- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.381
Katılırız tabi canım neyimiz eksik :)Senin erkek bebğin olursa adını Emir mi koyucaksın canım
Slm kızçelerim nasılsınız geçmişi okumaya çalıştım ama ne mümkün, sizinle muhabbet etmek istiyorum.
Ayy Esra'cım hamilemisin kız, çok sevindim ne güzel bir haber.
Ayşe demiştiki ilk hamilelik haberini Esra'dan alıcaz diye, farklıda olsa yine Esra'dan almış olduk.
Ya kızlar biz çocuk olayı için dikkat ediyoruz ama sanırım regl sonrası tutuyormuş biz umurtlama günlerini takip edelim dedik, acaba hatamı ettik.
Psikolojiktir belki ama günlerdir uykudan gözlerimi açamıyorum, bugünde hiçbişey yiyemedim midem çok bulanıyor korkmaya başladım, henüz bebek için hazır değilim
Slm kızçelerim nasılsınız geçmişi okumaya çalıştım ama ne mümkün, sizinle muhabbet etmek istiyorum.
Ayy Esra'cım hamilemisin kız, çok sevindim ne güzel bir haber.
Ayşe demiştiki ilk hamilelik haberini Esra'dan alıcaz diye, farklıda olsa yine Esra'dan almış olduk.
Ya kızlar biz çocuk olayı için dikkat ediyoruz ama sanırım regl sonrası tutuyormuş biz umurtlama günlerini takip edelim dedik, acaba hatamı ettik.
Psikolojiktir belki ama günlerdir uykudan gözlerimi açamıyorum, bugünde hiçbişey yiyemedim midem çok bulanıyor korkmaya başladım, henüz bebek için hazır değilim
yok tatlım kendini kötü hissetme sen sadece tecrübelerini paylaşıyosun yaşadıklarını anlatıyosun ve ben sadece tahmin edebiliyorum gerçekten zor olucağını ki sen yaşamışsın. Umarım bende şanslı kesim içine girebilirim
hoşgeldin esracığımmmm canımmm aynen bende öyleyim kız bi uyku bi miğde bulantısı maf oldum en sonunda dayanamayıp gebelik testi aldım çok şükür hiç birşey yokyorgunluğu yeni atıyoruz havanında etkisi çok yüksek tabii sıcaklar çok gece geç saate kadar oturuyoruz gündüzde bi uyku hali alıyor başını canım ama sen gene bi test al derim ben
Esracım, benim babam askere gittiğinde ben dünyadaydım canım
cok iyi hatırlıyorum babamın askere gidişini sonra dönüşünü bir iki kere de ziyaretine gitmiştik ve yemin törenine.
annem hep der, iyi ki sen vardın. seninle oyalandım sürekli zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bi de baktım ki gelmiş.
sende öyle olucaksın bak, Allahın izniyle rahatlıkla gidip dönecek.
Bebeğinde sana güç kuvvet verecek. Bebişimiz bi doğsun hayırlısıyla annesi bak gör seni cok ama cok mutlu edicek
Ayy ne güzel yaa bebişimiii seviyorummm :)))
:90:aa onu bilmiyodum olsun ama emir ismide güzel :))
Ayy ne güzel yaa bebişimiii seviyorummm :)))
bende 1 haftadır eşime bak erkek olursa soyhan koyalım nolur diyorum..adam istemiyor da istemiyor..güğzel değilmiş deli ediyo beni:84:
bende onlar hergün var bazen vitamin alıyorum sürekl yemek istiyorum iki canlımı oldum ki hahah gülüyorum kendime kısmet
aylin herkes bieşy diyor farkındamısın ilaç ile ilgili ama benim için tek makul yöntem diğer türlü pek bana güven vermiyor sanki gerçi buda belli olmaz ama
hoşgeldin esracığımmmm canımmm aynen bende öyleyim kız bi uyku bi miğde bulantısı maf oldum en sonunda dayanamayıp gebelik testi aldım çok şükür hiç birşey yokyorgunluğu yeni atıyoruz havanında etkisi çok yüksek tabii sıcaklar çok gece geç saate kadar oturuyoruz gündüzde bi uyku hali alıyor başını canım ama sen gene bi test al derim ben
ayy ne güzel bende bebiş istiyorum galiba
ama daha erken yaa bir yılı atlatalım hemen istiyorum inşallah olur
ne güzel bir duygudur annelikkkk rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eylesin canım benim hiç üzülme sen eşinin ne zaman geldiğini bile anlayamayacaksın rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eylesin eşin içinde aynı durum onun içinde zaman hızla geçecek kızına ve eşine kavuşma heyecanı ile hiç üzülme canım benim bol bol dua et kuzummmm
Test almayada çekiniyorum, ay alıntıların hepsi çıkmıyor sinir oldum....
Esra'cım eltim gelip kaldı ilk haftadan çocuktan nefret ettirdi beni saolsun. Çocuk falan istemiyorum kafamı dinlemek ve planlarımı uygulamak istiyorum. Hem ramazanda davetleri regl günüme denk getirmeyi planlıyorum yemekleri tadabilmek için, eğer hamile olursam yandım...
Iğdır'ın havasından da olabilir diye düşünüyorum ama hayırlısı diyorum yinede...
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin ama hakkında hayırlısı ne zamansa o zaman versin :))
e ismiyle başlayanlar hamiş olsun
edalar
esra
emine :)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?