2011 gelin adayları buyrun sohbete

Elime iğne batsa öldüm öldüm aman allahım olurdum
zaman değiştiriyor insanı :))))))))) eda
bende ben doğururdum anneliği ilk karnımda hissederek başlardım

benimde çeyizde erkek çocuk attılar yatağa ilk anlamadım sinir oldum sonra anladım bir tane de güzelim havlu verdiler :)))

Ben istemezdim.Çünkü sevdiceğimin beni nazlamasına bayılıyorum.
Ben hamiş olayım sevdiceğim beni nazlasın:) Dün gece başım ağrıdı mesela uyuyamadım mesaj attım.
Hemen uyandı.Uzakda ama nasıl ilgi gösteriyor.Zorla kaldırdı yatağımdan gecenin bir yarısı ayran yaptırdı.
Sonra birlikde uyuduk.Sabah diyorum ki hayatım yanında olsam ayranı sen mi yapardın sırtını döner uyur muydun?
Karısı uyuyamazken kocacı uyuyabilir mi?Ben yapardım tabi karıcım benim aklım sendeydi.Yanımda olsan seni sarıp sarmalar uyuturdum sen benim bebeğimsin diyor:)

denizim ben eşimin doğrumasın istemezdim
1) Nazından bıkkınlık gelirdi ve havasından yanından geçilmezdi
2) o güzel duyguları ben yaşamak isterim,

bende kız bebek yuvarladılar ama havlu veren olmadı

Ayy hemen çocuk yapmak istemiyorum ama annelik nasıl bir duygu çok merak ediyorum...
Acaba nasıl hissedicezz :44:
Ama insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş...

Buğün sevdiceğimle birlikde olalı tam 16. ayımız.
Evlendiğimizde 20. ayımızda olacağız allahım nasip kısmet ederse.
Vay be zaman nede çabuk geçiyor.

Valla bir akşam daraltı gelmişti takmıştım afaya birşey ağla ağla bana yasak öyl ağlamak çok fazla kendimden geçiyorum sonra tabi böyle halsizlikle beraber bayılır gibi oldum şurum yerinde fark ediyorum herşeyi ama dermanım yok iki kelime edemiyoreli ayağına dolaştı çok panikledi çok korktu oysaki iki sefer beni acile götürmüştü çıkarken vede nişanlıyken hala daha soğuk kanlılığını koruyamıyor su felan içirişi var eli ayağı tir tir sanki o fenalaştı

birde hamile olsa çocuk içeirde oynasa birşey oldu diye gece yarılarında yollara düşerüdük

Deniz çok hoş anlatmışsın kuzum yaa:)

Yok benim ki yine nazlanmaz ben nazlanırdım eminim :)
Çocuk gibi hissediyorum sevdiceğimin yanında kendimi beni çok nazlıyor.
Evlenince birden değişirse hüsrana uğrarım heralde.Gerçi çok beklenti içindede değilim ama ne bileyim.
Böyle herşey çok güzel.

Valla yaş sınırı yok sanırım ama bebek olması iyi olur gibi geliyo...
yani denenmiş örnekler 1-3 yaş arasındaydı :)))

Ay buket çok alemsin ya
ben gelir atarım kenidimi yetişkin çabucak büyür .)))

olur neden olmasın hem yaş sınırıda yokmuş Senden giden havlunun acısını benim çeyizden çıkarırsın

Nurgüllümm çok mu uykun var kuzumm uyuyamadın mı

Bende baş ağrısından uyuyamadım ama şimdi iyi gibiyim
Sevdiceğim mail attıda onunla konuşuyordumm

kızlarrrr şu çizelgeyi değiştirmem lazım benim yawww edoşummmmm canım bana bi çizelge yaparmısın bebemmmm şöyle güzel afilli bişey olsun olarmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…