2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam bida
az yazmissiniz bugun
esracim ben senin evlenip kabak yemegi yapmani yerim
faceden resimlerine baktim cok harika olmus
Allah nazarlardan saklasin canim
edacim gecmis olsun kuzum zordur
arkadasin icin hayirlisi olsun uzuldum
zuleyha nerelerde kizlar

buyuk edacim cok gecmis olsun
ameliyat olur kurtulursun insallah

emine cok sagol iyi dileklerin icin
zeynep iyidir insallah

kimsecikler yokkk eşim nöbetçi bnde nöbete geldim bu saate kadr evde yemek yaptım kübrann tarifi mantı yaptım ve zeytınyaglı dolma ama öldüm resmen bida mantı yapmak mı hamur açmak mı yok yok aslaaa omuzlarm tutuldu resmen yarn ablamn yanına gıdecegz annemde orda oraya götürecegm emnm cok sasıracaklar görsünler bakalm hamarat yelizi:))))hastanede yoğum bu gece uyunmaz neyse kızlar sabah görüşürüz i gclr herkese

yerim seni ben
ne var evde malzeme
bide dun pisirdin hergun mu yemek yapiyorsun

Ayşe'cim yeni yeni yemek öğreniyoruz.
Bu akşam farklı bir patates yemeği yapayım dedim ama tuzu fazla kaçmış, garibim eşimde hiç sesini çıkarmadan yedi.
Yeme desemde tabağını bitirdi.
Ama sonuç kötü oldu, tencereyi mutfağa götürürken kapak düştü ve tuz gibi oldu malesef çok korktum (

Ben varım seninle yeni tanışacağız sanırım, ben müdavimlerden esra memnun oldum

slm esra eft hiç konuşmadk bnde yelis 1.5 ay önce evlendm bir süredir bu topikteyim sizi yeni görüyorum yeni evlendinz sanırm ömür boyu mutlu olun inşallh Rabbim huzurlu mutlu sağlıklı günler nasip etsin

günaydn kızancıklar:)))yaşasın bugün cuma ve cuma günlerini çok seviyorum hafta sonu tatil güneş,kum,deniz ve kocam her şey çok güsel olacak bugün bir an önce bitsinn

günaydın kızlar
cumanız mübarek olsun

dün iş çıkışı mudanyaya gidemedik erteledik daha geniş zamana
ama bursadayım kaç senedir bir iskenderde iskender yiyememiştim eşimde beni oraya götürdü çok hoşuma gitti biraz uçuktu ama bir kereden bişey olmaz çay içtik eve geçtik süpriz yapmış pasta mumlar hazırlatmış kardeşlerine yedik içtik bir yaşa daha girdk böylelikle

kızlar aysun ve çiğdem çok tşk ederim sağolun

kayınvalidem hiç birşey almamamış çarşıya gitti kendine 4 tane adana bilezik almş gelmiş ya acayip sinir oldum beklentide olma diyor ama nasıl olmam ya insan bir patik koyar verir yada bir toka alır bu da kapak olsun bana ben hep taşıyım parfümler rolonlar alısın bundan onra kendisi

denizcim canm bnm cok sevndm senn adına her gününz böyle güsel olsn kayınvalın bu yaştan sonr bilezk taksa nolur takmasa nolur bi tanede sana taksaymış denizcim bundan sonra toplu iğnesi alma ona sakın hee haytn boyunca bekler bırak umursamaztakmaz ol çok ta tın dee

günaydınlar hayırlı cumalar kızlar,

hafta sonuna bir gün kala son derece motive bir şekilde hazırlanıp işe gelirken sabah sabah bir kaza gördüm.
araba motorkuryeye çarpmıştı, adam da yerde yatıyordu. Dua ediyorum o adamcağız için , Allah yardımcısı olsun. Moralim bozuldu iyice.

onun dışında umarım günümüz hızla ve sorunsuz geçer, akşam olsun.....

günaydın kızlar
denizcim takma canım boşver sende o kadar almazsın bundan sonra
bu arada çok kötü uyandım sabah
dün akşam ne güzel baş ağrım geçmişti
sabah gene çok şiddetli baş ağrısıyla uyandım
şu adet olsa da kurtulsam artık yaa
valla bıktım ağrılardan sızılardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…