2011 gelin adayları buyrun sohbete

biz sneinle nasıl haberleşicez yeliz.p.tesi sana mail adresimi veririm örneği ordan atar bende çıktısını alırım.
gerci dikelçe örneği var ama internette..

denizcim bnm var annemlern yanna gıdıyorum cok mutluyumm ordan ehh artk ayıp olmasn kapılarnn onunden gececegz kayınvalıdemlere ugrarız:))denize girmek istiorum güneşlenmek sizler napıcaksınız kızlarr herkes yazsn hadı

ee kızalr hafta sonu için planınız varmı
ist den teyzemin gelini burda
yarın temizlik yapıcam onlar gelicek sonra da
pazar da eşim bursada ben gidemiyorum
artık yatarım bütün gün malak gibi
çok ihtiyacım var buna
ölüyorum sanki halsizlikten
yarın nasıl temizlik yapıcam ve misafir ağırlıycam onu düşünüyorum

neden bir sene dolmadan anlaşarak ayrılamıyor eşinden ben anlamadım doğrusu
altında nasıl bir mantık olabilir?

cumartesi eşim sınava girecek bende onunla gidip onu bekleyeceğim sonra biraz ortaköy - bebek taraflarında gezeceğiz.
pazar sabahı da arkadaşlarla sapancaya kahvaltıya gideceğiz,
sonra da evimizde oluruz Inşallah.

hiç evde oturmadık geçen hafta sonu da yoktuk zaten o yüzden evde işler birikti ve ben evimi epeyce özledim.

oyyyyyyyy adaşım ben kocamla evimde bile kahvaltı yapamıyorum çalışıyo c.tesi pazar
ama dün arkadasımı aradım tatildeymiş..eşim seni ramazan gelmeden o kızın yanına hafta sonu göndereyimmi dedi..gerçektenmi dedim
ama içim coştu coştuuuu belli edemedimmmmm demesin ne kadar meraklıymış

Son düzenleme:

evlilkte eşlern birbirini tanıması şans verilmesi alışlıması gibi saçmalıklar işte anlaşmalı boşanmann böyle bir süresi vrmış işte.ne güsel şimdeden afiyet olsn şekerm :)

eşlerin karsılıklı aanlaşmasından olabilir adaş..mesela gel biz nikah kıydıralım..altın takılsın yarısı senin yarısı benim mantıgında evlenenler olabilir diye 1 sene kuralını koymus olabilirler diye düşündüm ben..

günaydın kızlar ,

edacım gerçekten çok üzüldüm...ama hakkında hayırlısı...emin ol öylebi adamla evli kalmaktan daha mutlu olacaktır .desteğini esirgeme canım....

zuhalcim hadi hayırlısı senin içinde...bir an bitir de işlerini kafan rahatlasın :)

denizim doğumgünün kutlu olsun...

2 gündür pek gelemiyorum dünde kayınvalidem çağırdı size yazamadan çıktım ama bugün burdayım ...temizliğimi yapıcam en sonunda :)

günaydın kızlarrrrr

yeliz reismlerin çok hoş canım. rabbim mutluluğunuzu daim etsin. gelinliğin çok sade ve şık ama benim favorim nişan kıyafetin. rengine bittimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…