- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.321
evet her gun manisaya gidip geliyorum:) ilk basta cok zor geliyordu ama alıstım artık...3,5 yıl oldu benim de burda,universite bitti buraya basladım hemen....
servis hemen kapımın onunden alıyor kapımın onunde indiriyor....sabah 8 aksam 6 calısıyoruz....ama tabi ben sabah 6:40ta evden cıkıyorum,aksam da 7de evde oluyorum...
servisimiz otobandan 40 dakika da geliyor....ama servisler aksam 6:20de kalktıgı icin iste ancak 7de evde oluyorum aksamları....
bakalım evlenince nasıl olcak 7den snr gelip yemek yap ev toparla,yorucu olcak heralde....
ay kızlar ben hic yemek yapmayı bilmiyorum buarada yaannemin dibinden hic ayrılmadıgım icin hep o yaptı ben yedim:) benim de pek hevesim yokmus ogrenmeye demekki,annem de pek sevmez mutfakta ayak altında dolasılmasını ogrenemedim iste pek bisi...
toplasan 3-5 kere denemem oldu evde:) simdi de alisverislere kosturmaktan yapamıyorum haftasonları,artık sizin tariflerinizden denicem ben de evlenince...ama pratik kazanmam lazım ya dogramayı bile cok yavas yapıyorum....
bende sabah 08:00 akşam 4 çalışacağım ve saatlerce yollarda sürünmeyeceğim bir iş istiyorum.
eğer yolum kısa olursa işten 5te de cıksam olur ama böyle ben açıkcası cok yoruluyorum.
dün annem bana cok kızdı, evlendin evleneli daha bir kere sesini iyi duymadım, ya nezlesin ya miden kötü ya uykusuzsun noldu böyle diyo. ama çok yoruluyorum haliyle
bi de bazen düşünüyorum bir sürü kadın var benim gibi cok yol giden üstelik birçoğunun çocuğu var onlar napıyolar acaba
Allah yardımcıları olsun
ayyy canım benimm gez bol bol memleketimde ama orda hava çok sıcaktır tatlım yaa ohhh keyf yap wallagünaydınnn kızlarrr Elçini gördüm gibi sankiiii Elçinnn ben seninn memleketindeyim :)kendiminde ikinci memleketi Tarsus'dan geçerken kulaklarını çınlattım hep
Başta zorlanırsın tabi ama sonra alışacağına eminim canım... birkaç hafta akşamdan yaparsın yemeğini falan sonra onuda oturtursun...Yemek konusuna gelince, onuda yapa boza öğreniyorsun merak etme... Soğan domates kavur üstüne ne koysan pişiyor zaten
Hem evlendikten sonrada bizimle takıl bak ne güzel tarifler paylaşıyoruz oradan bakar yaparsın :)))
ayyy canım benimm gez bol bol memleketimde ama orda hava çok sıcaktır tatlım yaa ohhh keyf yap walla
slmlar kızlar,
yorumları takip etmeye çalışıyorum ama yazamadım iş yogunlugundan..sohbetler çok guzel gidiyo, maşallah arkadaşlıklar da çok guzel..nazar değmesin güzel bi bağ kurulmuş aranızda..ben de dün katıldım ama kimseyi tanımıyorum pek :s
slm Beyrka,
ben de dun katıldım:)
islerden fırsat buldukca yazıyorum ben de,sen ne is yapıyorsun?
evet ya iki kişiye yemek yapmak çok zor oluyone kadar az yapmaya çalışırsam çalışayım yinede kalıyo evde çok vakit geçiremediğimiz için pek yenip içilmiyo dolayısıyla dolapta çürüyen çok şey olduya ben evlenmeden önce çok yemek yapardım ama evlendikten sonra hiç yapmıyorum yani evlendiğimden beri yaptığım yemek sayısı bir elin parmaklarını geçmez tabi iki annemde yakın onlarada gidiyoruz arada ama iki kişiye yemek yapmak hiç eğlenceli değil:44: çeşit yapsam mutlaka kalıyo tek bişey yapsam onada uğraşmak zoruma gidiyo yani mutfağa giripte tek çeşit yapmak işime gelmiyo. O kadar çok şey çöpe gidiyoki benimde en sevmediğim şey yemeklerin veya malzemenin çöpe atılması hala bi çözüm bulamadım yani
ayy bende canım istediğinde çalışabileceğim bi işim olsun isterdim. MEsala sabah 10 da falan işe gelip sonra 3-4 gibi çıkabileceğim haftasonları tatil olan bi iş olsa şahane olur valla
Ay yok kız çınlamadı.. İyi anmışsındır umarım yani iyiki bu topiği sölemiş bana dedin dimiiGerçi ihtiyacım yoktu öğrenmeye ama yinede okumak hoşuma gitmişti benimde çok şaşırarak gülerek okudum, eğlendim
YA GÜZELLEr keşke hepiniz ewinizin fotolarını yüklesenizde dekorasyon konusunda azcık fikir alsam. kk'da Evimgüzelevim bölümüne bakmayı çok sewiyorum ben.. Dekorasyondan hiiç anlamam. Sanki ewimde herşey birbirinden alakasız olacakmış gbi geliyo..
elçin nasılsın cnmm
alıştınm ı yeni işine
kızlar akşam imam bayıldı yaptımm.
çok güzel oldu.
ben bu yemek işinden iyi anlıom galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?