2011 gelin adayları buyrun sohbete

yelizcim biliyorsun yani ne bileyim insan bir çift çorap alır yarım elma gönül alma inan çok basit bir şey ama taktım yani kafaya aldığına ihtiyacım yok ve çok zeki kadın seviyorum da gıcık felan olmuyorum ama beklentilerimin dışında sürekli ben ona anneme ne alıyorsam aynısından alıyorum kendime yelpaze aldım onada aldım anne kız gibi yine ben düşünmüşüm ya artık dediğin gibi sondu 10000 vermiş bilexiklere bir taede bana küçük altın alaydım madem ya düşüncesiz biri olsa anlarım ama bilerek neden yapsın almak istememiştir

günaydın canım hayırlı cumalar..e5 de oldugun için hep kaza görürsün balım..Allah yardımcısı olsun..
düşünme psikolojin bozulucak iyice..evet günümüz hızlı ve sorunsuz geçsin..akşam olsun dinlenelim..
parmaklarımı kesip kesip duruuyorum..alışamadm bıçaklara hala

çok ince düşünüyorum çok umarım ilerde bunlar benden sağlık açısından çıkmaz ,
ablam karşılık beklemeki mutlu olasın diyor ama işte zamanla atlatırım bu huyumu umarım

siz neler yaptınız kızlar bu akşam umartım erken gidip evimi barkımı temizlerim çok tozlanmış halılar yüzünden
ütüm var yıkanacak çamaşırım var bir hftadır sağda solda gezmekde birşey yaptığım yoktu iş yapmayı bile özledim

anladm denzcm eft haklısın düşüncesizlik etmş hemde senn doğumgünnde kendini ödüllendirmiş sende bundan sonra onu bilr ona göre davranrsn dünde bn kaynpedermı aradm edann arkd.için durm sormak için bna geliomusnz bu hafta dedi bnde ablamlara gidecegiz dedm gecen haftada ordaydınız dedi sanki keyfimin kahyasıbni çok seviolar bnde çok seviorum onları ama tabıkı kendı annem ve ablam olmak daha cok ısterm tbi kayınvalidem bni alıp gezdirsin partiler,günler,gesmelerr bn hiç gitmem ama bazen kırmayarak gidiyorum mecburen idare etmek kolay deil ama kolayı fasla önemsememek seviyeyi korumak yeter die düşünüorum

hepimiz diyoruz ya beklenti içinde olmayalım..oluyoruz işte istesekde istemesekde..bende beklerdim ama gelmesede takmazdım boşver tatlım..sende onun d.gününde alma
oda altınların pahalı oldugu zaman altın alıyo ilginç..

yelizcim sordunmu peki ? kayınpederin ne işle ugrasıyo

ayy iskender çok severim afiyet olsun canım bende babamlarla takıldığım haftasonları genelde yerdim ama ne zaman pazar gezmelerini nişanlımla yapmaya başladım iskender sefam yarım kaldı ee devir ekonomi devri Kayınvaliden de çok ayıp etmiş sonuçta biliyordu doğum günün olduğunu e parası yok desem 4 adana bileziğini hangimiz alabiliyoruz çok şaşırdım bende hazır çarşıyada çıkmışsın insan almaz mı birşey ya

İngiltere ye gezmeye giden Temel tanınmamak için gördüğü Türklere selam vermeyip… selam da almıyormuş…

Fakat Türk´ün üstelik de hemşehrisinin biri Temel deki burnu görünce
…
“Bu kesun lazdur” Demiş ve peşine takılmış.Yanaşıp sormuş Temel´e;
…
“Kardasum sen laz musun?”

Temel’den çıt yok…Adam yine sormuş;

Kardasum Laz musun?”

Temel yine bakmamış adama.Adam ısrarla takip edip devamlı

“Kardasum laz musun”

Diye sorunca Temel adama dönüp söyle demiş;

“Inciluzum ulen inciluz..: ::)

yelizcim sordunmu peki ? kayınpederin ne işle ugrasıyo

edacm sordum sana hemen yazdım hatta 1 sene dolmadıgı için anlaşmalı boşanamıyorlar ancak geçimsizlk davası açabiliyor onuda ispatlaması gerekiyormuş dilekçeyle başvuru yapacak dilekçede belirtecek sebeplerini dedi yanlız uzun sürer gibi hakim hemen karar vermiyormuş edacm yeni olduklarını düşünürek ALLAHIM Yardımcısı olsun dilerm onu hakeden cok dha iyi bi eş bulur kendini

aminnn aminnn..sağol hersey için..basvuru işlemlerini arastırıcam bugun..devlet avktndan faydalanmk istiyo

aminnn aminnn..sağol hersey için..basvuru işlemlerini arastırıcam bugun..devlet avktndan faydalanmk istiyo

avukat tutmasın onca para verip eger devlet avukatıyla işlemleri hallemdemzese ben bugün nasipse kayınpedermn yanna gidiyorum dilekçe yazarız onlar beraber örnek olarak yollarız arkd.doldurur gerekli bilgileri haberleşeriz eda bn çok üzülüyorm bu durmlara bir kadının hayal kırıklıgı kadr dha kalp kırıcı bır sey yok ama kurtulacak olmasına sevndm elimzden geleni yaparz arkd.söyle berabernde onu destekleyen koca bi topik var:)

hele gelde ona sor..telde ağlıyo sürekli ben bunları hakedicek naptım..boşluktayım önümü göremiyorum..baya bi konustum bende..
daha iyi olacak ALlahın izniyle arkasında ben varım Önce Rabbim var tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…