2011 gelin adayları buyrun sohbete

Başta zorlanırsın tabi ama sonra alışacağına eminim canım... birkaç hafta akşamdan yaparsın yemeğini falan sonra onuda oturtursun...Yemek konusuna gelince, onuda yapa boza öğreniyorsun merak etme... Soğan domates kavur üstüne ne koysan pişiyor zaten
Hem evlendikten sonrada bizimle takıl bak ne güzel tarifler paylaşıyoruz oradan bakar yaparsın :)))

ay canım ya,bana da annem geçen gün aynı şeyi söyledi...evlendiğinden beri hep hastasın,hep bişey oluyor...bence daha bünyelerimiz alışmadı bu tempoya o yüzden böyleyiz...ablam hep derdi kendini adapte etmek için evde işlerini rayına sokman için en az 6 aya ihtiyacın oluyor diye.nitekimde öyle olacak herhalde.

pazar akşamı hazırlık yaptığım için geç yatıım,dün akşam misafirler vardı.onlar gitti e mutfağı topla etrafı topla saat 3 tü yattığımda.bugün git süpür,yemek hazırla,çamaşır yıka...kocam bazen isyanlarda otur da yüzünü göreyim diye ...ben de yolumu buldum ama yapabileceği bişi varsa onuda çağırıyorum yanıma hem bana yardım etmiş oluyor hem de birlikte zaman geçirmiş oluyoruz...

ya ben evlenmeden önce çok yemek yapardım ama evlendikten sonra hiç yapmıyorum yani evlendiğimden beri yaptığım yemek sayısı bir elin parmaklarını geçmez tabi iki annemde yakın onlarada gidiyoruz arada ama iki kişiye yemek yapmak hiç eğlenceli değil:44: çeşit yapsam mutlaka kalıyo tek bişey yapsam onada uğraşmak zoruma gidiyo yani mutfağa giripte tek çeşit yapmak işime gelmiyo. O kadar çok şey çöpe gidiyoki benimde en sevmediğim şey yemeklerin veya malzemenin çöpe atılması hala bi çözüm bulamadım yani

umarım cabuk alışırım:)

tabi tabi burda olucam o zaman da:)

kızlar yeni bi şarkı buldum çok hoşuma gitti sizde dinleyin Ebru yaşar Sekiz ile Dokuz şarkının adı dinleyin mutlaka sözleri çok güzel kocalarımızla bizi anlatıyo:))

elçin nasılsın cnmm
alıştınm ı yeni işine

kızlar akşam imam bayıldı yaptımm.
çok güzel oldu.
ben bu yemek işinden iyi anlıom galiba

Son düzenleme:
Hemen sana memleketinden haberleri veriyim;deniz çok sıcak çok da güzel fazla dalga yok bu sene cennet-cehenneme gittik astım magarasına gittik kuzenlerle astım magarasında çamur alıp eline yukarıya attıgın zaman dilegin kabul oluyormuş attım tuttu :)deveye bindik narlıkuyuya balık yemege gittik geziyorum,tozuyorum ama içim boş yani
ayyy canım benimm gez bol bol memleketimde ama orda hava çok sıcaktır tatlım yaa ohhh keyf yap walla

slmlar kızlar,
yorumları takip etmeye çalışıyorum ama yazamadım iş yogunlugundan..sohbetler çok guzel gidiyo, maşallah arkadaşlıklar da çok guzel..nazar değmesin güzel bi bağ kurulmuş aranızda..ben de dün katıldım ama kimseyi tanımıyorum pek :s

slm Beyrka,

ben de dun katıldım:)

islerden fırsat buldukca yazıyorum ben de,sen ne is yapıyorsun?

evet ya iki kişiye yemek yapmak çok zor oluyone kadar az yapmaya çalışırsam çalışayım yinede kalıyo evde çok vakit geçiremediğimiz için pek yenip içilmiyo dolayısıyla dolapta çürüyen çok şey oldu

ayy bende canım istediğinde çalışabileceğim bi işim olsun isterdim. MEsala sabah 10 da falan işe gelip sonra 3-4 gibi çıkabileceğim haftasonları tatil olan bi iş olsa şahane olur valla

ben şimdi 3 gün çalışıyorum 4 gün evdeyim ama çalıştığım günler çok yorucu geliyo :) ay sonunda burdan ayrılıyorum yeni başlayacağım yerde 6 gün çalışacağım nasıl altından kalkıcam bilmiyorum tek tesellim evimin çok yakınında olması.

senin yüzünden uykusuz kaldım kız ama bir taktiği kaptım o yüzden sağol

bende hergün bakıyotum oraya ama yelizin evine bayıldım ben süper olmuş

elçin nasılsın cnmm
alıştınm ı yeni işine

kızlar akşam imam bayıldı yaptımm.
çok güzel oldu.
ben bu yemek işinden iyi anlıom galiba

eline sağlık canım nasıl yaptın kızartmadın mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…