2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyi düşün ki iyi olsun canım,,, güzel haberlerle gelisin inşallah,,, allah şifa versin =))

amin canım çok sağol, cuma günü gidicem bakalım inş. kötü bişey yoktur pazartesi de yeni işe başlıcam ilk günden de izin almak olmaz o yusden ilaç versin iğne versin krem versin ne verirse versin ama geçsin şu belim

ben sizi yine takip edemiyorum:26:

yetişebildiklerime cevap vericem sırayla
kübracım, haşemanı cok beğendim. Sade ve şık.
Güzel günlerde dinlendirici tatillerde giy canım.

Çiğdemcim, kocaman geçmiş olsun ama sanki yeni evli olduğun icin olabilecekmiş gibi geliyo bana
benim de belim cok ağrıyor, herkes kıs kıs gülerek yeni evlisin ya diyo

Nilgün; yakında seni takip edebilirim, cok bunaldım gerçekten. mutsuz biri olmaya başladım ki ben baya polyanayımdır.
Inşallah fazla depresifleşmeden Allah karşıma hayırlı bir iş çıkarır.

Esracım, senin de ellerine sağlık. Maşallah sana topiğimizin tatlı anne adayı

özel konuya gelince, ben d.kontrol hapı kullandığım icin bende kuruluk var galiba. sonrasında aşırı bir yanma oluyor

vantilatör varsa alacaksın karşına o ordan çalışacak canım sen onrdan ben öyle yapabiliyoum sadece :)

valla denizcim yok ama alıcam sanırım yaa
ev serin oluyodu sıcaklar bastırınca sernlikten eser kalmadı

ben de d.kontrol hapı kullanıyodum ama dün bitti
ve bidaha içmemeye karar verdim
kayseriye gittiğimizde kayınvalidemin bi arkadşaına kahvaltıya gittik
ebe hemşireymiş kadın
kızım kesinlikle tavsiye etmiyorum kullanıyosan bile bırak dedi
her ne kadar artık yenilendi eskisi gibi değil deselerde hormonların dengesini bozuyo dedi
kondomu öneriyorum ben herkese dedi
daha çouck doğurmadan hormonlarının dengesini bozma dedi
tırstım bende bırakıcam azcıkta kociş düşünsün

heyy kızlar rehabet çökmeye başladı öğleden sonra herkes dağılmaya başlıyo kimse bişey yzmıyo. Dünde bari dedim biraz şu derdim var kısmını okuyum ama aman Allah ım neler var neler yani depresyona bunalıma falan giriyodum. O yüzden şuracıkta tatlı tatlı sohbet edelim değilmi tatlı yeni gelincik ve gelin adayları

bencede Esracım, burda bol bol sohbet edelim

Kızlarr sizi bi daha şoka sokucak bi haber veriyimmi size?? Benim kocam daha askerede gitmedi ve bizim çocuğumuz olucak ama derler ya annenin kaderi kızın çeyizi diye annemde evlendikten sonra babam askere gitmiş ablamında eşi hala askere gitmedi ve bi bebekleri var 6 aylık. Eniştem aralıkta gidecek benim koca da seneye aralıkta kısmetse sizinde aranızda daha kocası askere gitmeyen var mı??

kısa dönemmi yapacak canım. benimki yaşlı 14 sene önce yapmış

ay ciddimisin
yaa zor olucak o zaman sizin için
ayy bebişte var
6 ay yapar ama dimi

evet kızlar kısa dönem yapıcak birbirimizden ayrı olmak zor olucak evet ama ben yine tek kalmıcağım için çok sorun etmiyorum annem çok yakın zaten bana kayınvalidemde yakın onlar yardım ederler bana da bebeğede

evet canım yanında yakınında birileri varken hemde kısa dönem allahın izniyle su gibi akar zaman. hem sende bebeğinle oyalanmış olursun o askerdeyken sana destek olur bebeğin. herşeyde hayır vardır bak.

Oy oy oy allahım yardımcın olsun canım benim.Gerçekden annenin kaderi kızın çeyizi olmuş.
Benim sevdiceğim askerden geldikden sonra tanışdık zaten kuzum zor olurdu diğer türlü.

evet canım yanında yakınında birileri varken hemde kısa dönem allahın izniyle su gibi akar zaman. hem sende bebeğinle oyalanmış olursun o askerdeyken sana destek olur bebeğin. herşeyde hayır vardır bak.

doğru söylüyosun canım ben o açıdan düşünmemiştim hiç. Belki o zamana kadar sende dahil:) topikten bikaç arkadaşımıznda bebeği olur birbirimizin bebek partilerinde buluşuruz hoşgeldin bebekkk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…