2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydn kuzucuklarm:)))bugün cuma ve ben cuma günün çok severim:)))dün izinliydim mevlit okuttum gelemedm sohbete sizleri özledim hepinize bol sevgi yolluyorum

günaydınlarrr efendimm
hayırlı cumalar herkese ayrıcakandiliniz mübarek olsunn
yelizcim seninde mevludun hayırlı olsun inşallah kötüler kötülükler hep sizden evinizden uzak olur

günaydınlarrr efendimm
hayırlı cumalar herkese ayrıcakandiliniz mübarek olsunn
yelizcim seninde mevludun hayırlı olsun inşallah kötüler kötülükler hep sizden evinizden uzak olur

cumlarımız mübarek dualarımız kabul olsun inşallah kandilimizde mübarek olsun birbirimize dua edelim bu topikteki herkes mutlu mesut olsun diyelim:))amin canm okuttum hayırlısıyla epeyde yoruldum ama tam gün temizlik yaptım ütüye eşim yetişti neseki:))sizler naptınız

beraat kandinilinde önümüzdeki tüm sene olacaklar yazılırmış bol dua edip tövbe edelim hatta yasin okuyalım 41 tane okuyabilrmiyiz ki kızlar

Günaydın fıstıklı lokumlarımmmm
Kandiliniz mübarek olsun,Allah bütün dualarınızı kabul etsin,sağlığınız,huzurunuz,mutluluğunuz ömür boyu sürsün inşallah aminnnn :)

Saçlarımı kestirmek istiyorummm ama çok kararsızımmm:18:
Belime kadar geldi saçlarım,çokta yıprandılar aslında ama kestirmişken artık kısa kestireyim diyorum ama bi yandan da kıyamıyorumm ne yapsamki ?

gunaydin kizlar
hayirli cumalar
kandiliniz mubarek olsun
Allah bu gece dualarinizi kabul etsin insallah
yuvalarimizi hayirli kilsin
yeliz canim mevlut okutmussun Allah kabul etsin
meltem bugunun hurmetine rahatlarsin insallah
Arkadaslar hepimiz bu gece melteme dua edelim mi

al bendende okadr deniz güneş saçları yıpratıyorr belimi gelio bnmde nerdeyse eşim istemio cok sevıo saclarımı ama sıcakta bıktım vla toplamaktan başım agrıyor bnde kesitirmek istiyorum ama kıyamıyorum bı yandanda karasızım anlıycan kısa saç kullandın mı hıç

amin inşallah ayşecim bugun birbirimize dua edelım meltem için ayrı edelim geçmişi okuyorum şimdi bnde çok üzüldüm senn tez işin nsaıl oldu takip ediyorum ama yazamamıstım hiç inşallh istedin gibi olur her şey:)

günaydın kızlar ...
Kandiliniz mübarek olsun...bu gece bütünnn dualarımız kabul olur inş.

size bişey anlatıcam...yeni gelinler hep gördüğümüz hissettiğimiz şeyler vardı ya...benimki hala devam ediyor..1 - 1,5 hafta hiç bişey yok yoktu.ama 2 gündür çok farklı şekilde hissediyorum...özellikle dün gece ki çok kötüydü.farklı yerlerimde ağırlık vardı ve düğün yapıyorlardı...nasıl kurtulacağım kızlar bundan ben...

Aminnn Ayşecim seninde cumaların mübarek olsun.
Meltemimde inşallah en kısa zamanda yeniden huzuruna kavuşur şu mübarek günün hörmetine...

Benim saçım çok gür bide her model yakışmıyor malesef Ama şöle küt katlı şekil bişi istiyorum sıcakta sürekli toplu bide sürekli duş alıyorum sıcaktan saçım hep ıslak sinüzitlerim artık çoşmuş durumda :)

Canım sürekli kuleyzüleri ve ayetel kursiyi oku...Fırsat bulduğun heran...
40 gün sürer derler... hamilelikten sonrada 40 uçurma olayı varyaa gelinlerdede 40 içinde rahatsız eder derler...

kızlar bn şükürler olsun öyle hiç korkmadım kırk günede az kaldı zati:)))öyle derler evt bnde duymuştum dua etmek gerekir.canım saçlarn gürse katlı yakışr hele dalgalı fönle cokta havalı olur:)))bnmde gür bn katlarm vr ama uzadılar yıne kat verecegm belkı kırkma yaptırrım bnde degısıklı ıstıom ne bılm sacımı boyatmak ıstıom ama kararsz kalıom hep:))

Canım sürekli kuleyzüleri ve ayetel kursiyi oku...Fırsat bulduğun heran...
40 gün sürer derler... hamilelikten sonrada 40 uçurma olayı varyaa gelinlerdede 40 içinde rahatsız eder derler...

canım benim 40 günü geçti ve hala devam ediyor.abdestsizhiç yatmıyorum.sürekli dua ediyorum...yatarken okumadan asla yatmıyorum...

ben olsam bi dakka düşünmezdim walla kestir bence havalarda çok sıcak zaten rahat edersinn

nasıl olsa uzar kökü sende

İşte bende değişiklik istiyorum biraz havalı bişiler olsun istiyorum bide.. çokşey istiyorum ama bakalım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…