2011 gelin adayları buyrun sohbete

ne derler sıhatler olsun kızlar en iyisini yaptınız valla kestirmekle bende kesitirince kuş gibi olduğumu hissetmiştim

sabah duşa girdim iki dakikada kuruttum yoksa makina yarım saat kurutmaya çalıştı

dün arkadaşımın düğününe gittik ilçede

saat 8 başlayacak düğün salonda kimseler yok 9,30 içeri girdiler nikah memuruda 8,45 gelmiş 9 da diye nikah sonra gitti kıymadan sonra takı oldu hemen taktı takısını çıktık artık takıdan sonra düğün biterdi
kapıda hoşgreldin felan da yok büyükler ynlış mı geldik diyip çıkıyor

Günaydın bebişlerimmm yelizcim ben de wınn kullanıyorum işte 12 ay taahütlü almıştım turkcellden 4gb 49 lira pahalı ama inan ki her yerde çekiyo bak mersinin ilçesindeyim burda bile çekio ,vodafone da alabilirsin o da çekio ttnet wınn da canım 512 mb 9 tl 1 gb 18 tl 4 gb 18*4 oluyor çok pahalıya geliyor yani anlayacagın Denizcimm yüz yüze konuşmaya karar verdik

bu konuşmayı pek uzatmayın ne zaman dönüyorsun sevindm en azından iletişim kurabilmişşiniz

meltemcm saol cnm bn inşallh karar vereceğim buarada yüzyüze konuşmalısn tabi anlat ona muska olayını geçmişi okuyamadm en kısa dönüp okuyacagm ama sorim bn şimdiden hocaya gittn mi kandillde sna ayrı dua ettik inşallh kabul olur iyi olursun hakınızda hayrlısı olsun

buarada topikte saç kestiren olmuş baya:)))ben ilk defa bu kadr kısa kullanıyorum açıkcası üzlüdmde ama yapacak bir şey yok rahatta oldu hani taraması yıkaması kurutması ama sanrm bir süre uzatecagm

ben çarsamba dönüyorum dönünce gidicem bizde zaten hafta sonu görüşebiliriz kısa saç en rahatı ben çok seviyorum ve her zaman kısa saç daha sexi bir görüntü veriyor zuzumm hayırlı olsun evlendin :)buket nişanlınla denize girdinmi?

buarada topikte saç kestiren olmuş baya:)))ben ilk defa bu kadr kısa kullanıyorum açıkcası üzlüdmde ama yapacak bir şey yok rahatta oldu hani taraması yıkaması kurutması ama sanrm bir süre uzatecagm

bende evlendikten hemen sonra kestirdim ama çok değil çünkü kapalıyım ve biraz saça ihtiyacım oluyor başörtüyü bağlarken

günaydın kızlarr yorgun bir pazartesi sabahından selamlıyorum hepinizi benimde cumartesi misafirlerim vardı. İşten eve gittim saat 1 den akşam 9 a kadar hiç oturmadım evi temizledim yemek yaptım sonra misafirler geldi tabi herkes şok oldu o kadar güzel yemekler yapabiliceğimi düşünmemişlerdi. KAyınvalidemlerle eltimler geldiler hatta beni arayıp sen bişey hazırlama yorma kendini biz hazır bişiler alalım falan dediler ama ben utandırdım hepsini tabi gecenin sonunda ayakta durucak halim kalmamıştı :) dünde üni den bi arkadaşımla buluştuk gezdik dolaştık kocişte eve arkadaşlarını çağırıp ps oynadı. Eşler olarak ayrı ayrı faaliyetlerde bulunmak bazen çok iyi geliyo valla dün baya havam değişti. Ama hava gerçekten çok sıcak Allahtan ki işyerinde klima var geceleri uyunmuyo valla

canım benim hamilesin daha ilk zamanların..misafir ağırlama işini biraz ertele istersen..zaten çalışıyosun..
ya bana da misafir yani annemler teyzemler geldi c.tesi akşamı 10 kişiydik toplam..
bi çaya geldiler yanına tatlı yapmıstım..onları..sonradan da kuruyemiş kola faslı..bunda bile yoruldum..
bide yemege gelen olsaydı nolucaktı kimbilir dedim

bende valla bir annemleir birde kayınvalidemleri yemeğe davet ettim o kadar. geri kalanları ancak çaya davet edebiliyorum. yetişemiyorum çünkü. eda valla cumartesi eşim gelene kadar temizlik yaptım saat 3 te bitti. ama sanki iş tekrar çıkıyor. pazar sıcak diye bütün gün evdeydik. o zamanda baya iş yaptım ama sanki hiç bitmiyorrrr

ay kızlar bu 2 günde işim bitmedi inanırmısınız..az iş yapayım belim ağrır zaten..fıtık oldugu için..
akşama bile yemegim yok..ama kızartma yapıcam

edacm geçmiş olsn senn yorulmaman gerk fıtık önemli bir rahatsızlk kendini yorma bi akşamda kahvaltı yapın bızdede dün pikniğe gittik orda kızartma yaptık bugne yemegm vr yakın olsak vla getırrdm sna

canım ben zaten cumartesi almıcaktım kimseyi. işten gelince evi toparlıcaktım pazar gününede onlaı alıcaktım ama değişiklik oldu birden biraz garip bi şekilde birden bu sonuç çıktı bende dedim ölsemde kalsamda bu işin altından kalkıcam kimsenin ağzına laf verme istemiyorum çünkü ilkkez yemeğe geldiler bana ama çok şükür herşey dörtdörtlük oldu. Valla normalde bende iki günde bitiremiyorum ev temizliğini ama o gazla üç saatte bitirdim bütün temizliği

bende kimseyi çağırmıyorum canım ramazanda davet ederim diye ama bu biraz emri vaki gibi bişey oldu yani mecburen çağırdım. İnsan çalışınca gerçekten yetişemiyo ya

allah kolaylığını vermiş canım. maşallah. aslında yapıyor insan ama sonra çıkıyor acısı yorulduğunu oturunca anlıyorsun. ama bir yandanda iyi oldu hamdolsun atlattın bunlarıda. artık dinlen canım havalarda sıcak dikkatli olman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…