- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.821
avukat tutmasın onca para verip eger devlet avukatıyla işlemleri hallemdemzese ben bugün nasipse kayınpedermn yanna gidiyorum dilekçe yazarız onlar beraber örnek olarak yollarız arkd.doldurur gerekli bilgileri haberleşeriz eda bn çok üzülüyorm bu durmlara bir kadının hayal kırıklıgı kadr dha kalp kırıcı bır sey yok ama kurtulacak olmasına sevndm elimzden geleni yaparz arkd.söyle berabernde onu destekleyen koca bi topik var:)
ee kızalr hafta sonu için planınız varmı
ist den teyzemin gelini burdaee kızalr hafta sonu için planınız varmı
biz sneinle nasıl haberleşicez yeliz.p.tesi sana mail adresimi veririm örneği ordan atar bende çıktısını alırım.
gerci dikelçe örneği var ama internette..
ee kızalr hafta sonu için planınız varmı
neden bir sene dolmadan anlaşarak ayrılamıyor eşinden ben anlamadım doğrusu
altında nasıl bir mantık olabilir?
cumartesi eşim sınava girecek bende onunla gidip onu bekleyeceğim sonra biraz ortaköy - bebek taraflarında gezeceğiz.
pazar sabahı da arkadaşlarla sapancaya kahvaltıya gideceğiz,
sonra da evimizde oluruz Inşallah.
hiç evde oturmadık geçen hafta sonu da yoktuk zaten o yüzden evde işler birikti ve ben evimi epeyce özledim.
cumartesi eşim sınava girecek bende onunla gidip onu bekleyeceğim sonra biraz ortaköy - bebek taraflarında gezeceğiz.
hiç evde oturmadık geçen hafta sonu da yoktuk zaten o yüzden evde işler birikti ve ben evimi epeyce özledim.
bukoooo dün taç yatak örtüsünü sormuşsunya o nevresimevi sitesinde bebişimmmm 119 tl :))) almadıysan kaçırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?