- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.701
adaş aldın mı canım ilaç?
Meltemcim hoşgeldin canım, umarım sizin için hayırlısı ne ise o olur. Sen herzamanki soğukkanlılığını korumaya çalış ve nişanlının verdiği cevapları iyi değerlendir öyle adım at.
Kızlar tatilde olsak şimdi, bodrum'da, fethiye'de veya sarımsaklı'da denize girsek sonra ılık bir duş alıp biraz uyusak akşam da sırasıyla bir gün fasıl'a, bir gün disko'ya bir gün sıra gecesine bir gün yunan gecesine gidip eğlensek
tatil hiiiiiiiiiiç bitmese
sıkılır mıyız? :26:
Asla
buket gelnlıgın çok güsel canm sen içinde dha güsel olursn senn tarzına ve sna yakışan bı model merakla beklıoss
neden ilk modelinden vazgeçtin buketim?
Bu sıcakta evlenenlerede şaşaırm ay ne zor oluyordur koşturmacaları
kız eda ben sıkılırım bir hafta yeter bana ben kocişe diyorum gidelim bir yerlere bunaldım çok bu havalardan pöffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff de pöfffff
kız eda ben sıkılırım bir hafta yeter bana ben kocişe diyorum gidelim bir yerlere bunaldım çok bu havalardan pöffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff de pöfffff
adaş aldın mı canım ilaç?
meltemcim hoşgeldin canım, umarım sizin için hayırlısı ne ise o olur. Sen herzamanki soğukkanlılığını korumaya çalış ve nişanlının verdiği cevapları iyi değerlendir öyle adım at.
kızlar tatilde olsak şimdi, bodrum'da, fethiye'de veya sarımsaklı'da denize girsek sonra ılık bir duş alıp biraz uyusak akşam da sırasıyla bir gün fasıl'a, bir gün disko'ya bir gün sıra gecesine bir gün yunan gecesine gidip eğlensek
tatil hiiiiiiiiiiç bitmese
sıkılır mıyız? :26:
Asla
sağol canım inşallah aynısını yapabilirler
bu daha çok hoşuma gitti canım ikisinin içindede kendimi hayal ettim son seçtiğimde daha mutlu hissettim kendimi ona karar verdim
gelinliğini mutlulukla giymek nasip olsun buketcim
Inşallah istediğin gibi olur
buarada buketçim gelnligin nasıl olcak cok merak edıom aynı sekılde zuzununda dün face te gezerken uzaktan tanıdıgm bırınn dugun fotlarını gordum tek koluna dantel koydurmuş cok şık olmuş bayldm kendımden sonra begndgım bi gelinlik modeliydi:)))
bende merak ediyorum umarım ibeğenir hemen seçerim:)) bazen alacaklarıma ilk görüşte aşık oluyorum gelinliğimdeee inşallahh öyle olurr
ben cok gelinlikci gezmiştim zuzum ama hep aklımda bi model vardı hiçbirini beğenmedim, sonra gittim istediğim modeli diktirdim.
cok da beğeniyorum gelinliğimi, Inşallah sende içine sinen ve aşık olduğun gelinliği giyersin. cok güzel bir duygu çünkü.
şimdi dolabı her açtığımda görüyorum onu hep giymek istiyorum
boşunamı eylülllll gelini oluyoruzz denizcimmmburda en güzel mevsimmmm püfürr püfürrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?