- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.281
yeni bir işim garanti olsa valla ayrılır 1-2 hafta tatil yapardım yani o zaman hiç değilse insan bilir bu kadar zaman var yeni bir işe ama bu şekilde sıkıcı olabileceğini tahmin ediyorum canım.
gerçi maddi durumum cok iyi olsa o zaman gezilecek ve yapılacak brir sürü şey bulurum ama işte hayatın gerçekleri var
Bankacıydım evlenmeden önce ama artık kardeşimle beraber fotoğrafçılık yapıyoruz...
Düğün hikaye fotoğrafları çekiyoruz :)
Bu arada ismim emine,
Sen ne iş yapıyorsun canım ? Bide yaş kaç ?
kız sen o cilve topiğini başımıza musallat eden kız değil misin
Evde de oldumu insan oturmuyor ki hiç orayı topla burayı topla derken zaman geçiyor birde mutfağa girdinmi tamam artık saatlerce uğraş dur
bende şuan o kadar yorgunum ki beynen kazan gibi sanki kafam düğün öncesi yorgunluk oluyor ya o raya koş buraya koş aynen o biçim
naber kızlar bi meraba diyim size çok yoğun işler. off çokta sıkıcı zaten miğdemde bulanıyoo(
Amin işallah hayırlı olur. Ben sizi takip ediyorum ama 2-3 kez mesaj yazmıştım. Okuyorum genelde.. Merakla açıyorum sabah sayfayı acaba neler oldu diye.. Yeni ewlilerimizin tecrübelerini okumak çok hoşuma gidiyo.. Hımm diyorum demek böyle yapıcakmışım, böyle yapmıycakmışım.. Ders alıyorum yani düğün öncesi
naber kızlar bi meraba diyim size çok yoğun işler. off çokta sıkıcı zaten miğdemde bulanıyoo(
Aynennn oyum tatlım iyi hatırladın güzel ama topik dimi dimii
hiim benim de nisanlim bankacı...bankacılıktan sıkıldın mı? benim de nişanlım cok yoruluyor,cok yorucu is hakikaten...
ben Manisa'da ozel bir sirkette Dış Ticaret Uzmanı olarak calısıyorum canım...Yaşım 27...sen kac yasındasın?
esraass arkadaşım ruh halin ne olursa olsun yazabilirsin biz iyi günde kötü günde kadar birliği yaptık burda
Birçok hatunu evlendirdik şimdi tecrübeleri dinliyoruz şafak sayan kişi sayısı azaldı tabi.
eliff_87 sende hoşgelmişsin.Bende çok şey öğreniyorum burdan
Bukooo kız cilve topiği ne olaki ben kaçırmışım kanımca
kızlaaaaarrr sizce evde oturmak mı çalışmak mı?? valla benim koca çok zengin olsa hiç çalışmaz yormazdım kendimi evimle kendimle kocişle ilgilenirdim :) kalan zamanımdada gezer tozardım ohhh ne de güzel olurdu ama böle çok yorucu yaaaişten çık eve git yemek hazırla sonra mutfağı toparla hadi bi oturayım diyorum saat 10 bi saat sonra kociş diyo hadi benim uykum geldi çok yorucu yaaa bu hayat hep böle devammııı ( çalışan güzeller sizde çok yoruluyomusunuz yoksa benim bünye alışık diil ondan mı :)
elife sor canım o anlatsın
sorma hepsini okuyacağım diye gece 3 te yattım senide bayağı andım çınladı mı kulakların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?