- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.741
Nurgül nilgin hep karıştıryorm canm zuhale sor bence bunu o daha teknik ve uzmanı bu konuda yanlış bilgilensirmek istemem
işte bu hakkı işten çıkartılırsan kullanabiliyorsun diye biliyorum.istifa edince de aynı hakka sahipmiyim ?
Yok canım bu istifa edince... İşten çıkarılısan ihbar süresi diye bişi yok zaten direk ertesi gün işe gelmiyosun o yüzden sana ihbar parası diye bişi veriolar ekstradan... :)))
bebemmmm ben yaptımmmm canım benim çok teşekkür ederimmmm ama hallettim bennnn
ya ben nerdeyse 24 saat topikteyim ama ne zaman biri birşey eklese yada yazsa kaçırıyorum:84:
sağol tatlımm.Zeynepçim gerçekten çok güzel bütün fotolar... Gelinliğin,saçın,makyajın,pozlar süper...
Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım :)))
kızlar yarın mevlüt okutuyorum evimde annem pilav sıcakta gitmez dedi bnde tulumba tatlıs alıcam yanndada limonata hocalarada oyalı bez verecegm baska bır sey gerekmz dıymı
hım anladım canım çok saol...
süpersin buketcimmmm
kızlar bana şehriye salatasının tarifini yazabilir misiniz?
hep kaçırdım o tarifi
bi de irmik tatlısı edacım.
süpersin buketcimmmm
kızlar bana şehriye salatasının tarifini yazabilir misiniz?
hep kaçırdım o tarifi
bi de irmik tatlısı edacım.
şu eteğinin üstüne gelen taşlar varya motifli onlar
işte onlara benzer bişiy yapsın gelinlikçin o kum gümüş taşlardan
o motifle bütün içinde olsun
ayşem tarifi nurgül vermişti..şuana kadar emine ve ben uyguladık..harika bi tatlı oluyo..
1 kg süte 1 su bard.irmik
7 çorba kaşığı şeker
ocağa koy muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıstır..
o sırada içine 1 çorba kaşığı katı yağ..
sonra kaynayana ve koyu kıvama gelinceye kadar karıstır..
borcamı ıslat..
üzeirne dök tatlıyı..
ben üzerine fındık ezdim serptim..harika oldu..
kızlar yarın mevlüt okutuyorum evimde annem pilav sıcakta gitmez dedi bnde tulumba tatlıs alıcam yanndada limonata hocalarada oyalı bez verecegm baska bır sey gerekmz dıymı
cnm 1 bard. şehiyenin yarısını önden kavur yağda.
sonra diğer yarısını kavur 2 renkli olucak yani tuz ve bulyonda ekle
1 bardç su ile pilav gibi pişir
soğuduktan sonra
kornişon turşu nane nar ekşisi limon suyu taze soğan ekleyip srvis yap.
kübra mısırda koymuştu sanırım tavuk diolar ton balığı diolar ama ben sade tercih ediyrm
irmik tatlısıda kendi tarifim :)
1 kilo sütü kaynatırken 14 kaşık irmik 14 kaşık şekerle pişir muhallebi kıvamına gelince borcama yarısını dök
arasına muz koy ve kuru üzümde koyabilirsin ben öle seviyrmda beyim kuru üzüm yemezmiş yemedi
geri kalanıda üstne döküp hindistan cevizi ile süsleyip servis yap canımcım
ya kızlar bugün fazla gelemedim...cv oluştur cv yolla falan derken bu saat oldu...
şimdi size bişeyler sorucam bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?
hepimiz aynı yoldan geçtiğimiz için,az çok anlıyorsunuz.borçlarımız var daha toparlayamadan kendimizi böyle bir karar verdim...iş bulmadan çıkacağım içinde çok zorlanabiliriz...
şimdi bizim şirketin şöyle bir huyu var.istifa etsende çıkış paranı veriyorlar...ama ben onlara göre onları yüz üstü bıraktığım için vermeme ihtimalleri çok yüksek...ve ay sonuna kadar çalışmamı istiyorlar.bende de 1 gün daha saberedecek hal kalmadı...15 gün bekleyip çıkacağım...Yasalara göre 15 günden fazla çalıştıramazlar deil mi gerçi müdürüm izinde olduğu için sözle bildirdim henüz çıkışımı yazılı olarak vermedim...eğer beni 15 günden fazla tutarlarsa benim iş görüşmelerine gitmek için izin hakkım doğuyor mu?yoksa bu sadece onlar beni çıkarttığında mı geçerli ?
şimdi bizim şirketin şöyle bir huyu var.istifa etsende çıkış paranı veriyorlar...ama ben onlara göre onları yüz üstü bıraktığım için vermeme ihtimalleri çok yüksek...ve ay sonuna kadar çalışmamı istiyorlar.bende de 1 gün daha saberedecek hal kalmadı...15 gün bekleyip çıkacağım...Yasalara göre 15 günden fazla çalıştıramazlar deil mi gerçi müdürüm izinde olduğu için sözle bildirdim henüz çıkışımı yazılı olarak vermedim...eğer beni 15 günden fazla tutarlarsa benim iş görüşmelerine gitmek için izin hakkım doğuyor mu?yoksa bu sadece onlar beni çıkarttığında mı geçerli ?
canım ihbarlı çıkışlarda;
Hizmet Süresi 6 aydan az sürmüş işçi için 2 hafta
Hizmet Süresi 6 aydan 1.5 yılı kadar sürmüş işçi için 4 hafta
Hizmet süresi 1.5 yıldan 3 yıla kadar sürmüş işçi için 6 hafta
Hizmet süresi 3 yıldan fazla sürmüş işçi için 8 hafta
bu süreleri tamamlayıp çıkman şirketin sana yasal yükümlülükten kurtarır bebişimmm...senin istifa dilekçende ihbar süresi hangisine uyuyorsa onuda hesaba katıp çıkış tarihin öyle olmalı canım bana giriş tarihini söylersen daha da yardımcı olabilirim...
ayşem tarifi nurgül vermişti..şuana kadar emine ve ben uyguladık..harika bi tatlı oluyo..
1 kg süte 1 su bard.irmik
7 çorba kaşığı şeker
ocağa koy muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıstır..
o sırada içine 1 çorba kaşığı katı yağ..
sonra kaynayana ve koyu kıvama gelinceye kadar karıstır..
borcamı ıslat..
üzeirne dök tatlıyı..
ben üzerine fındık ezdim serptim..harika oldu..
canım ihbarlı çıkışlarda;
Hizmet Süresi 6 aydan az sürmüş işçi için 2 hafta
Hizmet Süresi 6 aydan 1.5 yılı kadar sürmüş işçi için 4 hafta
Hizmet süresi 1.5 yıldan 3 yıla kadar sürmüş işçi için 6 hafta
Hizmet süresi 3 yıldan fazla sürmüş işçi için 8 hafta
bu süreleri tamamlayıp çıkman şirketin sana yasal yükümlülükten kurtarır bebişimmm...senin istifa dilekçende ihbar süresi hangisine uyuyorsa onuda hesaba katıp çıkış tarihin öyle olmalı canım bana giriş tarihini söylersen daha da yardımcı olabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?