2011 gelin adayları buyrun sohbete

buket fıayt konusunda sıkıntın yoksa zebranonun yuvarlak tv üniteleri vr cok mumtazam duruyor bn almadm hem yer acısından hem fıyat acısndan ama mükemmel bi bak derm bn

ben de evini cok begendim Yeliz,Allah gule gule oturmak nasip etsin...nerden aldınız mobilyalarınızı? bu tarz seyler ben pek gormedim piyasada baya bir degisik,cok hos...

biz nişanlımla yatak odası için beğendik ceviz mobilya ile uyumlu eğer beğendiğimiz ystak odasını alırsak onu alacağız nette bulursam paylaşacağım

buket fıayt konusunda sıkıntın yoksa zebranonun yuvarlak tv üniteleri vr cok mumtazam duruyor bn almadm hem yer acısından hem fıyat acısndan ama mükemmel bi bak derm bn

zebrano bursada var mı bilmiyorum araştırayım bakalım. fiyat açısından sıkıntımız yok ama 12000 tl cikte çok fazla tabi:)

benimde çok hoşuma giden tv üniteleri var zebranoda beğenmiştik 7500 tl ydi. değerdi yani o yüzden hem buket salona koyacak ve konsol yerini alacak bence normal.

evet canım fiyatı bencede normaldi çünkü hem konsol hem vitrin görevi görüyordu.

zebrano gerçekten çok güzel mobilyası buket tavsiye ederim. farklı ve modern şeyler yapıyorlar.bursada da şubesi varmış.

ben de evini cok begendim Yeliz,Allah gule gule oturmak nasip etsin...nerden aldınız mobilyalarınızı? bu tarz seyler ben pek gormedim piyasada baya bir degisik,cok hos...

izmirden aldık canm salonum aslında takım olarak kahverengıydı bn teklı koltukları turkuaz mavı olanları yaptırdım aynı yere yani kahveyle turkuazı bırlestırdım yatak odasınıda bn cızdım onlar yaptı bı yerde gormustum bu modelı begenmstm aynısını yaptılar izmirde karabaglarda canm

kahveyle mavinin uyumuna bayılıyorum bende. gerçekten iyi düşünmüşsün .

ben de izmir'de oturuyorum guya ama Karabagları hic gezmedik biz:) nisanlim fazla dolasmayı sevmiyor,3-5 yer gezip aldık hemen ama gezmek lazımmıs demekki...gule gule kullan canım,kahverengi turkuaz uyumu super olmus....

evt çok şıkmış bencede ama dolabı az bunu hem vitrin hem konsol yerine kullanılmaz heralde
ozaman da 7500 tl daha bi pahahlı gelirr

benim pek hoşuma gitmedi canım ya bence bizim gümüş mobilyada beğendiğimiz daha güzeldi. bana 3 m ve bol dolaplı birşeyler lazım

evet dolap kısmı baya az zaten oturma odasına gider ancak. salona konsol yerine kullanman için küçük gelebilir. yuvarlak kısmı tasarım olduğu için pahalı. özel kesim ve araba boyası kullanılıyor. yuvarlağı maskoda taklit etmek isteyenler olmuş ve şikayet edilmiş zebrano açtığı davayıda kazanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…