2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızıcam ama eda sen iş yapmak için mi izin aldın yatıp dinlenmen lazım hiç dinlenemedin ki bu arada ben hala chesecake tarifini bekliyorum canım

Son düzenleme:
ben ilk gunden icinizi kararttım:) napayım psikolojim boyle buaralar simdilik sadece izleyim sizi en iyisi...

bebişimmmm daha çok içimizin kararacağıı günlerr gelecekkk ( hepimiz yaşadıkk yaşıyoruzzz.çok konuştuk bunlarııı ama yaşamka için tutunmak için devam ediyoruz yolumuza( o yüzden anlıyorum psikolojinii fazla belli etme üzüntülerini

iyidirrr bebişimmm rsimlerinlee yakıyorsunnnnn çok asilll hepsiii çok mutluluklarrr tekrardannnn

teşekkür ederim zuzummmm

Allah allah neden böyle oluyor acep kuzucumm.Evde uyumasan da işde uyku bastıyor desem evdede uyuyormuşsun havalar etkiliyor heral

valla anlamadım nilayyummm dün akşam çok uykum geliyor erken yatalım dedim saat 23,30 da yattık bugün gene uykum var havalardan kuzum havalardan

Valla şöle anlatayım tatlım hemen,pztsileri temizlik günüm,salıları çamaşır yıkıyorum (tabi bazen 2 gün olabiliyor bu)
geri kalan günler boşum... Sizinle muhabbet ediyorum onun dışında ps oynuyorum,kitap okuyorum bol bol ve film izliyorummm... Ama yinede sevdiğin bir iş yapıyorsan çalışmak gibisi yok.. Yani ev hnmlığı hiç bana göre değilmiş onu anladım :97:
hiç tavsiye etmiyorummm...

kızıcam ama eda sen iş yapmak için mi izin aldın yatıp dinlenmen lazım hiç dinlenemedin ki bu arada ben hala chesecake tarifini bekliyorum canım

sıkıldım Buketim napiim, huy napıcaksın
cheesecake tarifini getirmeyi hep unutuyorum tatlım bugün mesaiye kalabilirim ama yarın mutlaka bakıp perşembe yazacağım söz.

TABİ bahsedeyim hemen. 2008 den beri nişanlıyım. 6 yıldır birlikteyim aşkımla. Nasipse eylül 8-10 düğünümüz var. Hazırlıklar , stresler içindeyim. Yelizle aynı işyerindeyiz. Yakın arkadaşım. Nişanlım istanbulda yaşıyordu yakın zamana kadar orda yaşıycaktık planlarımızda ama şimdi değişti o benim yamacıma geliyo
İşte böyle kızlar..

hoşgeldin aramıza o zaman hayırlı olsun diyelim

yeni bir işim garanti olsa valla ayrılır 1-2 hafta tatil yapardım yani o zaman hiç değilse insan bilir bu kadar zaman var yeni bir işe ama bu şekilde sıkıcı olabileceğini tahmin ediyorum canım.
gerçi maddi durumum cok iyi olsa o zaman gezilecek ve yapılacak brir sürü şey bulurum ama işte hayatın gerçekleri var

kız sen o cilve topiğini başımıza musallat eden kız değil misin

Evde de oldumu insan oturmuyor ki hiç orayı topla burayı topla derken zaman geçiyor birde mutfağa girdinmi tamam artık saatlerce uğraş dur

bende şuan o kadar yorgunum ki beynen kazan gibi sanki kafam düğün öncesi yorgunluk oluyor ya o raya koş buraya koş aynen o biçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…