2011 gelin adayları buyrun sohbete

be yalnız doğurma bakanı sanki mübarek herkesi yldan çıkarıyorum. utanmasam bukete bile baskı yapacam. yap bebek diyeeee

kız psikolojikmen hazırlanmak gerekiyor bu duruma
ömrünün bundan sonraki en az 18 yılında sürekli yanında olucak biri ve o kişi senin cocuğun

benim koca ben seni paylaşmak istemiyorum cocuğumuz olunca naparım diyip duruyo. Ona da aşılamak gerekiyor

kızlar sizin yaşlarınız kaç ? kimse benim kadar uzak bakmıyo çocuk meselesine anlaşılan :) ben 2 sene sonra falan diyorum eşime, borçlarımız bitsin arabamı alayım :) ondan sonra diyorum ama tabi Allah ne zaman nasip ederse. hem belki ozaman biraz büyürüm :))))) 25 yaşıma gircem ekimde.

doğururum tabi kübracım seni mi kıracağım yanlız çocuğum gayrimeşru olmasın diye sizin nufüsa keydederiz

bende 85 liyim 3 aylık evliyim daha ama dediğim gibi yoğun eş baskısı sebebiyle düşünüyorum. zaten o baskı yapmasada en fazla 1 sene beklerdim. bakalım tabi nasip kısmet. rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı versin en önemlisi bu.

temmuz 21 de 26 bitiyor canım
şu psikolojide sanırım anneliği beceremem o ağlar ben ağlarım çok hassasım kucağıma alamam bişey olur diye korkarım yani benim korkularımı atmam zaman alır sanırım biraz borçlarımızı kapatıp biraz da evliliğin senelerin tadını çıkartmak istiyorum yaşımda çok değil şimdilik böyle kısmet korunuyorum olduki kaldım hamiş bebiş benim :)

şöyle mart gibi doğurmka lazım serin serin azıcık ele avuca gelince havalard güzel olur
bu durumda matematiksel hesaplasak 2012 de temmuzunda hamile kalıp 2013 yılının mart ayında doğum yapmış oluyorum

öyle tabi denizcim biz plan yapıyoruz ama Rabbim bize süpriz yapıpta verirse bebiş yapcak bişi yok 9 ay süremiz var nası olsa kendimizi bebişe hazırlamaya :)

En yaşlılarınızdan birisi olarak(28 i bitiriyorum 5 ağustosta :84:)ben bile hazır değilim henüz çocuğa ama tek çocuk istemediğimiz içinde çok geç kalmak istemiyorum... 1-1.5 sene geçsin bi hayırlısıyla sonra bakarızz :)

şöyle mart gibi doğurmka lazım serin serin azıcık ele avuca gelince havalard güzel olur
bu durumda matematiksel hesaplasak 2012 de temmuzunda hamile kalıp 2013 yılının mart ayında doğum yapmış oluyorum

bende ekimde doğurmak istiyorum ozaman ocak şubat gibi hamile olmalıyım tabi 2012 ddiil :) 2013 uhuuuu ozamana kim öle kim kala :) kul kurar kader gülermiş diyo ya şarkıda bizimkide o hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…