2011 gelin adayları buyrun sohbete

bugün yapacağımız bütün dualar kabul olsun inşallah,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, kandiliniz mübarek olsun kızlar ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

=))

bende seni yerim..nasıl gidiyo..yetiştirebiliyomusun herşeyi kuzu..bi dolu ütüm var yapılıcak..

ne yapayım kuzu allaha şükür şimdilik iyi gidiyor canım benim yetişiyorum allaha şükür yetişiyorum akşam evi süpürdüm sildim yemek yaptımmm ütüyü ben hafta sonu yapıyorum canım benim hepsini ütülüyorum hafta içine ütü bırakmıyorum o zaman iyi oluyor kuzum

tv ünitemde cam yok sırf dolap tatlım ama aynı senin dediğin gibi bastır aç olnaalrdan ama gri dandik bir mekanizma koymuşlar orda kaç kere tutukluk yaptı hatta bir dolap hiç açılmadı birde fiyatı 5.500 dü o ünitenin babamda dedi o dandik mekanizmayla bu parayı neyine isityorsunuz o üniteyi alırsak mekanizmasını biz biryerden temin edip değiştireceğiz yoksa elimizde kalır

bizim evde ütüler dağ gibi oluyodu, yakında bi terzimiz var tanesi 50 kr, 1 liradan anlaştık...zor ütülenenleri ona gonderiyoruz artık

kuzu seninki gece çalışıyo rahat rahat yaparsın..
ayy kuzu gece nasıl yatıyosun ya tek basına :18::18:

evin zevkle döşenmiş yelizcim . her ayrıntı düşünülmüş ve modern ve şık bir ev olmuş. sanırım topiğin en güzel evi maşallahhhhh

saol cnm eksikler vr mesela salonumnda masann üzerne bir şey almadm henüz saloa tablo asmıstım ancak ıcıme sınmedı konsol alım dıorum aynalı bakalm artk topiktekı herkesn evı cok sık cok gusel hepmz co zevklıyız:)))

kuzu seninki gece çalışıyo rahat rahat yaparsın..
ayy kuzu gece nasıl yatıyosun ya tek basına :18::18:

kuzum şimdi gündüz gidiyor daha geceye denk gelmedik sadece geçen hafta cumartesi gecesi gitti ondada ablamların çocukları bizdeydi valla canım benim ne yapayım alışacağım artık zor olacak ama alışacağımmm

ne kadar pahalıymış o tv ünitesi çok mu büyük

adaş hala yazmadın, neden canının sıkkın olduğunu
nilgün canım Allah yardımcın olsun

kızlar ütü benim de dağ gibi ama Allah'tan kurutma makinesinden fazla buruşuk çıkmıyor kolayca ütüleniyor hatta bazısını ütülemeye gerek bile kalmıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…