2011 gelin adayları buyrun sohbete

yok yok ben bu kızı öldürücem
sabahın köründe kalkmak canımı sıkmaya başladı..buraya gelincede evdede iş bitince sıkılıcaktım diyoruum..kişilik karmaşası yaşıyorum şu sıra..
aaaaaaa kızlarrr dün irmik tatlısı yaptım harika oldu..eşim çok begendi..6 dilim yedi:89:

günaydın kızlar,
dün gelemedim cok hastaydım, gerçi bugün de devam ediyor ama işler birikiyor maalesef.
mecbur geldim ofise ama gözlerimi zor açıyorum.
sizlerde ne var ne yok? sabah sabah hüzünlü konular konuşulmuş

günaydın kızlar edoşum eşinin beğenmesine sevindim bende yaptım kız benim eşimde çok beğendi üzerine çikolata sosu döküp servis yaptım çok güzel oldu hmmmmm

olmayınca tahmin ettik rahatsız olduğunu edacık
iyileşirin umarım çabucak..
nasıl geçti tatiliniz canım sıkıntı olmadı demi

hoşgeldin edacığımmmm çok geçmiş olsun canım benim ne olsun bizdede aynı kaynatıyoruz işte

Edoşşş vallahiii işe giderken hergün ben uyumak istiyorum diye ağlayan biriydimm
kendime inanamıyorum ama evde olunca böle oluyomuş onu anladımmm... :)))
Ellerine sağlık bu arada tarif versene bende yapayım kocişime :)

Günaydın edacım...
Geçmiş olsun canım,keşke bugünde dinlenseydn.

günaydın kızlar edoşum eşinin beğenmesine sevindim bende yaptım kız benim eşimde çok beğendi üzerine çikolata sosu döküp servis yaptım çok güzel oldu hmmmmm

günaydın taze. :))
valla benim eşim çok şişkoladı artık ona birşey yok dün yARIM TEPSİ KEK YEDİ AMA OLMAZ Kİ GÖBİŞ ÖNDEN ÖNDEN GİDİYOR

bukooooo yedikten sonra aklıma geldi hatta eşime bile söyledim ya foto çekecektim ben diye...oda dedi ki bana söyleseydin ben unutmazdım :66 :

böreği yaptım denizcimmm...ama bir tuhaf oldu...altının hamuru az geldi galiba....yani aslında altı su böreği üstü kurumuş börek gibi oldu ama bayıla bayıla yendi yinede

Günaydın kızlar ben geldim...

Hızınıza yetişemiyorum valla.
Edoşum ellerine sağlık kuzum.
Ayşem tezini vermişsin hayırlı olsun canım umarım kabul edilir.
Zuzuşum,nilgün yeni gelen ardaşım esra bacılar kısmetten öteye geçilmiyor.
Allahım yardımcınız olsun elbettki bulunduğunuz durum çok zor.Elbetteki gözyaşı olacak ama zamanla alışılacak.
Ailelerimiz mutluluğuz ile mutlu olacak.Hem evlerinizde yakınmış aynı evdeki gibi olmasada gider gelirsiniz.
Yeliz hayırdır canım neyin var?

aaaaaaa kızlarrr dün irmik tatlısı yaptım harika oldu..eşim çok begendi..6 dilim yedi:89:[/QUOTE]

benimde canım çok istedi şimdi ...

ya kızlar ben hamile olduğumu gördüm rüyamda...hatta doğuma gittim baya ayrıntılıydı..tam doğuracakken eşim uyandırdı...

günaydın taze. :))
valla benim eşim çok şişkoladı artık ona birşey yok dün yARIM TEPSİ KEK YEDİ AMA OLMAZ Kİ GÖBİŞ ÖNDEN ÖNDEN GİDİYOR

ayy nurgüşüm hemde didimki nurgüşüm verdi tarifi..
ayy bi öptü sevdi beni görünce tatlıyı sarılıyo falan..
çikolata sosu nasıl yapılıyo kuzum..soğukmu döküyosun bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…