2011 gelin adayları buyrun sohbete

Katılırız tabi canım neyimiz eksik :)Senin erkek bebğin olursa adını Emir mi koyucaksın canım

yok canım bebeiş koymakistedim emir çıktı .

hoşgeldin esra resim bekliyoruz çok merak ettik seni. psikolojikolabilir canım ama olursada sana arkadaş olur gurbette ne güzelişte. hayırlısı.

Esracım, benim babam askere gittiğinde ben dünyadaydım canım
cok iyi hatırlıyorum babamın askere gidişini sonra dönüşünü bir iki kere de ziyaretine gitmiştik ve yemin törenine.
annem hep der, iyi ki sen vardın. seninle oyalandım sürekli zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bi de baktım ki gelmiş.

sende öyle olucaksın bak, Allahın izniyle rahatlıkla gidip dönecek.
Bebeğinde sana güç kuvvet verecek. Bebişimiz bi doğsun hayırlısıyla annesi bak gör seni cok ama cok mutlu edicek

hoşgeldin esracım
ayy kız çok sevindirik oldum sabah senin yazdıklarını görünce
gene hep bizimle olucanı öğrenince
canım ilk evlendiğim zamanlar bende hep uyuyodum hep yorgundum
sanırım vücudun yeni durumuna alışmasıyla alakalı bu yorgunluk ve uyku hali

inşallah canım

hahaha sanırım evliliğinin ilk aylarında herkes yapıyo boşa bi test bende yapmıştım
hemde hap kullandığım halde
ama beni çok korkutmuşlardı
yok hap kullanırken de hamile kalma ihtimali falan yğksek deyip
bi süre sonra geçer bu durumunuz merak etmeyin kızlar
tecrübeyle sabittir

Ayy ne güzel yaa bebişimiii seviyorummm :)))

bende onlar hergün var bazen vitamin alıyorum sürekl yemek istiyorum iki canlımı oldum ki hahah gülüyorum kendime kısmet
aylin herkes bieşy diyor farkındamısın ilaç ile ilgili ama benim için tek makul yöntem diğer türlü pek bana güven vermiyor sanki gerçi buda belli olmaz ama

Ayy ne güzel yaa bebişimiii seviyorummm :)))

ne güzel bir duygudur annelikkkk rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eylesin canım benim hiç üzülme sen eşinin ne zaman geldiğini bile anlayamayacaksın rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eylesin eşin içinde aynı durum onun içinde zaman hızla geçecek kızına ve eşine kavuşma heyecanı ile hiç üzülme canım benim bol bol dua et kuzummmm

evet bana da diğer yönetmler pek güvenilir gelmiyo ama
sonradan da eğer bu sebeple bişey olursa keşke demek istemiyorum
ben zaten kışa doğru falan bırakmaayı dşünüyodum
hormonlar dengelensin diye bi süre de eşim korunucaktı
sadece bikaç ay erken bırakmış olucam yani
çok uzun sre kulanmayı düşünmüyodum yani senin anlayacağın
bu arada da bebiş olursa olur
allahın takdiri derim seve seve beklerim bebişimi

ayy valla pek bi anaç gördüm kendimi
bu gidişle sıradaki bebiş haberi benden gelebilir size

Test almayada çekiniyorum, ay alıntıların hepsi çıkmıyor sinir oldum....

Esra'cım eltim gelip kaldı ilk haftadan çocuktan nefret ettirdi beni saolsun. Çocuk falan istemiyorum kafamı dinlemek ve planlarımı uygulamak istiyorum. Hem ramazanda davetleri regl günüme denk getirmeyi planlıyorum yemekleri tadabilmek için, eğer hamile olursam yandım...

Iğdır'ın havasından da olabilir diye düşünüyorum ama hayırlısı diyorum yinede...

canımm benimm çokk sağolll aminn inşallah. içinden kız geçti galiba canım ama ben erkek hissediyorumm :))

eltnde pek bi acele etmiş sanki gelip kalmak için
zor beklemiş galiba sizn evlenmenizi

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin ama hakkında hayırlısı ne zamansa o zaman versin :))

amin canım hepimiz için öyle olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…