2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar saçlarım belimde kestirmek istiyorum artık ucları çok kırık dökülüyo..bi yandanda kıyamıyorum..değişiklikte istiyorum..karıstım iyice banyo olayıda zorluyo..ne dersiniz?

ooo eda bence geç bile kaldın canım hemen kestir nede olsa düğünde geçti. boşuna sana yük. zor olur hele de ilk zamanlar. uzar nede olsa omuzlarına kadar kestir canım

evet boya olmuyor hamilelikte. bende hiç boyatmadım saçlarımı doğal rengi. rejimde bir anda kesince canım daha fazla iştah kaplıyor insanı yavaş yavaş yapacaksın. önce belli bir ssatten sonra yemeği kes. sonra yağı kes şekeri falan. zamana yayarsan başarılı olabilirsin.

zuhalcim aldıkların çok güzel canım umarım evinin güzel bir balkonu olur ve eşinle keyifli karşılıklı kahve içer bizleri çınlatırsın .))))
balayında düğmesi kırıldı eşcağzımın benden iğne var mı diyor dedim valla var ama evde
lazım oluyor mutlaka evde olması geenler beyaz ip ve iğne koymuştu annem geçen siyah lazım oldu tuaiye yakın allahtan bir koşu aldım neyin ne zaman lazım olcağı belli olmuyor..

sağoll denizimm.çok güzel bir balkonu var evinnn balkon tarafıı hem ağaçlık çamlarrr

ay evet kuşum ya araya bebekli balonlar çıkınca şaştım bende .)
nişanda takı merasimi oldumu
erkek tarafı ne taktı
hasılatıda sorarsam ayıp olur şimdi ?? :)

canım benim nişanım otelde aile arasında olduğu için öyle çok bir hasılat olmadı:) Nişanlımın ailesi set takımı bir yarım altın birde çeyrek altın taktılar toplamdada 13 küçük altınım bir 1 yarım altınım birse set takımım oldu annemlerde bilezik taktılar:) Nişanlımında toplamda 15 küçük altını 2 yarım altını olmuş.

eee nişanlına da 15 tane takıldı küçük altn sende kalmıyor mu onlar yani toplam 28 küçük altın olmuş oluyor mu

doğum tarihim sanırım 26.02.1987 canım

canım nasılsın..o şeyden kurtulabildinmi??
ne zaman dönüceksin istanbula

esracımmm kız gözüküyor ben merak ettim :)bir de alyansla yapılan bir sey vardı o da çok hoş oluyordu Edammm çok huzursuzum kurtulamadım bebegimmm gerizekalılardan esyalarımı istiyorum ya göndersinler düşündkçe çıldrırıyorum benim esyalarımın onlarda oldugunu şimdi de arıyolar açmıyorum yüzlerini bile görmek istemiyorum Allah belalarını versin kendinin de kızı var bakalım nasıl olucak bundan sonraki hayatı

hayırlısı canım. Sağlıklı sıhhatlı olsunda cinsiyeti önemli değil. Canım sende aç konuş ama üçüncü şahıslarla değil sadece nişanlınla görüş önce böyle uzatarak kendini daha fazla yıpratırsın

peki nişanlın abzürt mesajlar atmaya devam ediyormu?

hoşgeldin ayşemm maşallah yine geldi hepimize yetiştin.
kübracım teşekkürler balım

kızlar saçlarım belimde kestirmek istiyorum artık ucları çok kırık dökülüyo..bi yandanda kıyamıyorum..değişiklikte istiyorum..karıstım iyice banyo olayıda zorluyo..ne dersiniz?

canım kestir bence, sonra yine uzatırsın bi rahatla
bunlar zor zamanların. sonra güzel güzel uzatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…