- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.341
iyi düşün ki iyi olsun canım,,, güzel haberlerle gelisin inşallah,,, allah şifa versin =))
kızlar hava acayip sıcak
evde dünya kadar birikmiş ütüm var
nasıl yapıcam diye düşünüyorum kara kara
vantilatör varsa alacaksın karşına o ordan çalışacak canım sen onrdan ben öyle yapabiliyoum sadece :)
ben sizi yine takip edemiyorum:26:
yetişebildiklerime cevap vericem sırayla
kübracım, haşemanı cok beğendim. Sade ve şık.
Güzel günlerde dinlendirici tatillerde giy canım.
Çiğdemcim, kocaman geçmiş olsun ama sanki yeni evli olduğun icin olabilecekmiş gibi geliyo bana
benim de belim cok ağrıyor, herkes kıs kıs gülerek yeni evlisin ya diyo
Nilgün; yakında seni takip edebilirim, cok bunaldım gerçekten. mutsuz biri olmaya başladım ki ben baya polyanayımdır.
Inşallah fazla depresifleşmeden Allah karşıma hayırlı bir iş çıkarır.
Esracım, senin de ellerine sağlık. Maşallah sana topiğimizin tatlı anne adayı
özel konuya gelince, ben d.kontrol hapı kullandığım icin bende kuruluk var galiba. sonrasında aşırı bir yanma oluyor
heyy kızlar rehabet çökmeye başladı öğleden sonra herkes dağılmaya başlıyo kimse bişey yzmıyo. Dünde bari dedim biraz şu derdim var kısmını okuyum ama aman Allah ım neler var neler yani depresyona bunalıma falan giriyodum. O yüzden şuracıkta tatlı tatlı sohbet edelim değilmi tatlı yeni gelincik ve gelin adayları
Nilgün; yakında seni takip edebilirim, cok bunaldım gerçekten. mutsuz biri olmaya başladım ki ben baya polyanayımdır.
biraz daha sabret edacım bence evet mutsuz olduğun bir ortamda çalışmak çok zor ben bu kadar dayanabildim ama evdeyken iş arama ve bulma sürecin daha uzun oluyor ...en kısa zamanda hayırlısıyla güzel bi iş bulursun umarım canım
bencede Esracım, burda bol bol sohbet edelim
biraz daha sabret edacım bence evet mutsuz olduğun bir ortamda çalışmak çok zor ben bu kadar dayanabildim ama evdeyken iş arama ve bulma sürecin daha uzun oluyor ...en kısa zamanda hayırlısıyla güzel bi iş bulursun umarım canım
evet canım çalışırken iş bulmak daha kolay oluyo nedense inşallah sende Eda da gönlünüze göre bi iş bulabilirsiniz en kısa zamanda
Kızlarr sizi bi daha şoka sokucak bi haber veriyimmi size?? Benim kocam daha askerede gitmedive bizim çocuğumuz olucak ama derler ya annenin kaderi kızın çeyizi diye annemde evlendikten sonra babam askere gitmiş ablamında eşi hala askere gitmedi ve bi bebekleri var 6 aylık. Eniştem aralıkta gidecek benim koca da seneye aralıkta kısmetse sizinde aranızda daha kocası askere gitmeyen var mı??
Kızlarr sizi bi daha şoka sokucak bi haber veriyimmi size?? Benim kocam daha askerede gitmedive bizim çocuğumuz olucak ama derler ya annenin kaderi kızın çeyizi diye annemde evlendikten sonra babam askere gitmiş ablamında eşi hala askere gitmedi ve bi bebekleri var 6 aylık. Eniştem aralıkta gidecek benim koca da seneye aralıkta kısmetse sizinde aranızda daha kocası askere gitmeyen var mı??
evet kızlar kısa dönem yapıcak birbirimizden ayrı olmak zor olucak evet ama ben yine tek kalmıcağım için çok sorun etmiyorum annem çok yakın zaten bana kayınvalidemde yakın onlar yardım ederler bana da bebeğede
evet canım yanında yakınında birileri varken hemde kısa dönem allahın izniyle su gibi akar zaman. hem sende bebeğinle oyalanmış olursun o askerdeyken sana destek olur bebeğin. herşeyde hayır vardır bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?