- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.541
ne zaman evlendn zuhalcm haberm yok
bende kimseyi çağırmıyorum canım ramazanda davet ederim diye ama bu biraz emri vaki gibi bişey oldu yani mecburen çağırdım. İnsan çalışınca gerçekten yetişemiyo ya
allah kolaylığını vermiş canım. maşallah. aslında yapıyor insan ama sonra çıkıyor acısı yorulduğunu oturunca anlıyorsun. ama bir yandanda iyi oldu hamdolsun atlattın bunlarıda. artık dinlen canım havalarda sıcak dikkatli olman lazım.
:)))9 kız meltoşşşşş evi de tutmuşsun alnamınd ayazmışş bende :)) bende ona cevap verdimyoksa bekarım dahaa :86:
bebek olunca görcem bn seni:)))yogunluk ozaman baslıycak tatlı yogunluk vakitte cok cabuk gececek bi bakmışsn büyümş bile bütün işler oluvermiş:)))
bazem unutuyorum ya bebeğim olucağını falan burda stikerda çıkınca faln şaşırıyorum. Yada böyle diyosunya bebek olunca görücem seni diye çok tuhafıma gidiyo :)) benim çocuğum olucak garip ya:))
iyi haftalar kızlar,
işlerimi biraz toparlayıp anca gelebildim
geçmişi biraz okumaya çalıştım ama yine bayaaa döktürmüşsünüz
Zuhalcim, evinizde güle güle oturun hayırlı olsun canım benim
saçlarını kestiren gıslara da sıhatler olsun, ben balayından döndüğümüzün ertesi günü kestirdiğim icin benim saçlar hafif uzamaya bile başladı.
hafta sonunu kocamdan ayrı geçirdim kızlar maalesef, amcası cuma akşamı vefat etti yemekte haberini aldık, apar topar uçak bileti bulduk memlekete gitti dün de istanbuldan arabayla giden yaşlı bir akrabasıyla arabayla döndü. bayaaa yorulmuş kuzum, birbirimizi de cok özlemişiz.
cok garip bişeydi ben annemin evinde bile bir garip hissettim.
Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın
Zuhalcim, evinizde güle güle oturun hayırlı olsun canım benim
esracığımmmmm canım benimmmm çok duygulandım şimdi ya rabbim hayırlısıyla tez vakitte kucağına almayı nasip eylesinnn
Ayy canım amin Allah kimseyi ayırmasın başınız sağolsun. Bende saçlarımı kestirmek istiyorum ama hamilelikte kestirme diyolar doğru mu o kızlar
Esracımm batıl inanç bence benim kuzenim saçlarını kestirdi organik boyayla saçını boyattı doguma giderken saçları maşalıydı :)sen şu anda bebişi besleyecek şeyler ye hamile topiclerini takip ediyomusun vitaminlerini filan aldınmı
bazem unutuyorum ya bebeğim olucağını falan burda stikerda çıkınca faln şaşırıyorum. Yada böyle diyosunya bebek olunca görücem seni diye çok tuhafıma gidiyo :)) benim çocuğum olucak garip ya:))
Ayy canım amin Allah kimseyi ayırmasın başınız sağolsun. Bende saçlarımı kestirmek istiyorum ama hamilelikte kestirme diyolar doğru mu o kızlar
sağollll edacımmmm umarım sizlerin evleri kadar mutlu huzurlu ve güzel olur evimmmmm
Edacımmm başınız saolsun Allah genç ölüm vermesin
bnde evlendimden bu yna yaa bn evliyim diorum kendi kendime hemde 40 ım bile çıktı:))zaman öyle çabuk geçio ki burda bebişinn hayrlısyla doğdunu saglıklı haberlerını ilk konuşmasını yürümesini öğrenecegz inşallh:)))8 ay sonra kucagına aldında anlrsn
Ay kızlar ben kendimi hamile düşünemiyorum sürekli canım alakasız şeyler ister bazen diyorum hayali gebemiyim esra burda şimdi yazsam mı turşu istedi canım kütür kütür hiç hayatımda görmedmiş gibi bir tabak yedim eşimde diyor yetmediyse alayım gideyim :)))))) bazen böyle anormaliklerim oluyor sanki bir acayip başka zaman olsa ağzımı sürmem
sizlerdede oluoyrmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?