2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bugünde öğlen oldu

ve benim için haftanın son iş günü. ama sevinemiyorum hafta sonu beni çok büyük bir temizlik bekliyorrrrrr dün evi süpürdüm sildim bu akşamda çamaşırım var onu katlarım yenilerini yıkar asarım. bulaşık makinede temiz onu dizemedim.iş bitmiyor ya. anneme gideyim diyorum ama bu işleri bırakıncada içim rahat etmiyorrr

benim tüm bunları yapmam için sadece 1 gün var ne güzel dimi ve o günde eşim evde:S Annecimde diyorki haftada birkaç gün ben 3-4 gibi dükkana gelirim sen evine gidersin yaparsın temizliğini Yarında gelecek annem nişanlımlarla düğüne davetliyim hazırlanayım:)

benim icinde bu haftanın son iş günü:81:
bugün kocama dışarıda yemek ısmarlayacağım sonra da gezicez biraz sahilde

dün çok şükür eşim bir taraftan ben diğer taraftan evin bütün işlerini bitirdik ama hep yenisi cıkıyor o ayrı

ayhh negüzel beraber düğüne gideceksiniz. kimin tarafı bu düğün. erkek tarafıysa dahada heyecanlı. şimdi herkesin gözü sende olur. ne giymeyi düşünüyorsun

ayhh negüzel beraber düğüne gideceksiniz. kimin tarafı bu düğün. erkek tarafıysa dahada heyecanlı. şimdi herkesin gözü sende olur. ne giymeyi düşünüyorsun

kayınpederin akrabasıymış canım evet öyle olur heralde çok güzel olmam lazım Şifon yeşil bir elbisem vardı diz izhasında onu giyerim diye düşünüyorum

aynen öyle canım bu saydıklarım bu akşam yapmam gerekenler. cumartesi sabahı eşim işe gittikten sonra yatmıyorum. valla hafta sonu uykusuna hasret kaldım. öğleden sonra geldiği için eşim o gelene kadar bitmiş olsun istiyorum işimin. hafta içi banyoyu sadece silebiliyorum o yüzden banyo çok vaktimi alıyor. mutfak dolapları mutlaka leke oluyor dış yüzeyleri onları cam bezleri var allahtan sadece onlarla siliyorum kurullamama gerek kalmıyor. çamaşır bulaşık maşallah zaten tam gaz devam.

kayınpederin akrabasıymış canım evet öyle olur heralde çok güzel olmam lazım Şifon yeşil bir elbisem vardı diz izhasında onu giyerim diye düşünüyorum

ayh yeşile bayılırım. zaten güzelsin canım maşallah diyelim totonu kaşı eminim herkesi gözü sizin üzerinizde olacak. ayh senin yerine ben heyecanlandımmmmmm

ayh yeşile bayılırım. zaten güzelsin canım maşallah diyelim totonu kaşı eminim herkesi gözü sizin üzerinizde olacak. ayh senin yerine ben heyecanlandımmmmmm

sağol canım inşallah güzel geçer nişandada akrabaları nişanlımı kenara çekip çekip çok güzel kız bulmuşsun aferin diyorlarmış ne güldüm ya

Son düzenleme:
kimi şımartmak istemiyor sanırım. bende eşimin ağzından duydum. yoksa kayınvalidem benimde bana bişey demedi ki onun tarafı beni çok sevmiş çok güleryüzlü kız demişler. manken gibi demişler. bana hiç iletmedi bunları.zaten fiziğim güzel güleryüzlüyümdür öyle dünya güzeli falan değilim.

Son düzenleme:

ben zaten güzel olmanın tanımını bi türlü yapamıyorum kızlar,,, yani insanın yüzümü güzel olmalı çok mu bakımlı olmalı,, çok güzel mi giyinmeli,, güzel mi bakmalı bilemiyorum,,,

ben zaten güzel olmanın tanımını bi türlü yapamıyorum kızlar,,, yani insanın yüzümü güzel olmalı çok mu bakımlı olmalı,, çok güzel mi giyinmeli,, güzel mi bakmalı bilemiyorum,,,

ben eskiden güzelsen güzelsin sanardım ama öyle değilmiş canım. çirkin olsanda istersen çok alımlı olabiliyorsun. bir kerekendine güven en önemli etken. ne kızlar var aslında çirkin ama öyle kendine güveniyor bakımlı ve güleryüzlü güzel bakıyorki bayılıyorsun valla. bu işin sırrını çözdüm bende kendimi çirkin görüyordum. birde hayatımda kimseyle çıkmadığım için kimse teklif falan etmediği için. ama sorun bendeymiş kafamda yani yüzümde değil

o da çok zor değil mii

herşeyden önce şunu hemn söylemek istiorum huy güselliği hepsinden önemli ve güsel bunu kenara koyalım önce:))sonra bakımlı olmak önemlidir bnce her kadn güseldir kimi da güseldr orası ayrı:)))giyim de insann kişiliğini yansıtır önemli bir konu yani bnce bütün hepsi aynı anda yapabilmek zor ama hepsinden biras olsa yeter:)))karışık oldu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…