2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende delikli tencere var..ne işe yarıyo diyip duruyodum kendi kendime..ama patlıcanı ona koyduk diyelim..
ocaga şıp şıp damlıcak nasıl olucak..

Şimdi saçlarımı ölçtüm ki tam totomun altına geliyorr ohaaa
yarın bye bye diyorum saçlarıma kesin karar verdimm

ben hayatta dayanamazdı walla
hayatta saçlarımın belime geldiği olmamıştır ben hemen sıkılır kestiririm

şu an da da kısa zaten hiç düğün fln düşünmeden kestirdim saçımın arkası ensemi biraz kapatıyo ömleri daha uzun

bu saça da bişey yaparlar hiç düşünemicem walla

bİde soyduktan hemen sonra yarım limonu siler gibi sürün kızlar.
kararmasını önlüyo. ben soyarken elimin karalarını patlıcana bulaştırdığım için çok etkili olmadı

amann ne saçları ne güzel yapıolar :)
Ama ben kınada maşalı salık saç istemiştim savura savura oynadım
düğündede duvağın üstüne dökülsün istediğim için bıraktım sonrada tembellikten kuaföre gidemedim işte

Ay o bele kadar olan saçlar için içinden nasıl çıkıyorsunuz ya ben sabah giriyorum eve gelince giriyorum çok sıcakladıysam gecede giriyorum iki tutam saçım var keşke biraz daha kesitrisrem diyorum maşallah bu sıcakta birde yeni evli olup uzun kalan :)))

günaydın kızlar hayırlı cumalar ve iyi kandiller diliyorum hepimize nasılsınız inş. iyisiniz benim işler çok yoğun olduğu için her zamanki gibi sadece sabah girebiliyorum ne olur bana kızmayın olurmu

çok şey kaybetmişsin denemelisn :)))ayrıcaa bize şimdi bn sizden deilim deme gecmişi okudum elifle kaynatıklarınızı ayy bn o sıteyı tıkladm bı kez okuyamadm kappttm

benim aşkım yapmaz öyle şeyler onun içindeki ateşi çıkarmak için okudum o topiği ama evlenince uygulayacağım:) Ayrıca o linki elif verdi ben masumum

bende delikli tencere var..ne işe yarıyo diyip duruyodum kendi kendime..ama patlıcanı ona koyduk diyelim..
ocaga şıp şıp damlıcak nasıl olucak..

tatlım o sendeki delikli tencere buharda pişirmek için olabilir dur ben sana köz tavasının fotosunu bulayım ocağa damlama felan olmaz heralde yaptıklarına göre:)

Son düzenleme:
Buket tv ünitesinin camlarını nasıl ki merak ettim benimkisi metl küçük karesi var bastırıyoum açılıyor tekrar astırıyorum kapanıyr zaten içinden bişey lazımo lmadığı için toz alacaksam açıyorm

86 parça misafir yemek takımımı çay takımımı tv ünitesini altındaki küçk kapalı yerlere sığdı yani sığmaz etmez felan diyordum ama başka yer bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…