- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.101
günaydınlarrr efendimm
hayırlı cumalar herkese ayrıcakandiliniz mübarek olsunn
yelizcim seninde mevludun hayırlı olsun inşallah kötüler kötülükler hep sizden evinizden uzak olur
Günaydın fıstıklı lokumlarımmmm
Kandiliniz mübarek olsun,Allah bütün dualarınızı kabul etsin,sağlığınız,huzurunuz,mutluluğunuz ömür boyu sürsün inşallah aminnnn :)
Saçlarımı kestirmek istiyorummm ama çok kararsızımmm:18:
Belime kadar geldi saçlarım,çokta yıprandılar aslında ama kestirmişken artık kısa kestireyim diyorum ama bi yandan da kıyamıyorumm ne yapsamki ?
gunaydin kizlar
hayirli cumalar
kandiliniz mubarek olsun
Allah bu gece dualarinizi kabul etsin insallah
yuvalarimizi hayirli kilsin
yeliz canim mevlut okutmussun Allah kabul etsin
meltem bugunun hurmetine rahatlarsin insallah
Arkadaslar hepimiz bu gece melteme dua edelim mi
al bendende okadr deniz güneş saçları yıpratıyorr belimi gelio bnmde nerdeyse eşim istemio cok sevıo saclarımı ama sıcakta bıktım vla toplamaktan başım agrıyor bnde kesitirmek istiyorum ama kıyamıyorum bı yandanda karasızım anlıycan kısa saç kullandın mı hıç
günaydın kızlar ...
Kandiliniz mübarek olsun...bu gece bütünnn dualarımız kabul olur inş.
size bişey anlatıcam...yeni gelinler hep gördüğümüz hissettiğimiz şeyler vardı ya...benimki hala devam ediyor..1 - 1,5 hafta hiç bişey yok yoktu.ama 2 gündür çok farklı şekilde hissediyorum...özellikle dün gece ki çok kötüydü.farklı yerlerimde ağırlık vardı ve düğün yapıyorlardı...nasıl kurtulacağım kızlar bundan ben...
Canım sürekli kuleyzüleri ve ayetel kursiyi oku...Fırsat bulduğun heran...
40 gün sürer derler... hamilelikten sonrada 40 uçurma olayı varyaa gelinlerdede 40 içinde rahatsız eder derler...
Saçlarımı kestirmek istiyorummm ama çok kararsızımmm:18:
Belime kadar geldi saçlarım,çokta yıprandılar aslında ama kestirmişken artık kısa kestireyim diyorum ama bi yandan da kıyamıyorumm ne yapsamki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?