2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım burdaki arkadaş şirket avukatı, ticaret hukuku ve iş kanunu biliyor. sordum inan hiçbir fikrim yok dedi((

ama benim kuzenim boşanmıştı anlaşmalı, mahkemeye beraber gidip dilekçe verdiler. 10 gün içinde boşandılar. cocukları vardı ona da nafaka bağladı mahkeme. arkadaşın daha yeni evli, bildiğim kadarıyla evliliğin iptalini isteyebilir

eda 1 sene dolmayınca anlaşmalı bosanma olmuyor gecmszlk davası acıcak dılekce yazıp cok uzuldm bnce tekrar deneyebılrler belkı duzelırdı ama bılgınız olsun 1 sene dolmadan anlaşmalı bosanma olmuyor

sağol canım benimm işlerim bitsin araştırıcam nette..yogunum biraz

kayın pederim avukat ona sordum şimdi 1 sene dolmadığı içim anlaşmalı boşanma olmuyor geçimsizlik davası açılıyor ancak ispat etmesi gerek dilekçede umarım işe yarar

zuzucum bn seni pembe rujunu yerim:))))nedense seni gözmde belkide profıl fotondan dolayı bıras sert görünüşlü biri sanıodum ama öyle deilmiş saçlarnnn siyah olayını tutturmusum ama en azndan:)))sil resmi kimseckler görup nazar degmesn

saçlarım kumral canımm koyu çıkmış orda uçlarıda sarııı pembe rujumuuu bende çok severimmm :)) ilk görüşte herkes sert diyorr ama değilim:)

saçlarım kumral canımm koyu çıkmış orda uçlarıda sarııı pembe rujumuuu bende çok severimmm :)) ilk görüşte herkes sert diyorr ama değilim:)

yine azıcıkta olsa tutturmuşumDpembe ruju favorım yeşil ruj kullanrm pembe olur ve kalıcıdır gecmıo kolay buarada eşim nöbetçi mesai bitti bnde onun yanna gıdıorum bırde yarn ablamn yanna gıdecegz dolmayla mantı yapım dıorum yetıstırebılsem bakalm cıkıorum bn kızlar grsz öpüldünz

slm kızlaar ben geldim.
Karşı daireye geldim çaya, bilgisayarıda yanımda taşıyorum, net buradan daha iyi çekiyor :))
Kızlaar akşam kabak yemeği yaptım sevdiceğim bayıldı, ilkkez yapmıştım ama iyi tuttu :))

nasıl yaa
hayretlerdeyim şuan varya
nasıl aldatma
bu insanlar evlenmeden önce ne kadar süre birlikte oldular
yani hiç mi anlamamış kız psikopat olduğunu

pskopat derken adamda kibir var
sürekli aşağılyo eşini..ağzım açık kaldı dinlerken..
aldatıyo..cimriii aşırı..örneğin çok yogurt koyma çok kullanma..öncesinde de aldattı telde msj yakaladı arkadasım ..ama kendini affettirdi..ve bu kadar uzun boylu değildi..sadece mesaj dedik geçtik..
bunlar 6 ay içinde tanısıp evlendi..
baya şeyler var bununla ilgili..

Eda'cım anladığım kadarıyla arkadaşınla alakalı bir sıkıntı...
Belki bu sorular sorulmuştur ama bunlar ne kadarlık evliler ve nişanlılıkta hiç şüphe duymamışmı arkadaşın?

keşke o zaman affetmeseydi
aldatma aldatmadır
yani illa tensel olması gerekmez bence aldatmanın
ve 6 ay evlilik kararı vermek için çok kısa bi süre bence
üstelik 6 ay içinde evlenmişler
keşke biraz daha beklesermiş
ama artık ne desek boş
allah haklarında hayırlısını etsin başka bişey diyemiyorum edacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…