2011 gelin adayları buyrun sohbete

Amin işallah hayırlı olur. Ben sizi takip ediyorum ama 2-3 kez mesaj yazmıştım. Okuyorum genelde.. Merakla açıyorum sabah sayfayı acaba neler oldu diye.. Yeni ewlilerimizin tecrübelerini okumak çok hoşuma gidiyo.. Hımm diyorum demek böyle yapıcakmışım, böyle yapmıycakmışım.. Ders alıyorum yani düğün öncesi

Tabii canım yani heray 2000-2500 gelirimiz olsa ohhh misss gibi olur valla gezer tozar alışveriş yaparız ama işte o bile bi yere kadar...
Ama şuda bi gerçek işyerindeki izinler çok az yani yıllık izin kesinlikle 60 iş günü olmalı...15 i yaz 15 i kış kalanıda kafana göre alınmalı :97:

hiim benim de nisanlim bankacı...bankacılıktan sıkıldın mı? benim de nişanlım cok yoruluyor,cok yorucu is hakikaten...

ben Manisa'da ozel bir sirkette Dış Ticaret Uzmanı olarak calısıyorum canım...Yaşım 27...sen kac yasındasın?

yaa işte hergün toplanmıyorki ev denizim... daha doğrusu 2 kişi dağalmıyor bile..
Yemek yapmak en fazla 1 saat hadi yatakları düzelt varsa çamaşır yıka falan o da en fazla 1 saat sonra kalan saatlerde boşsun..
Ütü,cam sil falan oldumu onlarda en fazla 1 gününü alıyor..Yani çalışmak güzel aslında.

Evet canım insan buradan çok şey öğreniyor,eksiklerimizi falan görüyorduk bizde konuşurken birbirmizden :)

kızlaaaaarrr sizce evde oturmak mı çalışmak mı?? valla benim koca çok zengin olsa hiç çalışmaz yormazdım kendimi evimle kendimle kocişle ilgilenirdim :) kalan zamanımdada gezer tozardım ohhh ne de güzel olurdu ama böle çok yorucu yaaa işten çık eve git yemek hazırla sonra mutfağı toparla hadi bi oturayım diyorum saat 10 bi saat sonra kociş diyo hadi benim uykum geldi çok yorucu yaaa bu hayat hep böle devammııı ( çalışan güzeller sizde çok yoruluyomusunuz yoksa benim bünye alışık diil ondan mı :)

esraass arkadaşım ruh halin ne olursa olsun yazabilirsin biz iyi günde kötü günde kader birliği yaptık burda
Birçok hatunu evlendirdik şimdi tecrübeleri dinliyoruz şafak sayan kişi sayısı azaldı tabi.

eliff_87 sende hoşgelmişsin.Bende çok şey öğreniyorum burdan

Bukooo kız cilve topiği ne olaki ben kaçırmışım kanımca

Son düzenleme:

Yaniii vücut yorgunluğu olacak bir işte çalışmayı yeğlerim çünkü kafa yorgunluğunu atamıyorsun ki banka bu konuda iğrenç biyer..
tabi o işide çok severek yapan bisürü arkadaşım var o ayrı ama ben hiç sevmeden 6 yıl yaptım... :)
Şimdi çok severek yaptığım bi işim var çok şükür.
Hergün manisayamı gidip geliyorsun canım ? Çok zor olmalı senin için bide çiğliden...
Bende 28 yaşındayım canım.

elife sor canım o anlatsın

Nişanlım bize geleceği zaman akşamları yaşıyorum o koşturmacayı ama ben bu durumdan memnunum.
Evde zaman geçirmek çok bana göre değil.Hafta sonu bir gün nişanlımla bir gün evde temizlikle geçiyor bunalıyorum yahu.
Sürekli temizlik yaptığımdan değil zaman geçmiyor.Bende dip köşe bucak temizliyorum ancak akşam ediyorum.

selam kıslar nasılsınız yeni iş yerimden merhabalar sizlere neler yaptınız bensiz bakalım biraz alışim hep gelecem yanınıza bilom sizleri çok ihmal ettim ama inanın hep aklımdasınız neler oldu bakalım yine çok duramıcam öpüldünüz hepiniz

sorma hepsini okuyacağım diye gece 3 te yattım senide bayağı andım çınladı mı kulakların

Ay yok kız çınlamadı.. İyi anmışsındır umarım yani iyiki bu topiği sölemiş bana dedin dimii Gerçi ihtiyacım yoktu öğrenmeye ama yinede okumak hoşuma gitmişti benimde çok şaşırarak gülerek okudum, eğlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…