2011 gelin adayları buyrun sohbete

adaş aldın mı canım ilaç?

meltemcim hoşgeldin canım, umarım sizin için hayırlısı ne ise o olur. Sen herzamanki soğukkanlılığını korumaya çalış ve nişanlının verdiği cevapları iyi değerlendir öyle adım at.

kızlar tatilde olsak şimdi, bodrum'da, fethiye'de veya sarımsaklı'da denize girsek sonra ılık bir duş alıp biraz uyusak akşam da sırasıyla bir gün fasıl'a, bir gün disko'ya bir gün sıra gecesine bir gün yunan gecesine gidip eğlensek
tatil hiiiiiiiiiiç bitmese

sıkılır mıyız? :26:
Asla

Bu sıcakta evlenenlerede şaşaırm ay ne zor oluyordur koşturmacaları

kız eda ben sıkılırım bir hafta yeter bana ben kocişe diyorum gidelim bir yerlere bunaldım çok bu havalardan pöffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff de pöfffff

valla ben hiç sıkılmam

buket gelnlıgın çok güsel canm sen içinde dha güsel olursn senn tarzına ve sna yakışan bı model merakla beklıoss

sağol canım inşallah aynısını yapabilirler

neden ilk modelinden vazgeçtin buketim?

bu daha çok hoşuma gitti canım ikisinin içindede kendimi hayal ettim son seçtiğimde daha mutlu hissettim kendimi ona karar verdim

ben sıkılmam ya, ben acayip keyif insanıyım:81:

bende kesin sıkılırım her tatilde 3-4 gün sonra eve dönelim diye zırıldanmaya başlıyorum zaten tatil bana göre birşey değil

adaşım gitmedim..yanlıs ilaç vermesinden korkuyorum..danış dedinya o yüzden..doktora gitmek istiyorum ama bi yandan da hemen bitsin istiyorum sıkıntım..akşam iş çıkışı gidiyim diyorum eczaneye

bende merak ediyorum umarım ibeğenir hemen seçerim:)) bazen alacaklarıma ilk görüşte aşık oluyorum gelinliğimdeee inşallahh öyle olurr

kızlar az önce beyaz eşya topiğinde gezerken bie cümle okudum çok hoşuma gitti paylaşayım istedim

cennet amerikalının evine ingilizin maaşına almanın arabasına bir türkün de hanımına sahip olmaktır.

bende merak ediyorum umarım ibeğenir hemen seçerim:)) bazen alacaklarıma ilk görüşte aşık oluyorum gelinliğimdeee inşallahh öyle olurr

ben cok gelinlikci gezmiştim zuzum ama hep aklımda bi model vardı hiçbirini beğenmedim, sonra gittim istediğim modeli diktirdim.
cok da beğeniyorum gelinliğimi, Inşallah sende içine sinen ve aşık olduğun gelinliği giyersin. cok güzel bir duygu çünkü.
şimdi dolabı her açtığımda görüyorum onu hep giymek istiyorum

zuhalcm fotolarını hıc gormedık senn merak ettm aslnda sna bı model yollım bak bakalm nasıl bulacaksn yaka kısmı cok hoş bn bayıldm vla çok zarif ama senn tarznda önemli

boşunamı eylülllll gelini oluyoruzz denizcimmm burda en güzel mevsimmmm püfürr püfürrrrrrrrrrr

aynısını yapabiliyorlar mı acaba ya tam isteeiğin gibi olmuşmuydu senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…