2011 gelin adayları buyrun sohbete

9 alık hamilelik sürecide kat içine çok geç emoşum..
biz bile 1 sene diyoruz ama evliliğimizin 6,ayında falan kalmak isterim

9 alık hamilelik sürecide kat içine çok geç emoşum..
biz bile 1 sene diyoruz ama evliliğimizin 6,ayında falan kalmak isterim

Yaa edoşum kirada oturuyoruz taksitlerimiz var,Allaha şükür çok borcumuz yok ama yinede çocuk büyük sorumluluk... Önce biraz birikim yapalım istiyorum ben,eşimde çocuk rıskıyla gelir kimler çocuk yapıp büyütüyor bizmi bakamıycaz diyor. ona kalsa hemen istiyorda ama dediğin gibi 9 aylık hamilelik dönemide neredeyse 1 yıl en iyisi 1 yılı geçirmemek hamile kalmak için :)

kızlar ben annemi benim hamilelik dönemimde düşünemiyorum bile
artık saat başı arar beni, kızım süt içtin mi? meyve yedin mi? yürüyüş yaptın mı? bunalıp kalbini kırmaktan cok endişe ediyorum

hıh siz yapın planlarınızı bakalım hangilerinizinki tutucak :))) bende yapmıştım bir sürü plan en erken 1 yıl sonra diyodum ama heran herşey olabiliyomuş:)) bekliyoyurm hemen peşimden gelin kübra eda emine hepiniz hamile kalın nufus patlaması olmaz merak etmeyin bu yıl gerçekten çok hamile var ya

Akşama kocişime krepli tavuk yapacağım...
Annem hep yapardı ben ilk defa deniyeceğim inşallahh güzel olur bakalımmm
Sizede tarifini vereyim kızlar lezzet olarak süper bişi...
Krep yapmayı herkes biliyordur zaten ama ben yinede yazayım,
Yumurta,süt,un,tuz çırpıp tavada ince ine döküp pişiriyorsun..
sonra tavada tavuk,biber,domates kavurup üzerine bezelye ekleyerek iç harç hazırlıyorsun...
Sonra ayrı bir yerde de beşemal sos hazırlıyorsun...(beşemal sosu bilmeyenler içinde un'u kavuruyorsunuz kızlar margarin ile sonra fındık kabuğu rengi olunca üzerine süt koyup krema kıvamında pişiriyorsun...)
Beşemal sosun yarısını hazırladığımız iç harca koyuyoruz... kalan yarısını yaptığımız kreplere sürüyoruz sonra harçlarını koyup bohça gibi kapatıp kapattığımız yerleri altta kalacak şekilde tepsiye koyuyoruz sonrada üstlerine ayırdığımız beşemal sostan sürüyoruz yine ve fırına sürüyoruz... tabi bomba kalorili bişi ama çok lezzetli :)))

canım çarşambadan itibaren iş bulana kadar bende sendenim...senin tariflerden alıp kocişime bol bol yemekler yaparım artık :) :) gerçi ben evimi temizlicem,işten ayrılcam diye bir sürü ütü biriktirdim onları yapıcam bu sıcakta nasıl yapacaksam

ahhh ahhh zaten bütün lezzetli şeyler kalorili :) eminim çok güzel olur, ama krepi yap harcı yap beşameli yap baya uğraştırıcı bişeye benziyo, ama yapan olsa hiçççç üşenmem yemeye :)))

tarif süpermiş emoşum..ama ben 7,30 da evde oluyorum..buna göre bu yemeği yapma ve sunma sürem sanırım 10,30..
aç kalır koca dayagı yerim..o daha kolay

valla sıcaktan okadar halsizim ki hiç bişey yapmaya halim yok kayınvalideme çıkıp orda yeriz bugun, kendimi yormayım yarın bi ay oluyo evleneli yarına saklıcam enerjimi :)) yarın güzel bi masa hazırlarım güzel yemekler yaparım inş.

benim kocam da bugün bana süpriz bişeyler hazırlayacak mış
evde domates, yeşil biber kırmızı biber var mı diye sordu

yarın akşam yemeğe davetliyiz, çarşamba da kaynım gelecek kayınvalidem memlekete gitti
cocuk tek kalmasın

tarif süpermiş emoşum..ama ben 7,30 da evde oluyorum..buna göre bu yemeği yapma ve sunma sürem sanırım 10,30..

aynen edoş 7.30 da evde oluyorum 8 .30 da eşim geliyo bi saat sürem var yemeği yapmak için o yusden yemekteyizdeki kadınlar gibi koşturuyorum evin içinde ve mutfakta :))

ben arnavutum, Turkle nisanliyim bu sene de evleniyoruz, cok mutluyum cok sevincliyim bide sabirsizm ama cok ta fazla heyecan yok belkide anne eksikligi hazirligii tek basima yapmamdir belki, hala ne gelinlik ne biseye karar verdim kayinvalide yanimda degil akrabalar akrabalar desen hepsi kendi derdinde yine tek basimayim gelinlik diktirmeye dusunuyorum ama onadaa krarar veremiyorum Babama soruyorum guluyor ben ne anlarim kizim diyor cok stresss bastii ufff

benm dünden yemeğim vr piknikte kızartma yaptı annem saolsunhava cok sıcak ama bnm işlerm vr calısıorum bİ yandan caktırmadan sizlere yazıom

Kolay gelsin canım şimdiden... Benimde bugün temizlik günüm ama o kadar sıcakki daha salonumu ancak bitirdim,süpürüyorum dinleniyorum,siliyorum dinleniyorum,toz alıyorum yine dinleniyorummm yoksaaa nefesim daralıyor vallahi... Ama yemek yapmak en zevklisi ben mutfakta çok mutlu oluyorummm

ahhh ahhh zaten bütün lezzetli şeyler kalorili :) eminim çok güzel olur, ama krepi yap harcı yap beşameli yap baya uğraştırıcı bişeye benziyo, ama yapan olsa hiçççç üşenmem yemeye :)))

Biraz uğraşıyorsun ama değiyo emin ol... heleki kocamın o yemeği beğendiğinde suratında beliren sırıtışını görüncee

aynen edoş 7.30 da evde oluyorum 8 .30 da eşim geliyo bi saat sürem var yemeği yapmak için o yusden yemekteyizdeki kadınlar gibi koşturuyorum evin içinde ve mutfakta :))

bende kendime hareketlilik ekşın katıyorum mutfakta..
şimdi sayın seyirciler son olarak tuz ekleyip 180 C de ki ısıtlmıs fırına atıyoruz...şimdi ana yemeğe geçiyoruz falan..
gülüyom kendime mutfakta..
börek yaptım pişmedi kızlar..
turbo kısmını açtım 180 c de 40 dk falan..banamısın demedi..bide hazır yufkadan düşünün..nerde yanlıs yaptım:83:

evett edoşum sana uygun olan kısmı sadece krep
en güzeli krep yap ama büyük tavan varsa onda yap 14-15 tane...
aralarına kaşar rendele karabiber dök biraz da sonra pasta gibi kes yedir kocana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…