- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.701
Vantilatör 12 saat açık acaba o mu yapıyor etki yoksa sıcaktan durulmuyor kafam kazan gibi oluyor
canım sen nasıl istersen öyle yaptır ne karışıyor gelinlikçi senin istediğin nasılsa öyle yapmak zorunda tarz senin tarzın yane
hoşgeldin canım geçmiş olsun evinin fotolarını bekliyorum unutma
gelinliğin üstü güpürlüyse güpürlü yaptır duvağını taşlı maşlı bişiyse taş geçen duvaklar var ince bişiy geçsin
duvağın sade durmasın bence.
inciliyse inciler serpsin
gelinliğinn resmi yok mu
ya canım o duvagı yapsın bırak sne karısma
kuaförde dersin enseden istiyorum duvagı dşye..bunumu dert ettin
Eki Görüntüle 224011 Eki Görüntüle 224012 Eki Görüntüle 224013 Eki Görüntüle 224014
arkadaşalar gelınliğim bu işte daha bitmedi hala yapılıyor provalara gıdıyorum duvağım dantel olsa daha ıyı olur demi
ben nasıl ıstersem yapamak zorunda tabiki ama madem dantel ıstıyorusn duvağı yarıya kadar yapalım gerisi tül olarak kalsın yerelere kadar olan kısmı kalsın dıyor eğer yerelre kadar illede istiyorum dersen fiyat dahil edilir dıyor
selam kızlar nasılsınız???
biz dün nikah işlemleri için test falan yaptırdık ama bende pek heyecan yok çok durgunum anlamadım gitti...kuzenim geçen sene diyordu nikah zamanı vazgeçsem mi diye düşündüm falan deli misin diyordum bende de öyle olacak galibasizde nasıldı bu zamanlar? çok mu anormalim??
Canım gelinliğin çok şık gerçekten :)
Üzerindekiler dantelmi tam seçemedim de taşlı kısımları dantelse duvak güzel olur ama bencede bu gelinliğe dantel kenar pek hoş olmaz ggibi geliyor canım.
tabi bu benim fikrim :)
Hayır çok normalsin tatlım :) Hepimizin düğünümüze kısa zaman kala böyle zamanlar geçirdik.. Buna evlilik psikolojisi diyoruz hatta... O gün gelip gelinliğini giydinmi herşey çok güzel oluyor merak etmeee :)))
sen nerden alıyosun bu gelinliği
ayrıca keisnlikle dantel duvak gitmez..güpür bile yok gelinlikte
gelinliğimin forograflarını koydum bır bakabılırsen önerilerini beklıyorum ben kompcnmle uçlarının dantellı olmasından yanayım
o taşlı kısmları fransız dantel üzeirne işlenmiştaşlardan oluşuyor .
seviyorum ben bu kızı ya..hiç yormuyor beni düşüncelerimi yazıyor hemen..koca totolumm
Hayır çok normalsin tatlım :) Hepimizin düğünümüze kısa zaman kala böyle zamanlar geçirdik.. Buna evlilik psikolojisi diyoruz hatta... O gün gelip gelinliğini giydinmi herşey çok güzel oluyor merak etmeee :)))
kızlar slm sabah ki magduriyetimi çözdüm.. nikah işlemleri için saglık ocagı laborantı yok diye tahlil için kan almamıştı..vala şikayet etmek gerekiyomuş..hasta haklarından direk olarak saglık ocagını aramışlar, saglık ocagındaki dun gorustugum bayan paşa paşa aldı kanımı,yarın tahliller sisteme gecer, cuma gunu gel saglık raporunu yazayım dedi..madem bunu yapabilio beni ne diye süründüyo hastane hastane...kızlar size tavsiyem sonuna kadar arayın hakkınızı,hangi konu olursa olsun :)
Bende seni seviyorummm edoşum... Ayrıca bana böle güzel tarifler verip koca totomu dahada büyüttüğün için ayrıca teşekkür ederim :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?