2011 gelin adayları buyrun sohbete

işte bu hakkı işten çıkartılırsan kullanabiliyorsun diye biliyorum.istifa edince de aynı hakka sahipmiyim ?

Yok canım bu istifa edince... İşten çıkarılısan ihbar süresi diye bişi yok zaten direk ertesi gün işe gelmiyosun o yüzden sana ihbar parası diye bişi veriolar ekstradan... :)))

kızlar yarın mevlüt okutuyorum evimde annem pilav sıcakta gitmez dedi bnde tulumba tatlıs alıcam yanndada limonata hocalarada oyalı bez verecegm baska bır sey gerekmz dıymı

kızlar bu arada kaç gundur sorcam unutuyorum, modalife dan ürün alan var mı aramızda koltuk kanepe takım vs

Zeynepçim gerçekten çok güzel bütün fotolar... Gelinliğin,saçın,makyajın,pozlar süper...
Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım :)))
sağol tatlımm.
çok teşk.ederim aminnn hepimiz çok çok mutlu olalım inş

kızlar yarın mevlüt okutuyorum evimde annem pilav sıcakta gitmez dedi bnde tulumba tatlıs alıcam yanndada limonata hocalarada oyalı bez verecegm baska bır sey gerekmz dıymı

yeterli bence cnm.

süpersin buketcimmmm

kızlar bana şehriye salatasının tarifini yazabilir misiniz?
hep kaçırdım o tarifi
bi de irmik tatlısı edacım.

cnm 1 bard. şehiyenin yarısını önden kavur yağda.
sonra diğer yarısını kavur 2 renkli olucak yani tuz ve bulyonda ekle
1 bardç su ile pilav gibi pişir
soğuduktan sonra
kornişon turşu nane nar ekşisi limon suyu taze soğan ekleyip srvis yap.
kübra mısırda koymuştu sanırım tavuk diolar ton balığı diolar ama ben sade tercih ediyrm

irmik tatlısıda kendi tarifim :)
1 kilo sütü kaynatırken 14 kaşık irmik 14 kaşık şekerle pişir muhallebi kıvamına gelince borcama yarısını dök
arasına muz koy ve kuru üzümde koyabilirsin ben öle seviyrmda beyim kuru üzüm yemezmiş yemedi
geri kalanıda üstne döküp hindistan cevizi ile süsleyip servis yap canımcım

süpersin buketcimmmm

kızlar bana şehriye salatasının tarifini yazabilir misiniz?
hep kaçırdım o tarifi
bi de irmik tatlısı edacım.

ayşem tarifi nurgül vermişti..şuana kadar emine ve ben uyguladık..harika bi tatlı oluyo..
1 kg süte 1 su bard.irmik
7 çorba kaşığı şeker
ocağa koy muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıstır..
o sırada içine 1 çorba kaşığı katı yağ..
sonra kaynayana ve koyu kıvama gelinceye kadar karıstır..
borcamı ıslat..
üzeirne dök tatlıyı..
ben üzerine fındık ezdim serptim..harika oldu..

edacm buarada gecen senden aldm dolma tarfını yaptım unuttum soylemeyı dun moralım bozuk olunca afıyetle yedık cok gusel oldu vlaa tatlıyıda deneyecegm

şimdi bizim şirketin şöyle bir huyu var.istifa etsende çıkış paranı veriyorlar...ama ben onlara göre onları yüz üstü bıraktığım için vermeme ihtimalleri çok yüksek...ve ay sonuna kadar çalışmamı istiyorlar.bende de 1 gün daha saberedecek hal kalmadı...15 gün bekleyip çıkacağım...Yasalara göre 15 günden fazla çalıştıramazlar deil mi gerçi müdürüm izinde olduğu için sözle bildirdim henüz çıkışımı yazılı olarak vermedim...eğer beni 15 günden fazla tutarlarsa benim iş görüşmelerine gitmek için izin hakkım doğuyor mu?yoksa bu sadece onlar beni çıkarttığında mı geçerli ?

canım ihbarlı çıkışlarda;
Hizmet Süresi 6 aydan az sürmüş işçi için 2 hafta
Hizmet Süresi 6 aydan 1.5 yılı kadar sürmüş işçi için 4 hafta
Hizmet süresi 1.5 yıldan 3 yıla kadar sürmüş işçi için 6 hafta
Hizmet süresi 3 yıldan fazla sürmüş işçi için 8 hafta

bu süreleri tamamlayıp çıkman şirketin sana yasal yükümlülükten kurtarır bebişimmm...senin istifa dilekçende ihbar süresi hangisine uyuyorsa onuda hesaba katıp çıkış tarihin öyle olmalı canım bana giriş tarihini söylersen daha da yardımcı olabilirim...

canım amasadece tatlı ve içecekte olurmu ya aç gelirse misafirlerin.

canım ben malzemem yoktu bir andada yapasım geldi evde turşu mısır vardı birazda dereotu doğradım. kendi kafamdan yaptım ama güzel oldu.

Nilgün evlilik cüzdanının fotokopisnin istifa dilekcenin arkasına iliştirip dilekceni teslim ediceksin.
evlilik nedeniyle ayrılmalarda ihbar süresi yoktur. Kıdemini ve çalıştığın sürenin maaşını alır ayrılırsın. canım yasal olan bu dur.

aralık 2009 canım

bi de ben deneyeyim şu tatlıyı canım çekti

veee zuzumuz yine yetişti

Bende yenge hacıya gidecek ona bir örtü birde çamaşır koyayım diyorum hacı giderken ne konur annem örtü patikk oy dedi hacı da kullansın çaamşır daha iyi gibi ve örtü bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…