- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.041
şöyle yaptım mücveri
2 büyük kabakı kabuklarını soymadan rendeledim
1 patates
2 yumurta kırdım
un
bol baharat
tuz
kekik
pul biber
alabildiğince un ekleyip kaşıkla kızgın yağa döktüm
çok güzel oldu
eşimde çok beğendi
üzerine sarımsaklı yoğurtla servis ettim.
kızlar bu kübo çocuk düşünmüyosa adım eda değil :86::86::86:
esra hamilelikten öncemi gidiliyor canım. ne veriyor ilaç olarak. benim hiç haberim yoktu.
evet canım sende git hamile kalmak isteyende doktora gidiyor ki önce yine folik asit falan veriyolar sana değerlerin yükselsin daha çabuk ve sağlıklı hamile kal diye. Zaten bağlı olduğun sağlık ocağına gitmen yeterli Aile planlaması bölümüne
yahu bırakın sıcak olsun..hatırlatırım soğuktan kıçımız donmuştu kışın
bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok ama tatlım kendisi ramazandan soonra çalışmalara başlayacağını söylemişti
kızlar bu kübo çocuk düşünmüyosa adım eda değil :86::86::86:
bilmiyodum bukocummm ..
kübra çocuk fikrine nasıl hemen adapte oldun kız ben hiç bişeyi yetiştiremiyourm bide çocuk olursa nasıl ugrasırım diye korkuyourm
benim kafamda bir sene sonra vardı ama eşim sağolsun kafama soktu. artık daha yoğun baskılara dayanamayarak bende bu fikre alıştım. zaten çocukolursa çalışamam canım.
kızlar hamile kalmayı düşünmeyenlerde gitsinler aile planlamasına orada bilgilendirme yapılıyomuş ve ücretsiz olarak şu erkeklerin kullandığı balonları falan veriyolarmış. ben öyle duydum
ben şimdi doğsa alsam kucağıma ablası sanar ben küçük o küçük :))))
yaşla ile alakası yok kübroşko :))
85 liyim temmuzun 21 de 26 biyitor canım ama göstermediğimi söylerler ki bende yani göstermiyorum 27 yaş
vallahi yaşlanıyorum ya 27 olcem gün alcem oluyor
kızlar saçlarım belimde kestirmek istiyorum artık ucları çok kırık dökülüyo..bi yandanda kıyamıyorum..değişiklikte istiyorum..karıstım iyice banyo oalyıda zorluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?