2011 gelin adayları buyrun sohbete

bu tarifi aldım hemen denicem canım çok sağol. Şimdi evine baktım albümünden çok güzel çok ferah canım güle güle mutlulukla otur inşallah

kızlar hamile kalmayı düşünmeyenlerde gitsinler aile planlamasına orada bilgilendirme yapılıyomuş ve ücretsiz olarak şu erkeklerin kullandığı balonları falan veriyolarmış. ben öyle duydum

bilmiyodum bukocummm ..
kübra çocuk fikrine nasıl hemen adapte oldun kız ben hiç bişeyi yetiştiremiyourm bide çocuk olursa nasıl ugrasırım diye korkuyourm

benim kafamda bir sene sonra vardı ama eşim sağolsun kafama soktu. artık daha yoğun baskılara dayanamayarak bende bu fikre alıştım. zaten çocukolursa çalışamam canım.

yaşla ile alakası yok kübroşko :))
85 liyim temmuzun 21 de 26 biyitor canım ama göstermediğimi söylerler ki bende yani göstermiyorum 27 yaş

kızlar saçlarım belimde kestirmek istiyorum artık ucları çok kırık dökülüyo..bi yandanda kıyamıyorum..değişiklikte istiyorum..karıstım iyice banyo olayıda zorluyo..ne dersiniz?

Son düzenleme:
tam 10 yaş küçük gösterdin kız beni allah seni sağol bir an yaşlandığımı düşündüğüm an ruhuma iyi geldi :)))))))))
çıtır hatunum ben birde şu kilo almayı durdurabilsem 3 gün yemiyorum 4 gün iştahım dürdüyor ye ye ye hemde yenmicek şeyleri boğaz ön plana çıkıyor 3 günlük kaloriyi bir günde alıyorum aç kaldığımla kalıyorum yani
hamiş kalmadan önce sıkı bir rejime girmem lazım saçlarımı kestirmem lazım boyasının akmasını beklemek lazım hamiş olunca bnlar olmuyor

kızlar saçlarım belimde kestirmek istiyorum artık ucları çok kırık dökülüyo..bi yandanda kıyamıyorum..değişiklikte istiyorum..karıstım iyice banyo oalyıda zorluyo

ay inanmıyorum edda bele kadar sıcakta nasıl baş ediyorsun ben bir yemek pişiriyorum kan ter sular içinde kalıp kafamdn sular bhar olup iniyor aşağıya
zırt bırt yıka kurut illet oldum kesitrdim bende küt ancak rahatladım birde şu sıralar zor oluyor ... uzun saç senin içnide kesitr bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…