- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.061
kızlar saçlarım belimde kestirmek istiyorum artık ucları çok kırık dökülüyo..bi yandanda kıyamıyorum..değişiklikte istiyorum..karıstım iyice banyo olayıda zorluyo..ne dersiniz?
tam 10 yaş küçük gösterdin kız beni allah seni sağol bir an yaşlandığımı düşündüğüm an ruhuma iyi geldi :)))))))))
çıtır hatunum ben birde şu kilo almayı durdurabilsem 3 gün yemiyorum 4 gün iştahım dürdüyor ye ye ye hemde yenmicek şeyleri boğaz ön plana çıkıyor 3 günlük kaloriyi bir günde alıyorum aç kaldığımla kalıyorum yani
hamiş kalmadan önce sıkı bir rejime girmem lazım saçlarımı kestirmem lazım boyasının akmasını beklemek lazım hamiş olunca bnlar olmuyor
zuhalcim aldıkların çok güzel canım umarım evinin güzel bir balkonu olur ve eşinle keyifli karşılıklı kahve içer bizleri çınlatırsın .))))
balayında düğmesi kırıldı eşcağzımın benden iğne var mı diyor dedim valla var ama evde
lazım oluyor mutlaka evde olması geenler beyaz ip ve iğne koymuştu annem geçen siyah lazım oldu tuaiye yakın allahtan bir koşu aldım neyin ne zaman lazım olcağı belli olmuyor..
denizcim nişan için sen bana ne takısı sormuştun?
ay evet kuşum ya araya bebekli balonlar çıkınca şaştım bende .)
nişanda takı merasimi oldumu
erkek tarafı ne taktı
hasılatıda sorarsam ayıp olur şimdi ?? :)
Canım benim nişanım otelde aile arasında olduğu için öyle çok bir hasılat olmadı:) nişanlımın ailesi set takımı bir yarım altın birde çeyrek altın taktılar toplamdada 13 küçük altınım bir 1 yarım altınım birse set takımım oldu annemlerde bilezik taktılar:) nişanlımında toplamda 15 küçük altını 2 yarım altını olmuş.
eee nişanlına da 15 tane takıldı küçük altn sende kalmıyor mu onlar yani toplam 28 küçük altın olmuş oluyor mu
doğum tarihim sanırım 26.02.1987 canım
canım nasılsın..o şeyden kurtulabildinmi??
ne zaman dönüceksin istanbula
ayşemm sen gerçekten birtanesin üşenmeden tek tek okuyup cevap veriyorsunMasanı gördüm canım ama o benim mutfağımın rengine uymaz:S
esracımmm kız gözüküyor ben merak ettim :)bir de alyansla yapılan bir sey vardı o da çok hoş oluyordu Edammm çok huzursuzum kurtulamadım bebegimmm gerizekalılardan esyalarımı istiyorum ya göndersinler düşündkçe çıldrırıyorum benim esyalarımın onlarda oldugunu şimdi de arıyolar açmıyorum yüzlerini bile görmek istemiyorum Allah belalarını versin kendinin de kızı var bakalım nasıl olucak bundan sonraki hayatı
Ya meltem neden açmıyorsun aç dertlerini öğren diyecek lafın mutlaka vardır senin dinleseydin be canım ya
esracımmm kız gözüküyor ben merak ettim :)bir de alyansla yapılan bir sey vardı o da çok hoş oluyordu Edammm çok huzursuzum kurtulamadım bebegimmm gerizekalılardan esyalarımı istiyorum ya göndersinler düşündkçe çıldrırıyorum benim esyalarımın onlarda oldugunu şimdi de arıyolar açmıyorum yüzlerini bile görmek istemiyorum Allah belalarını versin kendinin de kızı var bakalım nasıl olucak bundan sonraki hayatı
kübracım teşekkürler balımhoşgeldin ayşemm maşallah yine geldi hepimize yetiştin.
kızlar saçlarım belimde kestirmek istiyorum artık ucları çok kırık dökülüyo..bi yandanda kıyamıyorum..değişiklikte istiyorum..karıstım iyice banyo olayıda zorluyo..ne dersiniz?
peki nişanlın abzürt mesajlar atmaya devam ediyormu?
hayır ondan hiç haberim yok onun dısında halası annesi kuzenlerini arkadası arıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?