- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.741
kızlar arkadasımla konusutm adaşım senin avukat arkadasın vardı hatırladıgım kadarıyla..
arkadasım boşanma davası açmak istiyor..
davayı nasıl açıcam diyo..ben de dön buraya anlaşın karsılıklı boşanın dedim..
ugrasmayın beklemeyin..
yinede zorluk çıkarabilir..buralarda internet yok arastır diyo..
bu bayan yeni evli 1 aylık ve boşanmak istiyo..anlaşmalı ve anlaşmaya varılmazsa nasıl bi süreç bekliyo ne yapması gerekiyo..anlaşmalı olursa tazminat alamaz diye biliyorum..her ayrıntıyı sorablirmisin adaşım?
eda hani senin bi arkadaşın vardı
senden kısa bi süre önce evlenmiş ve uzağa gidicek diye üzülüyodun
o arkadaşın mı boşanıyo yoksa
canım burdaki arkadaş şirket avukatı, ticaret hukuku ve iş kanunu biliyor. sordum inan hiçbir fikrim yok dedi((
ama benim kuzenim boşanmıştı anlaşmalı, mahkemeye beraber gidip dilekçe verdiler. 10 gün içinde boşandılar. cocukları vardı ona da nafaka bağladı mahkeme. arkadaşın daha yeni evli, bildiğim kadarıyla evliliğin iptalini isteyebilir
evet canım malesef o kız..adam psikopat çıktı..aldatma falan filan
adaş evlilik iptali sadece, akrabalık durumunda, eşlerden biri başkasıyla evliyle ve eşlerden birinin ruh sağlığı bozuksa
arkadaşın istanbul da mı nerde?
nasıl yaaevet canım malesef o kız..adam psikopat çıktı..aldatma falan filan
zuzucum bn seni pembe rujunu yerim:))))nedense seni gözmde belkide profıl fotondan dolayı bıras sert görünüşlü biri sanıodum ama öyle deilmiş saçlarnnn siyah olayını tutturmusum ama en azndan:)))sil resmi kimseckler görup nazar degmesn
zuzucum saclarn siyah deılmış onuda tutturamadım püüüüüü şimdi farkettmmm
saçlarım kumral canımm koyu çıkmış orda uçlarıda sarııı pembe rujumuuu bende çok severimmm :)) ilk görüşte herkes sert diyorr ama değilim:)
zuzucum bn seni pembe rujunu yerim:))))nedense seni gözmde belkide profıl fotondan dolayı bıras sert görünüşlü biri sanıodum ama öyle deilmiş saçlarnnn siyah olayını tutturmusum ama en azndan:)))sil resmi kimseckler görup nazar degmesn
nasıl yaa
hayretlerdeyim şuan varya
nasıl aldatma
bu insanlar evlenmeden önce ne kadar süre birlikte oldular
yani hiç mi anlamamış kız psikopat olduğunu
pskopat derken adamda kibir var
sürekli aşağılyo eşini..ağzım açık kaldı dinlerken..
aldatıyo..cimriii aşırı..örneğin çok yogurt koyma çok kullanma..öncesinde de aldattı telde msj yakaladı arkadasım ..ama kendini affettirdi..ve bu kadar uzun boylu değildi..sadece mesaj dedik geçtik..
bunlar 6 ay içinde tanısıp evlendi..
baya şeyler var bununla ilgili..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?