- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.261
emine ben dün evdeydim ya aklıma sen geldin
dün gerçi hastaydım fazla bişey yapamadım ama 2 mak. çamaşır yıkadım. yemek hazırladım bi de yerleri sildim süpürdüm
bugün de evde kalabilseydim ütü yapardım bi de nevresimleri değiştirirdim ama sonrasında napardım bilmiyorum
sen şimdi biraz organizasyon işi ilgili biraz meşgul oluyosundur ama geri kalan zamanda napıyosun?
cevabına göre işten ayrılıp ayılmamayı düşüneceğim
emine kız valla öyle daha kötü oluyor insan yawww kahve içtimmmm yok yani yok allah allah
ben ilk gunden icinizi kararttım:) napayım psikolojim boyle buaralarsimdilik sadece izleyim sizi en iyisi...
iyidirrr bebişimmm rsimlerinlee yakıyorsunnnnn çok asilll hepsiii çok mutluluklarrr tekrardannnn
Allah allah neden böyle oluyor acep kuzucumm.Evde uyumasan da işde uyku bastıyor desem evdede uyuyormuşsun havalar etkiliyor heral
emine ben dün evdeydim ya aklıma sen geldin
dün gerçi hastaydım fazla bişey yapamadım ama 2 mak. çamaşır yıkadım. yemek hazırladım bi de yerleri sildim süpürdüm
bugün de evde kalabilseydim ütü yapardım bi de nevresimleri değiştirirdim ama sonrasında napardım bilmiyorum
sen şimdi biraz organizasyon işi ilgili biraz meşgul oluyosundur ama geri kalan zamanda napıyosun?
cevabına göre işten ayrılıp ayılmamayı düşüneceğim
kızıcam ama eda sen iş yapmak için mi izin aldın yatıp dinlenmen lazım hiç dinlenemedin ki bu arada ben hala chesecake tarifini bekliyorum canım
ben sayıyorumm bebişimm bugünlee şafakk 59 benimmmm :))
sıkıldım Buketim napiim, huy napıcaksın
cheesecake tarifini getirmeyi hep unutuyorum tatlım bugün mesaiye kalabilirim ama yarın mutlaka bakıp perşembe yazacağım söz.
kız zuzu iyiki saymışım yanlış saymadıysam tam 81 bugün
emayn sen ne iş yapıyordun?
benim aşkımda arada sizleri soruyor kkdaki kankaların ne yapıyor iyiler mi diye
niloşşşş deseydinn sendee çıldırıyorrrrr kızlarrr evlenmek için görsennnn :)) diyeee
TABİ bahsedeyim hemen. 2008 den beri nişanlıyım. 6 yıldır birlikteyim aşkımla. Nasipse eylül 8-10 düğünümüz var. Hazırlıklar , stresler içindeyim. Yelizle aynı işyerindeyiz. Yakın arkadaşım. Nişanlım istanbulda yaşıyordu yakın zamana kadar orda yaşıycaktık planlarımızda ama şimdi değişti o benim yamacıma geliyo
İşte böyle kızlar..
Valla şöle anlatayım tatlım hemen,pztsileri temizlik günüm,salıları çamaşır yıkıyorum (tabi bazen 2 gün olabiliyor bu)
geri kalan günler boşum... Sizinle muhabbet ediyorum onun dışında ps oynuyorum,kitap okuyorum bol bol ve film izliyorummm... Ama yinede sevdiğin bir iş yapıyorsan çalışmak gibisi yok.. Yani ev hnmlığı hiç bana göre değilmiş onu anladım :97:
hiç tavsiye etmiyorummm...
TABİ bahsedeyim hemen. 2008 den beri nişanlıyım. 6 yıldır birlikteyim aşkımla. Nasipse eylül 8-10 düğünümüz var. Hazırlıklar , stresler içindeyim. Yelizle aynı işyerindeyiz. Yakın arkadaşım. Nişanlım istanbulda yaşıyordu yakın zamana kadar orda yaşıycaktık planlarımızda ama şimdi değişti o benim yamacıma geliyo
İşte böyle kızlar..
bukooooooooooo kız beğenilen mesajlarıma bakıyorumm hep sensinnn:)) benim o buton engellii çalışmıyorr yoksa bende sana tıklamak isterdimm beişimmmmmmmm benimm yaaa:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?