- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.761
ya sabahtan beri bi çizelgeyi yapamadım. hiç bişey yazamıyorum ben bun SİZİN yazdığınız gibi...
keşke o zaman affetmeseydi
aldatma aldatmadır
yani illa tensel olması gerekmez bence aldatmanın
ve 6 ay evlilik kararı vermek için çok kısa bi süre bence
üstelik 6 ay içinde evlenmişler
keşke biraz daha beklesermiş
ama artık ne desek boş
allah haklarında hayırlısını etsin başka bişey diyemiyorum edacım
bide bula bula bunu buldum hiç bişey yok siz nerden yapıyonuz allah aşkın bu kontrol panelinin yönlendirdiğinde yok öyle şeyler sinir oldum...
Kızlar bugünde akşam oldu
eda arkadaşını hakkında hayırlsı sorunsuz ayrılır umarım benim yakın arkdadaşım 4 senedir hala boşanamadı oğlan inatlaştı hep erteleniyor artık kız bunalım geçirecek nerdeyse
yine azıcıkta olsa tutturmuşumDpembe ruju favorım yeşil ruj kullanrm pembe olur ve kalıcıdır gecmıo kolay buarada eşim nöbetçi mesai bitti bnde onun yanna gıdıorum bırde yarn ablamn yanna gıdecegz dolmayla mantı yapım dıorum yetıstırebılsem bakalm cıkıorum bn kızlar grsz öpüldünz
burada buket arkadaşımız var istersen söyle yapabilirse yapsın sana o uzmanlaştı da
ahh aylin o kadar söyledimki dilimde tüy bitti..
annemin bi lafı var insan çilesine aşık olurmus..ki bunla aşk evliliği yapmadı..işte kamuda sonucta..
sırtım yere gelmez mantıgı..kızda çok zeki bi kızdır..akıllı inançlı..
dersin bu bununlamı evlendi..çocuk pasifin teki konusmaz..konusmayı bilmez..
onun işi bilgisayar ve film..ilgi yok alaka yok..biyere götürmez gittigi yerden almaz..o kadar çok şey sıgdırdıki 1 ay yetti..
6-7 kilo zayıfladı bir ayın içinde..Alllah büyük diyorum bilmiyorum..
bizim iş yerinden bi kız geçen sene evlenmişti sonra hızlıca boşandı.
geçenlerde dışarıda çay içtik ayhhh öyle şeyler anlattı ki kızlar evlerden uzak.
adam gerdek gecesinde, iğhhh göğüslerin ne kadar sarkık, iğhhhh ne içim bakıyosun, iğhhhh nefesin kokuyor, uyurken bana dokunma, gülerken dişlerini gösterme, yemekleri küçük tabaklara koy, ordan oraya araba mı çalışır mış. kız akşamları mesaiye kalırmış, benzin gitmesin diye almaya gitmez miş.
başkalarının yanında benim hanım birtane böyle iyi şöyle iyi diye konuşurmuş eve gidince de aşağılar mış......
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. hepimiz akşam eve gidince kocalarımıza sıkı sıkı sarılalım bence
buketttttt heelllpppp meeeeeeee sinir oldum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?