- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.301
kızlaaaaarrr sizce evde oturmak mı çalışmak mı?? valla benim koca çok zengin olsa hiç çalışmaz yormazdım kendimi evimle kendimle kocişle ilgilenirdim :) kalan zamanımdada gezer tozardım ohhh ne de güzel olurdu ama böle çok yorucu yaaaişten çık eve git yemek hazırla sonra mutfağı toparla hadi bi oturayım diyorum saat 10 bi saat sonra kociş diyo hadi benim uykum geldi çok yorucu yaaa bu hayat hep böle devammııı ( çalışan güzeller sizde çok yoruluyomusunuz yoksa benim bünye alışık diil ondan mı :)
kızlaaaaarrr sizce evde oturmak mı çalışmak mı?? valla benim koca çok zengin olsa hiç çalışmaz yormazdım kendimi evimle kendimle kocişle ilgilenirdim :) kalan zamanımdada gezer tozardım ohhh ne de güzel olurdu ama böle çok yorucu yaaaişten çık eve git yemek hazırla sonra mutfağı toparla hadi bi oturayım diyorum saat 10 bi saat sonra kociş diyo hadi benim uykum geldi çok yorucu yaaa bu hayat hep böle devammııı ( çalışan güzeller sizde çok yoruluyomusunuz yoksa benim bünye alışık diil ondan mı :)
kızlaaaaarrr sizce evde oturmak mı çalışmak mı?? Valla benim koca çok zengin olsa hiç çalışmaz yormazdım kendimi evimle kendimle kocişle ilgilenirdim :) kalan zamanımdada gezer tozardım ohhh ne de güzel olurdu ama böle çok yorucu yaaaişten çık eve git yemek hazırla sonra mutfağı toparla hadi bi oturayım diyorum saat 10 bi saat sonra kociş diyo hadi benim uykum geldi çok yorucu yaaa bu hayat hep böle devammııı ( çalışan güzeller sizde çok yoruluyomusunuz yoksa benim bünye alışık diil ondan mı :)
Sağol tatlım seninde hayırlı uğurlu olsun evliliğin bir ömür mutlu mesut yaşayın inşşş. Darısı başına artık canım seninde:)esroşummmmm canımmmm hayırlı olsun bebeğinizzzz canım benimmmm rabbim tez vakitte kucağına almayı nasip eylesin canım benimmmm
Hoşgeldin esracım,başladımı bulantıların
Allah kolaylık versin tatlım yaaa...
Sevdam 1044 gününde
4 tarih yılı gördük
2008
2009
2010
2011
.)
selam kıslar nasılsınız yeni iş yerimden merhabalar sizlere neler yaptınız bensiz bakalım biraz alışim hep gelecem yanınıza bilom sizleri çok ihmal ettim ama inanın hep aklımdasınız neler oldu bakalım yine çok duramıcam öpüldünüz hepiniz
Nilaydan elife nilaydan elife cilve topiği ne olaki :44:
http://www.kadinlarkulubu.com/mizah-18/449607-cilveli-kk-fistiklari-6.html
Al tatlım bu topik.. Sende ewlilik öncesi oku bakalım belki işine yarar..
Hoşgeldinnn canımmm... Hayırlı olsun yeni işin :)
oy oy kıyamam sana....
dikkat et kendine canım şuan topicde en en eeeeeeeeeeeeeeeen çok senin kendine iyi bakman gerekiyor
Yaniii vücut yorgunluğu olacak bir işte çalışmayı yeğlerim çünkü kafa yorgunluğunu atamıyorsun ki banka bu konuda iğrenç biyer..
tabi o işide çok severek yapan bisürü arkadaşım var o ayrı ama ben hiç sevmeden 6 yıl yaptım... :)
Şimdi çok severek yaptığım bi işim var çok şükür.
Hergün manisayamı gidip geliyorsun canım ? Çok zor olmalı senin için bide çiğliden...
Bende 28 yaşındayım canım.
saol canım benim sen nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?