2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım sen nasıl istersen öyle yaptır ne karışıyor gelinlikçi senin istediğin nasılsa öyle yapmak zorunda tarz senin tarzın yane

ben nasıl ıstersem yapamak zorunda tabiki ama madem dantel ıstıyorusn duvağı yarıya kadar yapalım gerisi tül olarak kalsın yerelere kadar olan kısmı kalsın dıyor eğer yerelre kadar illede istiyorum dersen fiyat dahil edilir dıyor

hoşgeldin canım geçmiş olsun evinin fotolarını bekliyorum unutma

dün akşam salonla mutfağı çektim aslında, diğer taraflarıda çekerim yarın vakit bulursam eklerim :) bugun bu haftaki son işim 4 gün evdeyim ama evdeykende nedense sürekli bi işim oluyo :) kendi pc mi baba evimde bıraktım :) yeni evimde yok internet ama komşum(kayınvalidem) :) ordan alırım pc yi eklerim resim. birisi bana albüm yapmasını öğretirse tabi :)

gelinliğimin forograflarını koydum bır bakabılırsen önerilerini beklıyorum ben komple uçlarının dantellı olmasından yanayım

ya canım o duvagı yapsın bırak sne karısma
kuaförde dersin enseden istiyorum duvagı dşye..bunumu dert ettin

sen karışma olur mu kız gelinlikçi mi takacak duvaği 1 kere gelin oluyor içinde mi kalsın sonra. Ayrıca fransız dantelli tüller pahalı gelinlikçi masraftan kaçınmak içinde demiş olabilir.

Canım gelinliğin çok şık gerçekten :)
Üzerindekiler dantelmi tam seçemedim de taşlı kısımları dantelse duvak güzel olur ama bencede bu gelinliğe dantel kenar pek hoş olmaz ggibi geliyor canım.
tabi bu benim fikrim :)

sen nerden alıyosun bu gelinliği
ayrıca keisnlikle dantel duvak gitmez..güpür bile yok gelinlikte

Son düzenleme:

Hayır çok normalsin tatlım :) Hepimizin düğünümüze kısa zaman kala böyle zamanlar geçirdik.. Buna evlilik psikolojisi diyoruz hatta... O gün gelip gelinliğini giydinmi herşey çok güzel oluyor merak etmeee :)))

o taşlı kısmları fransız dantel üzeirne işlenmiştaşlardan oluşuyor .

seviyorum ben bu kızı ya..hiç yormuyor beni düşüncelerimi yazıyor hemen..koca totolumm

gelinliğimin forograflarını koydum bır bakabılırsen önerilerini beklıyorum ben kompcnmle uçlarının dantellı olmasından yanayım

cnm o taş kısımları dantel değil
o ince kum taşları var ya
onlardan geçsin duvağına.
ve ordaki motife benzetmeye çalışsın
uyum içinde olsun yani
ama hiç bişiy yaptırmadan geçme onun işine geliodur öle uğraşmıcak etmicek
sen bir kere evlenion gönlüne göre olsun herşey
benim üstüm güpürlüydü üstünde de hem taş hem inci vardı duvağada güpürden geçtik uçlarına hem taş hem boncuk işledi üst kısmınada inciler serpti.gösterişli olsun biraz bence.
yoksa gelinliğin çok şık ağırda üstü o ağırlığını duvakla tamamlasın

o taşlı kısmları fransız dantel üzeirne işlenmiştaşlardan oluşuyor .

Yani hevesini kırmak gibi olmasın tatlım ama bence bu gelinliğe dantel duvak gitmez...
Yinede içinde kalmasın herşey istediğin gibi olsun ama tül duvak kenarı bi sıra taş koydursan daha hoş olur sanki

kızlar slm sabah ki magduriyetimi çözdüm.. nikah işlemleri için saglık ocagı laborantı yok diye tahlil için kan almamıştı..vala şikayet etmek gerekiyomuş..hasta haklarından direk olarak saglık ocagını aramışlar, saglık ocagındaki dun gorustugum bayan paşa paşa aldı kanımı,yarın tahliller sisteme gecer, cuma gunu gel saglık raporunu yazayım dedi..madem bunu yapabilio beni ne diye süründüyo hastane hastane...kızlar size tavsiyem sonuna kadar arayın hakkınızı,hangi konu olursa olsun :)

şu eteğinin üstüne gelen taşlar varya motifli onlar
işte onlara benzer bişiy yapsın gelinlikçin o kum gümüş taşlardan
o motifle bütün içinde olsun

valla nişanlımın heyecanını gördükçe üzülüyorum yaa kötü hissediyorum umarım söylediğiniz gibi olur :)

bizi hastanye gönderip bir sürü de para aldılar sağlık ocağından olmaz geçerli sayılmaz diye

zeynepcım dıs cekım fotolarınz cok hoş olmuş cok begndm çiğdemcm senn fotlarda cok nostaljık bayıldm hepsınıde yorum yapamdm fasla iş yernde ınetrnet kısıtlı sadece öğle tatilinde açık yüzünz daima gülsün şekerlerm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…