- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.321
baktık tatlım orayada bursada çoğu mobilyayı gezmiştik bu pazarda inegöle bakıp karar vereceğizevet lake benimde bütün mobilyalarım . pierre cardin mobilya ya da bakabilirsin canım. fiyatları sandığımız kadar uçuk değil.
Bugünde öğlen oldu
ve benim için haftanın son iş günü. ama sevinemiyorum hafta sonu beni çok büyük bir temizlik bekliyorrrrrrdün evi süpürdüm sildim bu akşamda çamaşırım var onu katlarım yenilerini yıkar asarım. bulaşık makinede temiz onu dizemedim.iş bitmiyor ya. anneme gideyim diyorum ama bu işleri bırakıncada içim rahat etmiyorrr
ve benim için haftanın son iş günü. ama sevinemiyorum hafta sonu beni çok büyük bir temizlik bekliyorrrrrrdün evi süpürdüm sildim bu akşamda çamaşırım var onu katlarım yenilerini yıkar asarım. bulaşık makinede temiz onu dizemedim.iş bitmiyor ya. anneme gideyim diyorum ama bu işleri bırakıncada içim rahat etmiyorrr
benim tüm bunları yapmam için sadece 1 gün var ne güzel dimi ve o günde eşim evde:S Annecimde diyorki haftada birkaç gün ben 3-4 gibi dükkana gelirim sen evine gidersin yaparsın temizliğiniYarında gelecek annem nişanlımlarla düğüne davetliyim hazırlanayım:)
ayhh negüzel beraber düğüne gideceksiniz. kimin tarafı bu düğün. erkek tarafıysa dahada heyecanlı. şimdi herkesin gözü sende olur. ne giymeyi düşünüyorsun
benim icinde bu haftanın son iş günü:81:
bugün kocama dışarıda yemek ısmarlayacağım sonra da gezicez biraz sahilde
dün çok şükür eşim bir taraftan ben diğer taraftan evin bütün işlerini bitirdik ama hep yenisi cıkıyor o ayrı
kayınpederin akrabasıymış canım evet öyle olur heralde çok güzel olmam lazımŞifon yeşil bir elbisem vardı diz izhasında onu giyerim diye düşünüyorum
ayh yeşile bayılırım. zaten güzelsin canım maşallah diyelim totonu kaşıeminim herkesi gözü sizin üzerinizde olacak. ayh senin yerine ben heyecanlandımmmmmm
sağol canım inşallah güzel geçer nişandada akrabaları nişanlımı kenara çekip çekip çok güzel kız bulmuşsun aferin diyorlarmış ne güldüm ya
insanın hoşuna gidiyor ama benim içinde düğünde demişler. rafet manken gibi kız almış maşallah diye. ayh bir hoşuma gitti sormaaa
kimi şımartmak istemiyor sanırım. bende eşimin ağzından duydum. yoksa kayınvalidem benimde bana bişey demedi ki onun tarafı beni çok sevmiş çok güleryüzlü kız demişler. manken gibi demişler. bana hiç iletmedi bunları.zaten fiziğim güzel güleryüzlüyümdür öyle dünya güzeli falan değilim.
ben zaten güzel olmanın tanımını bi türlü yapamıyorum kızlar,,, yani insanın yüzümü güzel olmalı çok mu bakımlı olmalı,, çok güzel mi giyinmeli,, güzel mi bakmalı bilemiyorum,,,
ben zaten güzel olmanın tanımını bi türlü yapamıyorum kızlar,,, yani insanın yüzümü güzel olmalı çok mu bakımlı olmalı,, çok güzel mi giyinmeli,, güzel mi bakmalı bilemiyorum,,,
o da çok zor değil mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?