti ağlamamak için o bunları yazarken sakızda ne ki dedim..beni feriştahı gelse susturamaz..bende anneme çok düşkünüm..evin tek kızıyım..
Ama Rabbim o kadar güzel sabrını veriyoki o kadar sükunet ve ferah içindeydim ki kendime helal olsun dedim kaç kez..
Ki ben kınada bile gözyası dökmedim..bir damlacık..
evleniyosun o günün tadını çıkar..sonra kendi evine gidince zaten ağlıyosun..ben niye burdayım diye..
birde ağladıgın zaman anneninde üzülebiliceğini düşün..helede kardeşin..zor kolay bişi değil..o gün aklına gelen ne varsa hemen siliver kafandaki konuyu değiştir..rüya gibi geçen o güzel günün tadını çıkar..

ya ayşe ikide bir tez verip duruyon..geçende vermemişmiydin sen :89:

ay insallah canim
gecen hafta bigun tak etti dedim cikayim tazminatimla bir kac ay dinleneyim
ama tabi ozel sektor
ne zaman is bulurum bilinmiyo
dedim ayse otur

bakalim is bakmaya basladim ufaktan
sizin is super canim Allah rasgetirsin
cok zevkli.
simdiden hayirli olsun

annem bizimle yasayıp bize yük olmak istemez,rahat edemez ama o evde yapayalnız kalmayı da istemez biliyorum...

hem annem istese bakalım o zaman esim ister mi annemin bizimle yasamasini...

Denizim vallahi bende her sabah aynı şeyi istiyorum,hatta eşim yastığımı pikemi içeriyye getiriyor tv karşısında miskinlik yap diye ama dön dön dön sıcaktaan uyunmuyorki...
şuanda laptop kucağımda uzanmış durumdayım uykum gelse hemen uyucam ama nerdeeeeee

Aminnn canım inşallahh hepimiz için herşey gönlümüze göre olur.
Yani maddi olarak sıkışık değilseniz tazminat sizi idare eder birkaç ay o aradada iş bulursun kesin
ama işte işini ve işyerini seviyorsan sabret canım...
ben işimden nefret ettiğim içinde ayrıldım :)

yani çok istisnadır gelin evden çıkarken ağlamaması
acı zhir gibi sakız vardı ağzımda gayet sakinliğimi korudum güldüm ne mutlu bir gelin dediler ama yine duygulrım yenik düştü o kadar sıkmışım ki kendimi ağlamak deği lresmen haykırmışım
ama babam hakkım helal olsun felan dedi sarıldı gözlerimden öptü o an zaten sakız bile fayda etmedi
babam üzülüp ağlamayayım diye düğün salonunda görüşürüz demişti biliyor çünkü beni ama öyle olmadı işte neyse güzeldi
eda aynen herkesin gözleri doluyor sen sakinliğnii koruyorsun bende direndim ama sonu fossss salya sümük :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…