- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.841
yeklizcim o mor kıyafet kına kıyafetin mi süper birşeye benziyor
yeliz çok güzelsin,, gelinliğinle çiçeğine (çiçeğin rengine) bayıldım,,,,,,,,,,
günaydın kızlarrrrr
yeliz reismlerin çok hoş canım. rabbim mutluluğunuzu daim etsin. gelinliğin çok sade ve şık ama benim favorim nişan kıyafetin. rengine bittimm
çokda güzel gülmüşün,,,,, bunun için naptın,,, içinden geldiği gibi miteskkr ederm cnm gelınlere tavsiyem foto cekılmek ıcın kesnlkle canlı çiçek kullanılsn cok dogal cıkıyor çiçeiğimi bnde cok sevıorum kuruyuncaya kadr sakladım
çokda güzel gülmüşün,,,,, bunun için naptın,,, içinden geldiği gibi mi
kızlar resmler sılınmıo resım onızlemesi oldu nasıl silcem püüüüüü
silme boşver yeni gelenler yeliz eklermisin dicek zatenkızlar resmler sılınmıo resım onızlemesi oldu nasıl silcem püüüüüü
günaydın kızlar nasılsınız haftanın son günü ama ben nedense depresif bi ruh hali içindeyim nedense halbuki akşamda çok güzel geçti ama bilmiyorum işe geldikçe çok sıkılıyorumm( YElizcim fotolar çok güzel sende öyle Allah mutluluğunuzu bozmasın canım
Zuhalcim buda benim şansım canım...
Bir çok işini halldersin canım yarın
canım kontrol panelinde eklentiler kısmı var orayı aç resimleri sil
canım kontrol panelinde eklentiler kısmı var orayı aç resimleri sil
buketçm sesin çıkmıyorr çekrge seni geçio habern olsun mantılar dolmalar:))
günaydın kızlar nasılsınız haftanın son günü ama ben nedense depresif bi ruh hali içindeyim nedense halbuki akşamda çok güzel geçti ama bilmiyorum işe geldikçe çok sıkılıyorumm( YElizcim fotolar çok güzel sende öyle Allah mutluluğunuzu bozmasın canım
helal olsun ya valla forumla ilgili herbişeyi biliyosun,,,,
esraaa banada geliyorlar bazen. kendimi çok büyük bir derdim varmış gibi hissediyorum ama hamdolsun bişeyim yok. iyi şeyleri düşün tatlım. bebişi düşün allahın izniyle hayırlısıyla senin bebişe arkadaş getirticem onu düşün . valla ben senin bebeği düşünüüyorum kimsenin niyeti yok ben dedim yalnız bırakmayalım topikte sıkılır bebiş
valla canım çırpına çırpına öğrendik. günlerce banada çizelge yapın diye yalvardım sonunda kendi başımın çaresine bakmak zornda kaldımöyle böyle derken öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?