- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.661
tamam deniz bencede güzel fikir. şimdi esra başlattı bir kaç aya peşindeyim hemen ardımdan gelebilirsin
tamam deniz bencede güzel fikir. şimdi esra başlattı bir kaç aya peşindeyim hemen ardımdan gelebilirsin
ben şu ameliyatı olayım, bende gelicem
Deniz'e yetişmeyi cok isterim
Allah kısmet ederse
bende 1 sene sonra diyodum..
gelsemmi peşinizden
bende 1 sene sonra diyodum..
gelsemmi peşinizden
be yalnız doğurma bakanı sanki mübarek herkesi yldan çıkarıyorum. utanmasam bukete bile baskı yapacam. yap bebek diyeeee
be yalnız doğurma bakanı sanki mübarek herkesi yldan çıkarıyorum. utanmasam bukete bile baskı yapacam. yap bebek diyeeee
doğururum tabi kübracım seni mi kıracağım yanlız çocuğum gayrimeşru olmasın diye sizin nufüsa keydederiz
kızlar sizin yaşlarınız kaç ? kimse benim kadar uzak bakmıyo çocuk meselesine anlaşılan :) ben 2 sene sonra falan diyorum eşime, borçlarımız bitsin arabamı alayım :) ondan sonra diyorum ama tabi Allah ne zaman nasip ederse. hem belki ozaman biraz büyürüm :))))) 25 yaşıma gircem ekimde.
şöyle mart gibi doğurmka lazım serin serin azıcık ele avuca gelince havalard güzel olur
bu durumda matematiksel hesaplasak 2012 de temmuzunda hamile kalıp 2013 yılının mart ayında doğum yapmış oluyorum
ay ay ay valla şuan tansiyonum çok düşük iki ayran içtim banamısın demedi tuzlu tuzlu
başm felan dönüyor çok halsizim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?