2011 gelin adayları buyrun sohbete

yine kendi zevkin giyecek olan sensin balım..ama ilk gösterdiğin gelinlik çok güzeldi..mendil etek herkes giyiyo artık ya..
daha asildi ne biliyim..yinede son karar senin..

yine kendi zevkin giyecek olan sensin balım..ama ilk gösterdiğin gelinlik çok güzeldi..mendil etek herkes giyiyo artık ya..
daha asildi ne biliyim..yinede son karar senin..

mendil etek daha gösterişli ama haklısında bu sene pek modaydı çok mendil etek vardı yinede ben mendil eteği çok beğeniyorum

sizde de mi var bu bohça muhabbetleri bence gayet yeterlii arkadaşım bende göz atıyordum bir bakınayım dedim topikinize hayırlı olsun bizde bu akşam eşimin küçük halasıına gidicez bende daha bohçamı hazırlamadım eve gidince artık yaparıs bişiler gerçi ben eskidim sizler kadar yeni değilim ben evleneli 9 ay oldu bileee ama hala çiçeğimiz burnumuzda çook şükürr

buket mendil tipi dediğin etekli olanın üstünü beğendim ama şu dönem 1 model tarzları moda
ikincisinden her dönem mutlaka vitrinlerde var

onun bende üstünü çok beğendim aslında altınıda çok beğendim evet bu sene herkeste mendil etek var ama güzel duruyor yahu prenses gibi hissederim ben kendimi onun içinde

nişanda vermediniz demi bohça

ben kayınbabama
gömlek+ kravat
çorap çamaşır
kumaş
tesbih
seccade
takke

kayın babişe gömlek olur tespih de olur canım

ayy benim ne yemek yapasım var nede yemek yiyesim. etten çok soğudum bende bari akşama kabak ymeği yapayım diyorum üstüne yoğurdu döküp ferah ferah yerim heralde. Ama yanına ne yapıcağımı düşünmedim

biz nişanda bohçaya koyduk canım evlenince tekrar vermeme gerek var mı

bende nişanda verdim canım düğünde gerek yok (bizim adetlerde) dünya para gidiyor bakma sen göze görünmüyor ama ...
şimdi amcası alacak yemeğe mesela yeni gelin olduğum için bir patik bir eşarp bir çorap koyup götütürüm öylr yani boş gitmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…