2011 gelin adayları buyrun sohbete

sen o şeyden kurtul önce. bırak eşyalarına hiç bişey yapamazlar yapsalarda sen artık onları kullanmayacaksın. gelse kullanırmısın ki meltem boşver. muhattap olma. ailene söyle artık böyle gizli saklı sen bile anlamıyorsun ne olduğunu. neleri varsa yolla ki sende artık yoluna bak. bu süreç bence çok ihmale geldi ve uzadı. olan sana oldu.

o zaman sen gidip ailenle alacaksın eşyalarını göndermezler tabi
bu arada ailenin haberi yokmu hala

hayır ben de degil canım babannem de bu zamanda kolay mı kızlar öyle hoca bulmak işte birini bulduk kaplıcaya gidicem gelince okuruz dedi beni de babannem tatile gönderdi ben tek basıma nerden buluyum ben öyle şeylerden anlamam ki ben de babanneme verdim geldim huylandım ya bir kere kübra o yüzden istiyorum zaten kullanmam bir fakire vericem ama onlarda durmasını da istemiyorum

evet kübraya katılyrm
o eşyaları tekrar kullanabilcekmisinde istiosun meltemciğim
sabitlenme oraya
sen ailene söle onlarada resti çektin zaten
gönder eşyalarını ayrılmaya kararlıysan
yüzüğüde gönder olsun bitsin
eşyalarında kalsa ne olcak ki önce sen yolla
kararlılığını görsünler.
belki biraz zor olucak senin için söylemesi kolay dieksin ama hayırlısı böle ise böle olsun.

sonradan üzülceğine şimdi çıktı bunlar

tmm senide anlıyorum canım ama ailene söylememiş olman onlarda bu kız hala kararsız imajını yaratıyor. sen de muhattap olma bence ailen arasın bu iş bitti. gelin eşyalarınızı alın eşyalarımızı getirin desin. o şeyin icabınada artık o hoca bakar iinşallah.

Kübra sen bu işi az çok bilen birisin bir insan sevdiginden kolay bir sekilde vazgecebilir mi aklımın ucuna bile gelmiyo şu anda nerde ne yapıyo diye bile düşünmüyorum aglayamıyorum bile biliyomusun biz evimiz için esyalar alırken hersey bir anda oluştu son 1 ay ben uyanıyordum sabah ne kavgası yapsam acaba diye düşünüyordum ben ista gittim adam nişanlısını bile görmeye gelmedi .....t-shirtini kesmiştim kol kesintisine dikilmiş orda buldum
meltem o şeyi nerde buldu bu arada. nereye saklamışlar

anlıyorum belkide seninde nişanlınında böyle düşünmesine sebep olan şey o mska. ama onu oaraya gizleyecek kadar tehlikeli insanlarla ömür de geçmez. bundan nişanlının haberi varmı o mskadan.

hayır yok Kübra ben onunla konusamadım ki tlfonu hep kapalı açsa da söylesem

sen bu yükün altından nasılkalkacaksın onu bilmiyorum. canım duanı eksik etme. rabbim yardımcın olsun. sen dua et allahın izniyle geçecek bugünlerde. hakkında hayırlısı neyse o olsun. belki şimdi üzülürsün ama olsun ömür boyu üzülmekten iyidir.

keşke arkadası seni aradıgında açıpta söyleseydin muska yapmıslar ona diye..ama o hiçbişeyin farkında değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…