2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben kocam zenginde olsa çalışırdım
ekonomik özgürlük çok önemli
çalışmak çok güzel
sosyal hayatın oluyor çevren oluyor
evde komşuculuk oynamaktansa çalışmak çok güzel
alıştımda zaten pek yorulmuyrm o kadar
eve gidiyrm yemekti salataydı fln ilk giriyrm çamaşır varsa atıyrm sonra ellerimi yıkıyrm.
deterjanı koyup hoop ççalıştır ordan üstünü değiş yine el yıka mutfağa yemeğim hazırsa direkt süpürgeye değisle yemeği koyup ocağa süprgeye.
süpürmiceksemde masaların tozlarını alıyrm.
sofrayı kuruyrm. eşimde gelio zaten
yemek yiyrz hemen sohbet ediyrz 1 saat sonra tv açıyrz.
1 saatte izleyip yatıyrz
alıştım valla.evi süpürüp silmeyincede mutsuz hissediyrm kendimi

ben küçükken de derdim sabancının gelini olsam da çalışırım diye hala da aynı düşüncedeyim

ah annecim ah iyiki bana yaptırmış bazı şeyleri onun gözünde pek birşey yapmadığımı söyler ama bilir gelen giden hesabı yoktu 2 3 lere kadar misafirler ile uğraş çay dır meyvedir temizliktir hep yapardım zaten düzen tertip severim dağnıklığı sevmiyorum ama 4 4 olması imkansız yapacak birşey yok o konuda bir alışkanlık var ev hayatı ile ilgili ama kendi evin olduğu zaman tek başına uğraşıyorsun yenisin birde bizim çat kapı oluyor tedbiri elden bırakamıyorum banyoya bile bakıyorlar :))))) yani sıcaklarda zorlanıyorum ama kendimi de bırakmıyorum çünkü bırakırsam bir daha kalkamam böyle başladım böyle geçer diye ata sözü ettim kendime yılmıyorum yılmayacağım dün türlü yapamadım annemlere gittik bugün yapacağım inş.
ütülerim var
bulaşıklarım dizilecek :)))))
kocişim şimdilik çocuğum gibi özel ilgi alaka bekler meyve bekler naz yapar yorgunum o zaman zarfına kadar olan kısmı bir düşünse yorgunluğun y söylemez ama gel otur dinlen diyor en azından

esroşummmmm canımmmm hayırlı olsun bebeğinizzzz canım benimmmm rabbim tez vakitte kucağına almayı nasip eylesin canım benimmmm
Sağol tatlım seninde hayırlı uğurlu olsun evliliğin bir ömür mutlu mesut yaşayın inşşş. Darısı başına artık canım seninde:)
Hoşgeldin esracım,başladımı bulantıların
Allah kolaylık versin tatlım yaaa...

Evet canım ama Allah tan hafif bulantılarda idare ediyorum şimdilik inş. daha artmaz

Hoşgeldinnn canımmm... Hayırlı olsun yeni işin :)

ayy bende canım istediğinde çalışabileceğim bi işim olsun isterdim. MEsala sabah 10 da falan işe gelip sonra 3-4 gibi çıkabileceğim haftasonları tatil olan bi iş olsa şahane olur valla

evet her gun manisaya gidip geliyorum:) ilk basta cok zor geliyordu ama alıstım artık...3,5 yıl oldu benim de burda,universite bitti buraya basladım hemen....

servis hemen kapımın onunden alıyor kapımın onunde indiriyor....sabah 8 aksam 6 calısıyoruz....ama tabi ben sabah 6:40ta evden cıkıyorum,aksam da 7de evde oluyorum...

servisimiz otobandan 40 dakika da geliyor....ama servisler aksam 6:20de kalktıgı icin iste ancak 7de evde oluyorum aksamları....

bakalım evlenince nasıl olcak 7den snr gelip yemek yap ev toparla,yorucu olcak heralde....

ay kızlar ben hic yemek yapmayı bilmiyorum buarada ya annemin dibinden hic ayrılmadıgım icin hep o yaptı ben yedim:) benim de pek hevesim yokmus ogrenmeye demekki,annem de pek sevmez mutfakta ayak altında dolasılmasını ogrenemedim iste pek bisi...

toplasan 3-5 kere denemem oldu evde:) simdi de alisverislere kosturmaktan yapamıyorum haftasonları,artık sizin tariflerinizden denicem ben de evlenince...ama pratik kazanmam lazım ya dogramayı bile cok yavas yapıyorum....

bende sabah 08:00 akşam 4 çalışacağım ve saatlerce yollarda sürünmeyeceğim bir iş istiyorum.
eğer yolum kısa olursa işten 5te de cıksam olur ama böyle ben açıkcası cok yoruluyorum.
dün annem bana cok kızdı, evlendin evleneli daha bir kere sesini iyi duymadım, ya nezlesin ya miden kötü ya uykusuzsun noldu böyle diyo. ama çok yoruluyorum haliyle
bi de bazen düşünüyorum bir sürü kadın var benim gibi cok yol giden üstelik birçoğunun çocuğu var onlar napıyolar acaba
Allah yardımcıları olsun

aaaa kıslar ben gelmiyeli nekadar çok yeni üye gelmiş böylee ne uzak kalmışım bee
sizlerden topikten işler çok yogun burda bir yogunlugu anlatalım sizlere hep ugrucam
ve yeni gelenleri tanıcam hepp

günaydınnn kızlarrr Elçini gördüm gibi sankiiii Elçinnn ben seninn memleketindeyim :)kendiminde ikinci memleketi Tarsus'dan geçerken kulaklarını çınlattım hep

YA GÜZELLEr keşke hepiniz ewinizin fotolarını yüklesenizde dekorasyon konusunda azcık fikir alsam. kk'da Evimgüzelevim bölümüne bakmayı çok sewiyorum ben.. Dekorasyondan hiiç anlamam. Sanki ewimde herşey birbirinden alakasız olacakmış gbi geliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…