- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.241
ben seni yerim yerim deli kız
bende seni yerim..nasıl gidiyo..yetiştirebiliyomusun herşeyi kuzu..bi dolu ütüm var yapılıcak..
Buket tv ünitesinin camlarını nasıl ki merak ettim benimkisi metl küçük karesi var bastırıyoum açılıyor tekrar astırıyorum kapanıyr zaten içinden bişey lazımo lmadığı için toz alacaksam açıyorm
bugün fazla katılamıyorum size kızlar ...yarın sınavım var ...son kez gözden geçiriyorum soruları ...dua edin bu akşam benim içinde...
evin zevkle döşenmiş yelizcim . her ayrıntı düşünülmüş ve modern ve şık bir ev olmuş. sanırım topiğin en güzel evimaşallahhhhh
ne yapayım kuzu allaha şükür şimdilik iyi gidiyor canım benim yetişiyorum allaha şükür yetişiyorum akşam evi süpürdüm sildim yemek yaptımmm ütüyü ben hafta sonu yapıyorum canım benim hepsini ütülüyorum hafta içine ütü bırakmıyorum o zaman iyi oluyor kuzum
bugün fazla katılamıyorum size kızlar ...yarın sınavım var ...son kez gözden geçiriyorum soruları ...dua edin bu akşam benim içinde...
evin zevkle döşenmiş yelizcim . her ayrıntı düşünülmüş ve modern ve şık bir ev olmuş. sanırım topiğin en güzel evimaşallahhhhh
kuzu seninki gece çalışıyo rahat rahat yaparsın..
ayy kuzu gece nasıl yatıyosun ya tek basına :18::18:
tv ünitemde cam yok sırf dolap tatlım ama aynı senin dediğin gibi bastır aç olnaalrdan ama gri dandik bir mekanizma koymuşlar orda kaç kere tutukluk yaptı hatta bir dolap hiç açılmadı birde fiyatı 5.500 dü o ünitenin babamda dedi o dandik mekanizmayla bu parayı neyine isityorsunuz o üniteyi alırsak mekanizmasını biz biryerden temin edip değiştireceğiz yoksa elimizde kalır
akasya evimi paylaşıorum Eki Görüntüle 225302 Eki Görüntüle 225303 Eki Görüntüle 225304 Eki Görüntüle 225305
nilgüncüğümmm rabbim zihin açıklığı nasip eylesin sınavında istediğin gibi geçsin inş. canım benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?