2011 gelin adayları buyrun sohbete

saol edacım,geçen yazdıklarını okudum dilekçemi falan hazırladım müdürüm izinde onun gelmesini bekliyorum...p.tesi vereceğim.böyle durumda ihbar sürem ortadan kalkıyor ama biraz daha kal deme hakları da varmış...tabi kalıp kalmamak bana bağlı ama.ben salak gibi kalırım yine...aman insanları yüzüstü bırakmayayım aman öyle olmasın böyle olmasın diye bu huyumdan nefret ediyorum...onlar seni düşünüyormu ki sen düşünesin...

kiminle ne zaman nerede karşılaşacağımız hiç belli olmuyor nilgün'cüm o yüzden maalesef taviz vermemiz gerekiyor canım.
boşver sen aysonuna kadar kalırım dediysen kal, elinden geleni yap sonra da yolunda ilerle

aslışımmmm canım benim nasılsın seninle görüşemedik canım benimmm nasıl geçti düğün herşey yolundadır inş.

teşekkür ederim nurgülcüğüm. herşey çok güzel geçti düğün balayı. topiğin en oynak gelinlerindenim
:))) hiç oturmadım.
seninde resimlerini yeni gördüm. maşallah canım.
seninki nasıl geçti.

canım mekanizma çok önemli. sorun çıkabiliyor sonra. eşim benim allahtan biliyordu yoksa benim hiç haberim yoktu böyleşeylerden. blum diye bir markanın meknaizmaları kullanılan ürünleri seç canım. değiştireceksen o markada alabilirsin.

fiyatı iyiymiş canım. 3 metre diyorsan

Ay ne güzel acaba bende öyle yapsam hiç sorun değil 1 tl olsun pantolon ütülerken tedirgin oluyorum çift dikiş olacak diye birde neredeyse yrım satmii alıyor alışık deilim pek kumaş ütülemeye bizimde evin karşısında var soraım oraya bir

Ay buket çokmuş 5500 ya bana göre tabi sizin şartlara göre normaldir belki
ben memnunum bütün eşyalrımdan evimin içine girerken gülmüsüorlar sanki bana

1.20 ye 90 sanrm buketcm ama o tabloyu cıkartacagm bn ordan orjınal resım koyacagm eger ıstersen o tablomu dugun hedıyesı yollarm sna

oo seninki bayağı büyükmüş benim baktığımın ölçüleri 60x40 tı küçük kalır sanırım. Sağol canım ben başka bir tane tabloyu çok beğendim onu alıcam ama boyutuna karar veremiyordum

5.500 tv ünitesimi sadece eger oyleyse ck pahalı ama bazı markaların vr ınanılmaz gusel mesela bn tv unıtesı begendm 12.000 tl cik:))ehh tbi almadık bnce pahalı olmasnda zıyade dekorasyon ve yakıstırmak onemlı

buketcm ıstersen yollarm yenı tablo alınca hemen ama sen bılrsn ynede egr farklı bır seyler ıstıosan yaglı boya tablolar cok dha gusel bn ıkı tane tablo aldım ıksınıde ıstemıorum sımdı mat duruyor salonumdada asıklar cesmesını tablosu var dun mevlütte bıras müstehcen die kaldrttılar

bir kere alınacak bir de konsol vitrin almayacağım canım o parayı gözden çıkarttık ama parasınıda haketmesi lazım bizimkiler malzemesi dandik bir plastik diye beğenmedi inegölden bakacağız ama beğenemezsek mecbur gene gümüştekini alacağız ama mekanzimasını biz dışarıdan temin edip değiştireceğiz o zaman daha pahalıya çıkacak o ayrı:S

Son düzenleme:

benimde çok hoşuma giden tv üniteleri var zebranoda beğenmiştik 7500 tl ydi. değerdi yani o yüzden hem buket salona koyacak ve konsol yerini alacak bence normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…