- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.081
kübracım teşekkürler balım
canım kestir bence, sonra yine uzatırsın bi rahatla
bunlar zor zamanların. sonra güzel güzel uzatırsın.
hayır ondan hiç haberim yok onun dısında halası annesi kuzenlerini arkadası arıyo
buketim yerim seni kuzum
sizden ayrı kalmak o kadar zor ki
çok alıştım.
bazen kimseyle dertleşmiyorum gelip size yazıyorum.
alıntı yapmayın silicem çünkü halası beni her zaman arardı zaten halasıyla konustum hala dedim benim artık onlar gibi büyücü insanlarla işim olmaz bir de babanneme ve sizden için büyücü derlerdi başka işleri güçleri yok işte yesinler kendi baslarını beni sizle görüştürmüyolardı bile siz büyücü oldugunuz için dedim ben onlara büyücü dedigim için beni arıyo şimdi zaten senin de kızın var senin de kızından çıkacak ah ediyorum dedim o yüzden de arıyo olabilir arkadası sizi barıstırıyım dedi ben de hayır bu saatten sonra nefret ediyorum dedim ya kızlar esyalarımı istiyorum gerçekten huylandım bu işten böyle bir durum yasadıktan sonra ama hala göndermiyolar ya saçımdaki tokayı alıyo çantasına atıyodu
hayır ben de degil canım babannem de bu zamanda kolay mı kızlar öyle hoca bulmak işte birini bulduk kaplıcaya gidicem gelince okuruz dedi beni de babannem tatile gönderdi ben tek basıma nerden buluyum ben öyle şeylerden anlamam ki ben de babanneme verdim geldim huylandım ya bir kere kübra o yüzden istiyorum zaten kullanmam bir fakire vericem ama onlarda durmasını da istemiyorum
meltem o şeyi nerde buldu bu arada. nereye saklamışlar
Kübra sen bu işi az çok bilen birisin bir insan sevdiginden kolay bir sekilde vazgecebilir mi aklımın ucuna bile gelmiyo şu anda nerde ne yapıyo diye bile düşünmüyorum aglayamıyorum bile biliyomusun biz evimiz için esyalar alırken hersey bir anda oluştu son 1 ay ben uyanıyordum sabah ne kavgası yapsam acaba diye düşünüyordum ben ista gittim adam nişanlısını bile görmeye gelmedi .....t-shirtini kesmiştim kol kesintisine dikilmiş orda buldum
anlıyorum belkide seninde nişanlınında böyle düşünmesine sebep olan şey o mska. ama onu oaraya gizleyecek kadar tehlikeli insanlarla ömür de geçmez. bundan nişanlının haberi varmı o mskadan.
hayır yok Kübra ben onunla konusamadım ki tlfonu hep kapalı açsa da söylesem
sen bu yükün altından nasılkalkacaksın onu bilmiyorum. canım duanı eksik etme. rabbim yardımcın olsun. sen dua et allahın izniyle geçecek bugünlerde. hakkında hayırlısı neyse o olsun. belki şimdi üzülürsün ama olsun ömür boyu üzülmekten iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?