- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.261
yelizcim yatak odandaki tablonun ölçüleri kaç kaç bende bir tane beğendim ama küçük gelir mi emin olamadım
Yelizcim evini bende çok beğendim.
Çok şık modern.Gerçekden çok zevklisin.
Maşallah.
adaş hala yazmadın, neden canının sıkkın olduğunu
nilgün canım Allah yardımcın olsun
kızlar ütü benim de dağ gibi ama Allah kurutma makinesinden fazla buruşuk çıkmıyor kolayca ütüleniyor hatta bazısını ütülemeye gerek bile kalmıyor
maşalllahhh dekorasyon çok güzel...rabbim sağlıkla, huzurla oturtmayı nasip etsin canım..
ne kadar pahalıymış o tv ünitesi çok mu büyük
saol edacım,geçen yazdıklarını okudum dilekçemi falan hazırladım müdürüm izinde onun gelmesini bekliyorum...p.tesi vereceğim.böyle durumda ihbar sürem ortadan kalkıyor ama biraz daha kal deme hakları da varmış...tabi kalıp kalmamak bana bağlı ama.ben salak gibi kalırım yine...aman insanları yüzüstü bırakmayayım aman öyle olmasın böyle olmasın diye bu huyumdan nefret ediyorum...onlar seni düşünüyormu ki sen düşünesin...
aslışımmmm canım benim nasılsın seninle görüşemedik canım benimmm nasıl geçti düğün herşey yolundadır inş.
amin teşkkr ederm cümlemize inşallh
tv ünitemde cam yok sırf dolap tatlım ama aynı senin dediğin gibi bastır aç olnaalrdan ama gri dandik bir mekanizma koymuşlar orda kaç kere tutukluk yaptı hatta bir dolap hiç açılmadı birde fiyatı 5.500 dü o ünitenin babamda dedi o dandik mekanizmayla bu parayı neyine isityorsunuz o üniteyi alırsak mekanizmasını biz biryerden temin edip değiştireceğiz yoksa elimizde kalır
1.20 ye 90 sanrm buketcm ama o tabloyu cıkartacagm bn ordan orjınal resım koyacagm eger ıstersen o tablomu dugun hedıyesı yollarm sna
Ay buket çokmuş 5500 ya bana göre tabi sizin şartlara göre normaldir belki
ben memnunum bütün eşyalrımdan evimin içine girerken gülmüsüorlar sanki bana
oo seninki bayağı büyükmüş benim baktığımın ölçüleri 60x40 tı küçük kalır sanırım. Sağol canım ben başka bir tane tabloyu çok beğendim onu alıcam ama boyutuna karar veremiyordum
Ay buket çokmuş 5500 ya bana göre tabi sizin şartlara göre normaldir belki
ben memnunum bütün eşyalrımdan evimin içine girerken gülmüsüorlar sanki bana
5.500 tv ünitesimi sadece eger oyleyse ck pahalı ama bazı markaların vr ınanılmaz gusel mesela bn tv unıtesı begendm 12.000 tl cik:))ehh tbi almadık bnce pahalı olmasnda zıyade dekorasyon ve yakıstırmak onemlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?