- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.281
çok heyecanlı kızlar ben de seneye oluyorum :)
buketcm ıstersen yollarm yenı tablo alınca hemen ama sen bılrsn ynede egr farklı bır seyler ıstıosan yaglı boya tablolar cok dha gusel bn ıkı tane tablo aldım ıksınıde ıstemıorum sımdı mat duruyor salonumdada asıklar cesmesını tablosu var dun mevlütte bıras müstehcen die kaldrttılar
buket fıayt konusunda sıkıntın yoksa zebranonun yuvarlak tv üniteleri vr cok mumtazam duruyor bn almadm hem yer acısından hem fıyat acısndan ama mükemmel bi bak derm bn
buketcm ıstersen yollarm yenı tablo alınca hemen ama sen bılrsn ynede egr farklı bır seyler ıstıosan yaglı boya tablolar cok dha gusel bn ıkı tane tablo aldım ıksınıde ıstemıorum sımdı mat duruyor salonumdada asıklar cesmesını tablosu var dun mevlütte bıras müstehcen die kaldrttılar
bende o yuvarlaktan bahsediyordum canım bende pnu çok beğendim. onun fiyatı 7500 du.
buket fıayt konusunda sıkıntın yoksa zebranonun yuvarlak tv üniteleri vr cok mumtazam duruyor bn almadm hem yer acısından hem fıyat acısndan ama mükemmel bi bak derm bn
benimde çok hoşuma giden tv üniteleri var zebranoda beğenmiştik 7500 tl ydi. değerdi yani o yüzden hem buket salona koyacak ve konsol yerini alacak bence normal.
süperdi gercekten yaaa zevklermz bir:))
zebrano bursada var mı bilmiyorum araştırayım bakalım. fiyat açısından sıkıntımız yok ama 12000 tl cikte çok fazla tabi:)
evet canım fiyatı bencede normaldi çünkü hem konsol hem vitrin görevi görüyordu.
nasıl bişeymiş çok merak ettim bi bakım internetten varsa eğer
ben de evini cok begendim Yeliz,Allah gule gule oturmak nasip etsin...nerden aldınız mobilyalarınızı? bu tarz seyler ben pek gormedim piyasada baya bir degisik,cok hos...
nasıl bişeymiş çok merak ettim bi bakım internetten varsa eğer
tv nun durduğu yer yuvarlak olan var bitane onumu diyosunuz?
Modern Mobilya – Klasik Mobilya | Zebrano Mobilya » DUVAR ÜNİTELERİ
burdaki yuvaralak olan canım. ortasında led ışığı var. çok şık duruyor
Modern Mobilya – Klasik Mobilya | Zebrano Mobilya » DUVAR ÜNİTELERİ
burdaki yuvaralak olan canım. ortasında led ışığı var. çok şık duruyor
izmirden aldık canm salonum aslında takım olarak kahverengıydı bn teklı koltukları turkuaz mavı olanları yaptırdım aynı yere yani kahveyle turkuazı bırlestırdım yatak odasınıda bn cızdım onlar yaptı bı yerde gormustum bu modelı begenmstm aynısını yaptılar izmirde karabaglarda canm
izmirden aldık canm salonum aslında takım olarak kahverengıydı bn teklı koltukları turkuaz mavı olanları yaptırdım aynı yere yani kahveyle turkuazı bırlestırdım yatak odasınıda bn cızdım onlar yaptı bı yerde gormustum bu modelı begenmstm aynısını yaptılar izmirde karabaglarda canm
evt çok şıkmış bencede ama dolabı az bunu hem vitrin hem konsol yerine kullanılmaz heralde
ozaman da 7500 tl daha bi pahahlı gelirr
benim pek hoşuma gitmedi canım ya bence bizim gümüş mobilyada beğendiğimiz daha güzeldi. bana 3 m ve bol dolaplı birşeyler lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?