2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla nişanlımın heyecanını gördükçe üzülüyorum yaa kötü hissediyorum umarım söylediğiniz gibi olur :)

Şöle söylüyim canım,benim gördüğüm bütün düğünlerde hep bi taraf heyecanlı ve stresli oluyor.... mesela bizimkinde ben stres ve heyecan doluydum ve kavgalarımız bu yüzdendii... eşime sürekli sen niye hiç stres yapmıyorsun diyeeydi... ama çok yakın bi kız arkadaşımda aynı senin gibi hiç heyecanı yoktu,evlenen ben değilmişim gibi gelmiyo diyodu sürekli ama eşi tam tersi heyecan küpüydü o yüzden ikinizi birden heyecanlı olmaması en güzeli böylelikle daha az kavga ile düğününüzü yaparsınız merak etme çünkü ikinizdede heyecan olsa o sana sarar sen ona çok çatışırsınız :)

burada elif diye bi arkadas var..senin arkadasınmış..siz hangi hastanede çalışıyosunuz yelizcim

ya kızlar bugün fazla gelemedim...cv oluştur cv yolla falan derken bu saat oldu...
şimdi size bişeyler sorucam bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?

hepimiz aynı yoldan geçtiğimiz için,az çok anlıyorsunuz.borçlarımız var daha toparlayamadan kendimizi böyle bir karar verdim...iş bulmadan çıkacağım içinde çok zorlanabiliriz...

şimdi bizim şirketin şöyle bir huyu var.istifa etsende çıkış paranı veriyorlar...ama ben onlara göre onları yüz üstü bıraktığım için vermeme ihtimalleri çok yüksek...ve ay sonuna kadar çalışmamı istiyorlar.bende de 1 gün daha saberedecek hal kalmadı...15 gün bekleyip çıkacağım...Yasalara göre 15 günden fazla çalıştıramazlar deil mi gerçi müdürüm izinde olduğu için sözle bildirdim henüz çıkışımı yazılı olarak vermedim...eğer beni 15 günden fazla tutarlarsa benim iş görüşmelerine gitmek için izin hakkım doğuyor mu?yoksa bu sadece onlar beni çıkarttığında mı geçerli ?

bizi hastanye gönderip bir sürü de para aldılar sağlık ocağından olmaz geçerli sayılmaz diye

Allah Allah ben sabahtan beri bi sürü hastane aradım, evlilik için tahlil rapor vs gibi uygulamaları olmadıgını solediler canım..sadece aile hekimliginden olcakmış :S:S ne yaptıkları belli değil vala sadece işleri zora koşuyolar

bizi hastanye gönderip bir sürü de para aldılar sağlık ocağından olmaz geçerli sayılmaz diye

haklısın i yapmışşsın hastanede calısan bırı olarak söylüorum tavır dogru deıl mesela hastalarım bni çok severdi bu yuzden çünkü karsmdakını,e aılemden bırı gelmıs gıbı davranırdm smdı hastalarla ilgilenmıorum farklı bır bırımde gorevlıyım ama hastalarm eskı çalıştım birime hep soruolarmıs bnı kımısıde yanıma gelıo oğrenıp:)))güler yüz önemli cokk

kızlar sanırım şehirde göre degişiyor ama asla para vermeyn çünkü para alınacak işlem yapılmıo ki yaa bizde yaptık saglık ocagında kanlar verılıyor eger temzse rapor yazılıyor kan uyuşmazlıgı gıbı yada herhangı bır bulaşıcı hastalık cıkıyorsa o zaman hastaneye sevk edıolar alla alla ne sacma yaaa her yerde farklı mı bu işlemler maksat ınsanları zorlamak yolmak

Canım çalıştığın yıla göre ihbar süresi diye bişi var,eğer 5 yıldan azsa çalıştığın süre 15 gün ihbar süren var ki buda istifanı yazılı verdikten sonra 15 iş günü daha çalışman gerekir bu süredede sana maaşını ve işte veriyorlarsa tazminatını vermek zorundalar ama bu 15 gün içinde hergün senin 2 saat iş arama hakkın var.. yani sen normalde 17:30 da çıkıyorsan 15:30 da çıkabilirsin buna kimse karışamaz veya toplu olarak 5 gün olarak düşüp 10 iş günü sonrada ayrılabilirsin diye biliyorum

sağol canım bende senin fotolarına bayıldım :) her fotoğrafta aşk kokuyo :) insan bakarken bile mutlu oluyo valla. burdaki herkesi çok seviyorum :)

işte bu hakkı işten çıkartılırsan kullanabiliyorsun diye biliyorum.istifa edince de aynı hakka sahipmiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…