2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar bugünde akşam oldu

eda arkadaşını hakkında hayırlsı sorunsuz ayrılır umarım benim yakın arkdadaşım 4 senedir hala boşanamadı oğlan inatlaştı hep erteleniyor artık kız bunalım geçirecek nerdeyse

ahh aylin o kadar söyledimki dilimde tüy bitti..
annemin bi lafı var insan çilesine aşık olurmus..ki bunla aşk evliliği yapmadı..işte kamuda sonucta..
sırtım yere gelmez mantıgı..kızda çok zeki bi kızdır..akıllı inançlı..
dersin bu bununlamı evlendi..çocuk pasifin teki konusmaz..konusmayı bilmez..
onun işi bilgisayar ve film..ilgi yok alaka yok..biyere götürmez gittigi yerden almaz..o kadar çok şey sıgdırdıki 1 ay yetti..
6-7 kilo zayıfladı bir ayın içinde..Alllah büyük diyorum bilmiyorum..

adaşım ben şu olayı arkadaşımın ablasına sorucam, o evlilik danışmanı. bişey yapılabilir mi diye bi konuşayım akşam.

ben yavaştan toparlanıyorum kızlar, yarın daha güzel bir günde görüşmek dileği ile öpüyorum çok

aynı yeşil rujdan bendede var ben çok memnunum sabah sürüyorum akşamakadar çıkmıyor

bizim iş yerinden bi kız geçen sene evlenmişti sonra hızlıca boşandı.
geçenlerde dışarıda çay içtik ayhhh öyle şeyler anlattı ki kızlar evlerden uzak.
adam gerdek gecesinde, iğhhh göğüslerin ne kadar sarkık, iğhhhh ne içim bakıyosun, iğhhhh nefesin kokuyor, uyurken bana dokunma, gülerken dişlerini gösterme, yemekleri küçük tabaklara koy, ordan oraya araba mı çalışır mış. kız akşamları mesaiye kalırmış, benzin gitmesin diye almaya gitmez miş.
başkalarının yanında benim hanım birtane böyle iyi şöyle iyi diye konuşurmuş eve gidince de aşağılar mış......

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. hepimiz akşam eve gidince kocalarımıza sıkı sıkı sarılalım bence

tuvaletten çıkınca tuvalete su dökme ben giriyim öyle dökerim de var bunların evliliğinde..araba olayı bunlardada var..kız anlatsam şaşıp kalırsınız..konusmak istemiyorum burda anladın adaşım

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah sabır versin hiç kolay değil şurada iki bişey yaşıyoruz morel sıfıra iniyor onlar nasıl dayanıyor allah ailesine kendisine güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…