2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar bizde cumartesi öğleden sonra nişanlım annem ben yola çıktık erdeğe gittik dün akşamda döndük ufak bir tatil oldu iyi geldi.

kızlar burasıda acayip sıcak ayılıp bayılıos vla dün pikniğe gittik annem ve arkd.eşim nöbetçi olunca bnde gittim suda ıslandık bol bol:)))dünde annemde yattım ilk defa eşimden ayrı yattım evlendimizden bu yana ayy bi üzüldm RABBİM ayırmasn inşallh hafta sonu bıle aklma geldızn kızler ne kaynatıo ki dedim sonra akşm üstü tt nete giittm tt net abonelerıne wın varmış aranzda kullanan oldumu

ev 2 dk olunca kolileri kurdeleleyip yastık yorgan öyle götüreceğiz canım az az:) ilk mobilyala rmı girsin diyorsun yani

ev 2 dk olunca kolileri kurdeleleyip yastık yorgan öyle götüreceğiz canım az az:) ilk mobilyala rmı girsin diyorsun yani

bence öyle hem rahat rahat yerşetirrisin mobilyalar gelsin akşam bile kutuları alırsınız yakın zaten kutudan çıkartıp direk yerleşti şimdi eşyalrın nereye nasıl olacağını bilmiyorsun oraya çek buraya çek olmasın mobiyanızı getirin en son aşamada nlar gelsin benceki rahat rahat hangi odanın eşyasıysa ben üzerlerine yazmıştım kolilerin mutfak yatak odası banyo diye çıkartıp dizdik hemencik yerleşti

zuhalcim benim düğün 21 mayıstaydı biliyorsun
30 nisan da biz çeyizi götürdük mobilyaarda bir hafta önceden gelmişti zaten 20 gün önceden benim ev hazırdı herşeyiyle sonra kendi evimizin temizliği yapıldı anca son 1 hafta elimizi birşeye sürmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…