- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.801
günaydınlar hayırlı cumalar kızlar,
hafta sonuna bir gün kala son derece motive bir şekilde hazırlanıp işe gelirken sabah sabah bir kaza gördüm.
araba motorkuryeye çarpmıştı, adam da yerde yatıyordu. Dua ediyorum o adamcağız için , Allah yardımcısı olsun. Moralim bozuldu iyice.
onun dışında umarım günümüz hızla ve sorunsuz geçer, akşam olsun.....
hayat arkd.günaydın biz senn resmnin hiç görmedk bize resm eklermsn
yelizcim biliyorsun yani ne bileyim insan bir çift çorap alır yarım elma gönül alma inan çok basit bir şey ama taktım yani kafaya aldığına ihtiyacım yok ve çok zeki kadın seviyorum da gıcık felan olmuyorum ama beklentilerimin dışında sürekli ben ona anneme ne alıyorsam aynısından alıyorum kendime yelpaze aldım onada aldım anne kız gibi yine ben düşünmüşüm ya artık dediğin gibi sondu 10000 vermiş bilexiklere bir taede bana küçük altın alaydım madem ya düşüncesiz biri olsa anlarım ama bilerek neden yapsın almak istememiştir
yelizcim biliyorsun yani ne bileyim insan bir çift çorap alır yarım elma gönül alma inan çok basit bir şey ama taktım yani kafaya aldığına ihtiyacım yok ve çok zeki kadın seviyorum da gıcık felan olmuyorum ama beklentilerimin dışında sürekli ben ona anneme ne alıyorsam aynısından alıyorum kendime yelpaze aldım onada aldım anne kız gibi yine ben düşünmüşüm ya artık dediğin gibi sondu 10000 vermiş bilexiklere bir taede bana küçük altın alaydım madem ya düşüncesiz biri olsa anlarım ama bilerek neden yapsın almak istememiştir
anladm denzcm eft haklısın düşüncesizlik etmş hemde senn doğumgünnde kendini ödüllendirmişsende bundan sonra onu bilr ona göre davranrsn dünde bn kaynpedermı aradm edann arkd.için durm sormak için bna geliomusnz bu hafta dedi bnde ablamlara gidecegiz dedm gecen haftada ordaydınız dedi sanki keyfimin kahyası bni çok seviolar bnde çok seviorum onları ama tabıkı kendı annem ve ablam olmak daha cok ısterm tbi kayınvalidem bni alıp gezdirsin partiler,günler,gesmelerr bn hiç gitmem ama bazen kırmayarak gidiyorum mecburen idare etmek kolay deil ama kolayı fasla önemsememek seviyeyi korumak yeter die düşünüorum
günaydın kızlar
cumanız mübarek olsun
dün iş çıkışı mudanyaya gidemedik erteledik daha geniş zamana
ama bursadayım kaç senedir bir iskenderde iskender yiyememiştim eşimde beni oraya götürdü çok hoşuma gitti biraz uçuktu ama bir kereden bişey olmaz çay içtik eve geçtik süpriz yapmış pasta mumlar hazırlatmış kardeşlerine yedik içtik bir yaşa daha girdk böylelikle
kızlar aysun ve çiğdem çok tşk ederim sağolun
kayınvalidem hiç birşey almamamış çarşıya gitti kendine 4 tane adana bilezik almş gelmiş ya acayip sinir oldum beklentide olma diyor ama nasıl olmam ya insan bir patik koyar verir yada bir toka alır bu da kapak olsun bana ben hep taşıyım parfümler rolonlar alısın bundan onra kendisi
yelizcim sordunmu peki ? kayınpederin ne işle ugrasıyo
ya bi tane fotomu buldum,,, ama çok bi tuhaf çıkmışım yiprofilime koydum bakmaka isterseniz,,,,
eft isteriz koyabilirsin:))
edacm sordum sana hemen yazdım hatta 1 sene dolmadıgı için anlaşmalı boşanamıyorlar ancak geçimsizlk davası açabiliyor onuda ispatlaması gerekiyormuş dilekçeyle başvuru yapacak dilekçede belirtecek sebeplerini dedi yanlız uzun sürer gibi hakim hemen karar vermiyormuş edacm yeni olduklarını düşünürek ALLAHIM Yardımcısı olsun dilerm onu hakeden cok dha iyi bi eş bulur kendini
aminnn aminnn..sağol hersey için..basvuru işlemlerini arastırıcam bugun..devlet avktndan faydalanmk istiyo
avukat tutmasın onca para verip eger devlet avukatıyla işlemleri hallemdemzese ben bugün nasipse kayınpedermn yanna gidiyorum dilekçe yazarız onlar beraber örnek olarak yollarız arkd.doldurur gerekli bilgileri haberleşeriz eda bn çok üzülüyorm bu durmlara bir kadının hayal kırıklıgı kadr dha kalp kırıcı bır sey yok ama kurtulacak olmasına sevndm elimzden geleni yaparz arkd.söyle berabernde onu destekleyen koca bi topik var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?