- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.181
burdan yazamıom ama anlatrm sonra biras iyileşmm lazm canm acıo çnkü
Denizim vallahi bende her sabah aynı şeyi istiyorum,hatta eşim yastığımı pikemi içeriyye getiriyor tv karşısında miskinlik yap diye ama dön dön dön sıcaktaan uyunmuyorki...
şuanda laptop kucağımda uzanmış durumdayım uykum gelse hemen uyucam ama nerdeeeeee
günaydın kızlar,
dün gelemedim cok hastaydım, gerçi bugün de devam ediyor ama işler birikiyor maalesef.
mecbur geldim ofise ama gözlerimi zor açıyorum.
sizlerde ne var ne yok? sabah sabah hüzünlü konular konuşulmuş
günaydın kızlar,
dün gelemedim cok hastaydım, gerçi bugün de devam ediyor ama işler birikiyor maalesef.
yok yok ben bu kızı öldürücem
sabahın köründe kalkmak canımı sıkmaya başladı..buraya gelincede evdede iş bitince sıkılıcaktım diyoruum..kişilik karmaşası yaşıyorum şu sıra..
aaaaaaa kızlarrr dün irmik tatlısı yaptım harika oldu..eşim çok begendi..6 dilim yedi:89:
günaydın kızlar,
günaydın kızlar edoşum eşinin beğenmesine sevindim bende yaptım kız benim eşimde çok beğendi üzerine çikolata sosu döküp servis yaptım çok güzel oldu hmmmmm
günaydın taze. :))
valla benim eşim çok şişkoladı artık ona birşey yok dün yARIM TEPSİ KEK YEDİ AMA OLMAZ Kİ GÖBİŞ ÖNDEN ÖNDEN GİDİYOR
valla benim eşim çok şişkoladı artık ona birşey yok dün yARIM TEPSİ KEK YEDİ AMA OLMAZ Kİ GÖBİŞ ÖNDEN ÖNDEN GİDİYOR
Benim nişanlımında öle ama yakışıyor ben hoşlaşıyorumm
aaaaaaa kızlarrr dün irmik tatlısı yaptım harika oldu..eşim çok begendi..6 dilim yedi:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?