- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.221
kuşüzümlü dolmayı bende hiç sevmem
bence menün güzel canım
poşet olayını bilmiyordum aslı sağol öğrendiğim iyi oldu. Annem fırının ızgara telinde közler çatalla delikler açar biraz sonra ızgara teline koyar atar fırına. Bende közmatik dedikleri delikli tavalardan alacağım çeyizime ocakta közlerim bizim evdeki ocak elektrikli cam ocak olduğundan annem mecbur fırında yapıyor
yeliz ben senin evini görmedim canım ne zaman paylaştın
Şimdi saçlarımı ölçtüm ki tam totomun altına geliyorr ohaaa
yarın bye bye diyorum saçlarıma kesin karar verdimm
poşet olayını bilmiyordum aslı sağol öğrendiğim iyi oldu. Annem fırının ızgara telinde közler çatalla delikler açar biraz sonra ızgara teline koyar atar fırına. Bende közmatik dedikleri delikli tavalardan alacağım çeyizime ocakta közlerim bizim evdeki ocak elektrikli cam ocak olduğundan annem mecbur fırında yapıyor
ben hayatta dayanamazdı walla
hayatta saçlarımın belime geldiği olmamıştır ben hemen sıkılır kestiririm
şu an da da kısa zaten hiç düğün fln düşünmeden kestirdim saçımın arkası ensemi biraz kapatıyo ömleri daha uzun
bu saça da bişey yaparlar hiç düşünemicem walla
bende delikli tencere var..ne işe yarıyo diyip duruyodum kendi kendime..ama patlıcanı ona koyduk diyelim..
ocaga şıp şıp damlıcak nasıl olucak..
baya oldu canm bnm sohbete eklemıstım gecmıste ama bulmak zor olurr resmler varsa tekrar eklım şşimdi
çok şey kaybetmişsin denemelisn :)))ayrıcaa bize şimdi bn sizden deilim deme gecmişi okudum elifle kaynatıklarınızı ayy bn o sıteyı tıkladm bı kez okuyamadm kappttm
bende delikli tencere var..ne işe yarıyo diyip duruyodum kendi kendime..ama patlıcanı ona koyduk diyelim..
ocaga şıp şıp damlıcak nasıl olucak..
kız eda yemek yapmıcanki şıp şıp damlatıcan. patlıcanı bütünce koyup közlicen damlamıyo.
tatlım o sendeki delikli tencere buharda pişirmek için olabilir dur ben sana köz tavasının fotosunu bulayım ocağa damlama felan olmaz heralde yaptıklarına göre:)
Eki Görüntüle 225307
kız ben igün ocakta közledim ocak mahvolmustu havaya sıcrıyodu falan ekşın yapmıstım o gün
günaydın herkeseee,
kandiliniz kutlu olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?