2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlarrrrr

yeliz reismlerin çok hoş canım. rabbim mutluluğunuzu daim etsin. gelinliğin çok sade ve şık ama benim favorim nişan kıyafetin. rengine bittimm

öğleden sonra nısanlıgımı detaylı koyarm sıze bnde cok severek gıydım begenrek bn sadelıgı sevıorum o yuzden gelıngımı sade sectm:)

günaydın kızlar nasılsınız haftanın son günü ama ben nedense depresif bi ruh hali içindeyim nedense halbuki akşamda çok güzel geçti ama bilmiyorum işe geldikçe çok sıkılıyorumm ( YElizcim fotolar çok güzel sende öyle Allah mutluluğunuzu bozmasın canım

Yelizcim çok güzel olmuşsun canım benim.
Allahım nazarlardan saklasın.Maşallah.
Allahım mutluluğunuz bir ömür boyu daim etsin gözlerinin içi gülüyor ne kadar hoş.

gel benim agresif depresif hamiş arkadaşım..sakın sinirlenme topik olarak arkandayız..
bide hamilesin madem evlendikten sonra çalışmıcan..5-6 aylıkken işi bırak..evlilik kıdeminide almıs olursun..ben öyle yapıcam
akşam çok güzel geçti derken naptın anlat bakayım..

esraaa banada geliyorlar bazen. kendimi çok büyük bir derdim varmış gibi hissediyorum ama hamdolsun bişeyim yok. iyi şeyleri düşün tatlım. bebişi düşün allahın izniyle hayırlısıyla senin bebişe arkadaş getirticem onu düşün . valla ben senin bebeği düşünüüyorum kimsenin niyeti yok ben dedim yalnız bırakmayalım topikte sıkılır bebiş

helal olsun ya valla forumla ilgili herbişeyi biliyosun,,,,

valla canım çırpına çırpına öğrendik. günlerce banada çizelge yapın diye yalvardım sonunda kendi başımın çaresine bakmak zornda kaldım öyle böyle derken öğrendik

kübracm verdgın mantı tarıfını yaptm ılk ve son mantı yapışımöldüm resmn afıyetle yıcez bugun ama saaatlerce ugrastm :)))herkes senn gıbı becerklımı

ama sen bize çizelge nası yapılıyo onu öğretmedin kübra,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…