2011 gelin adayları buyrun sohbete

benimde gelinliğim
modeldeknin hemen hemen aynısıydı
çok içime sinmişti
ama diktirip kiralamıştım ben kendime almadım
sonradan yer problemi oluyo diye bide fiyat iki katına çıkıyodu
ama gene giymek istiyorum hiç doyamadım

aslında bende kiralık sordum ama bu modeli kiralayamam çok uzun süre kullanabileceğim bir model değil dedi

benim gelinliğinde espirisi eteğinde eteğini birebir yapsınlarda üstü o kadarda önemli değil farklı olsada olur

yaparlar canım, sen onları provalarda yönlendirirsin zaten.

benim gelinliğin eteğinde hatırlarsan üçboyutlu aplikler vardı, 3 kere sadece o apliklerin yerleşimi icin gitmiştim.
ayhhh insanların yorumlarını hatırladıkca ağzım kulaklarıma varıyor:))

kızlar burda sıcak bastırdı yne yaaa bıde bugun eşim nöbetçi yarn olsn artk iki günlüğne ablamn yanna gıdecegz tatile denze girmek istiorum temz hava almak müzik dinlemek istiroum

tabiki de ortak noktalarımız vardır canımm ben kimseyle kolay kolay arkadaslık da yapamam yapsam bile herseyimi anlatamam benim çevremdeki arkadaslarımda bile tanık oldum bir çok seye benim nişanlım bana telefon aldıgı zaman zorla kendi sevgililerine telefon aldıranlar kıskançlık çok kötü bir şey bir laf vardır 'Güveler insanları nasıl kemirirse kıskançlık da insanı öyle kemirir'diye bence de evine kimseyi alma ben arkadaslarımı bile onları çok iyi tanıdıktan sonra evime aldımben hikayeni okudum ve aglayarak okudum ben de neler çektim bebegim bi bilsen

tekrar foto ekleyebilecekmisin edacım alıcı gözle bir bakayım gelinliğine

kızlar arkadasımla konusutm adaşım senin avukat arkadasın vardı hatırladıgım kadarıyla..
arkadasım boşanma davası açmak istiyor..
davayı nasıl açıcam diyo..ben de dön buraya anlaşın karsılıklı boşanın dedim..
ugrasmayın beklemeyin..
yinede zorluk çıkarabilir..buralarda internet yok arastır diyo..
bu bayan yeni evli 1 aylık ve boşanmak istiyo..anlaşmalı ve anlaşmaya varılmazsa nasıl bi süreç bekliyo ne yapması gerekiyo..anlaşmalı olursa tazminat alamaz diye biliyorum..her ayrıntıyı sorablirmisin adaşım?

eda hani senin bi arkadaşın vardı
senden kısa bi süre önce evlenmiş ve uzağa gidicek diye üzülüyodun
o arkadaşın mı boşanıyo yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…