- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.781
bu akşam ne pişircem
yerim seni ben
ne var evde malzeme
bide dun pisirdin hergun mu yemek yapiyorsun
kimsecikler yokkk eşim nöbetçi bnde nöbete geldim bu saate kadr evde yemek yaptım kübrann tarifi mantı yaptım ve zeytınyaglı dolma ama öldüm resmen bida mantı yapmak mı hamur açmak mı yok yok aslaaa omuzlarm tutuldu resmen yarn ablamn yanına gıdecegz annemde orda oraya götürecegm emnm cok sasıracaklar görsünler bakalm hamarat yelizi:))))hastanede yoğum bu gece uyunmaz neyse kızlar sabah görüşürüz i gclr herkese
Ayşe'cim yeni yeni yemek öğreniyoruz.
Bu akşam farklı bir patates yemeği yapayım dedim ama tuzu fazla kaçmış, garibim eşimde hiç sesini çıkarmadan yedi.
Yeme desemde tabağını bitirdi.
Ama sonuç kötü oldu, tencereyi mutfağa götürürken kapak düştü ve tuz gibi oldu malesef çok korktum(
Ben varım seninle yeni tanışacağız sanırım, ben müdavimlerden esra memnun oldum
günaydn kızancıklar:)))yaşasın bugün cuma ve cuma günlerini çok seviyorum hafta sonu tatil güneş,kum,deniz ve kocam her şey çok güsel olacak bugün bir an önce bitsinn
günaydın kızlar
cumanız mübarek olsun
dün iş çıkışı mudanyaya gidemedik erteledik daha geniş zamana
ama bursadayım kaç senedir bir iskenderde iskender yiyememiştim eşimde beni oraya götürdü çok hoşuma gitti biraz uçuktu ama bir kereden bişey olmaz çay içtik eve geçtik süpriz yapmış pasta mumlar hazırlatmış kardeşlerine yedik içtik bir yaşa daha girdk böylelikle
kızlar aysun ve çiğdem çok tşk ederim sağolun
kayınvalidem hiç birşey almamamış çarşıya gitti kendine 4 tane adana bilezik almş gelmiş ya acayip sinir oldum beklentide olma diyor ama nasıl olmam ya insan bir patik koyar verir yada bir toka alır bu da kapak olsun bana ben hep taşıyım parfümler rolonlar alısın bundan onra kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?