2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende asker yolu gözledim gerçi ama biz sevgliydik o zaman
ben kesinlikle askerden önce evlenmem diye ahdetmiştim
moralini bozmayayım ama çok zor oluyo
bide benim eşim hakkari şemdinlide yaptı sınır karakolunda
inşallah seninki öyle biyerde yapmaz
allah yardımcınız olsun

Oy oy oy allahım yardımcın olsun canım benim.Gerçekden annenin kaderi kızın çeyizi olmuş.
Benim sevdiceğim askerden geldikden sonra tanışdık zaten kuzum zor olurdu diğer türlü.

Amin canım sağol. Neyapalım sabredemedik artık nerdeyse 5 yıdır beraberiz bide askerliği beklemeye sabrımız kalmamıştı artık bizde evlenelim gitsin dedik tabi herşey kader kısmet canım

doğru söylüyosun canım ben o açıdan düşünmemiştim hiç. Belki o zamana kadar sende dahil:) topikten bikaç arkadaşımıznda bebeği olur birbirimizin bebek partilerinde buluşuruz hoşgeldin bebekkk :))

inşallah canım hayırlı sağlıklı bebişlerimizle sosyeteye katılırız. hoşgeldin bebek partisi çok hoş yaaa Emir Bebek

Canım hayatta herşey istediğin gibi gelişmiyo maalesef zor olucak ama kısa olucağı için kendimi avutuyorum bi ara tektip askerlik mevzuları çıktığında çok korktum geçen yıl kabul edilicek diye. Benimde tek duam o kadar uzak ve tehlikeli yerlere düşmemesi. Bide biz okurken ben bir yıl beklemiştim onu ayrı şehirlerdeydik o yüzden o aradaki mesafelerin acısınıda özleminide çok iyi biliyorum canım. Ben daha çok eşimi düşünüyorum ben burda yanlız değilim herkes yanımda olucak ama o tek başına kalıcak hiç bilmediği bi yerde

ya bak valla moralini gerçketne bozmak istemiyorum ama
hiçbişey askerliğe benzemiyo
bizde 2 yıl ayrı şehirlerdeydik o da zordu
ama askerlik kadar olamaz
belki benim eşim çok kötü bi bölgede olduğu için böyle olmuştur bilemiyorum ama
gerçekten hiçbir ayrılığa benzemiyo askerlik
inşallah senin bebeğinle birlikte zamanın su gibi akar gider de hiçbişey anlamazsın
neyse ben daha fazla moralini bozmayayım senin
allah yardımcınız olsun

benim sevdiğim ankarada yaptı askerliğini rahattık sürekli konuşuyoduk hatta mesajlaşıyoduk bile,,, ama o yinede asker psikolojisindeydi,,, orda komutanlar daha çok olduğundan her biri ayrı fırçalıyo derdi,,,

esracım bebişinle zamnını geciriceksin..zaman senin için su giib akıp gider..senin gibi olan birsürü asker eşi var..
Allahım sabrını verir.sen merak etme..bide benim eşimde kısa dönem yaptı..kısa dönem yapanlar rahat askerlik geciriyo..süre bakımından..sen gönlünü ferah tut..tabiki zorlukları olucak..aşarız Allahın izniyle bunuda..

sağol canım ya valla yüreğime su serptin :)) Canım daha zaman olduğu için belki o psikoljiye giremedim henüz tabi ama dayanıcaz artık mecbur yapıcak Allah ım sabrını verir inşallah her ikimizede zaten hepiniz hala burda olursanız ben günlerimi sizinle geçirerek çabucak atlatırım :))

ayy bak şimdi kendimi kötü hissettim
gerçekten moralini bozmak istemedim
ama gerçeklerde acıdır biliyosun
ya bide herkesinki bizimki gibi geçicek diye bi kural yok
eşimin bulunduğu bölgede rahatı da iyi değildi su yoktu mutfak berbatmış yemek yiyemiyodu
bende bunları duydukça daha çok üzülüyodum o yüzden çok zor geçmişti
kısa dönemdi ama uzun dönemlerden tek farkı dağa çıkmıyo olmasıydı tehlikeli bölgedeydi yani
ama dediğim gibi herkesin ki böyle olmuyo
bi arkadaşımın eşi istanbulda yaptı mesela
ayda bir görüşüyolardı nerdeyse ve çok rahattı
şans meselesi canım biraz işte

Bende öyle diyorum hep bir sürü asker eşi var. Ama ne güzel teselli ediyoruz kendimizi ya ilk geceden korkuyosun diyosun herkes yapıyosa bende yapabilirim çocuk doğurmaktan korkuyosun herkes doğuruyo bende doğurabilirim askerlikten korkuyosun o diyosun kaç kişi beklemiş bende bekleyebilirim :)) Destek olduğun için sağol tatlım İnşallah herşey dediğimiz hayal ettiğimiz gibi olur

Slm kızçelerim nasılsınız geçmişi okumaya çalıştım ama ne mümkün, sizinle muhabbet etmek istiyorum.
Ayy Esra'cım hamilemisin kız, çok sevindim ne güzel bir haber.
Ayşe demiştiki ilk hamilelik haberini Esra'dan alıcaz diye, farklıda olsa yine Esra'dan almış olduk.
Ya kızlar biz çocuk olayı için dikkat ediyoruz ama sanırım regl sonrası tutuyormuş biz umurtlama günlerini takip edelim dedik, acaba hatamı ettik.
Psikolojiktir belki ama günlerdir uykudan gözlerimi açamıyorum, bugünde hiçbişey yiyemedim midem çok bulanıyor korkmaya başladım, henüz bebek için hazır değilim

yok tatlım kendini kötü hissetme sen sadece tecrübelerini paylaşıyosun yaşadıklarını anlatıyosun ve ben sadece tahmin edebiliyorum gerçekten zor olucağını ki sen yaşamışsın. Umarım bende şanslı kesim içine girebilirim

hoşgeldin esracığımmmm canımmm aynen bende öyleyim kız bi uyku bi miğde bulantısı maf oldum en sonunda dayanamayıp gebelik testi aldım çok şükür hiç birşey yok yorgunluğu yeni atıyoruz havanında etkisi çok yüksek tabii sıcaklar çok gece geç saate kadar oturuyoruz gündüzde bi uyku hali alıyor başını canım ama sen gene bi test al derim ben

hoşgeldinn adaşşş bende diyodum Esra da gelse de bu haberi versek diye evet canım hamileyim hemde ilk geceden:)) bende hiç hazır değildim valla baya bi sürede kendime gelemdim öğrenince ama alışmaya başladım artık. Rabbim ne verirse hayırlısını versin ama beni yanlız bırakmayın Kübra benimle olucak oda ramazandan sonra bebiş yapıcak diğer kızlarıda bekliyorum Canım sende korunmuyodun dimee o zamannn sende bana eşlik edebilirsinn :)) Ne güzel hem adaşız hem burçtaş hemde bebeklerimizinde kırkı karışır. Eğer bebek tahmin ettiğim tarihten beş gün sonra gelirse doğum günlerimiz aynı oluyo canım eğer sende bu sıralar hamile kalırsan seninde bebeğin doğum gününe yakın günlere denk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…