2011 gelin adayları buyrun sohbete

eft ya hakikaten böyle bı durum vr kübra büşra:)))herkesle konuşuoss ama kübracm bn sna hep hal hatır soruorum hakıma girme

eğer anneler pişirmeden koyuyorlarsa o zaman bizde pişirmeden koyalım... onların yaptıkları genelde test edilip onaylanmış oluyo

Annem 1500 TL ye anlaşmış pikocuyla ben şok oldum.
Dedim anne ne gerek vardı.Allah razı olsun hakkınıda yemiyim kayınvalidemin nişanda öyle bir bohça getirdi ki.
Havlu,seccade,ilif,bornoz takımı aradan çıkdı.

ooooooooo kimse konuşmuyomuş kızlar soru bonbardımanana tutalım cevap vermekten yorulsun kübra hanım

Kimsin nesin nerelisin bakalım
ne zaman düğünün bellimi

ben hemen anlatayım kendimi

21 yaşındayım,, evliliği düşündüğüm bi ilişkim var ama biraz daha zamanı var,,,, (hem önce ablam evlenicek allah karşısına hayrlı birini çıkarırsa o da 22 yaşında)

hastane de çalışıyorum laboratuar sekreteriyim,,,

eee başka ne anlatsam ki,,

hoş buldum :) bu kadar sıkıntıdan sonra daha iyi olarak gelmek beni sevindirdi:) bi de şu ağrılar olmasa :/

bi de ufak bi nick değişikliğim oldu, "t-o-g-e-p-h-i" idi, serebii oldu :) daha öncelerde o eski nicki çok kullanıyodum, burada sorun olmasın diye değiştirmem gerekti çünkü özel şeyler paylaşıyoruz malum :) bilinmeyen bi nick olsun istedim, kamuoyuna duyurulur :)

güle güle kullan canım hepsi de çok güzeller :) gelinliğin doya doya sende kalacak, şimdi çektirmezlerse de aldıktan sonra kapının önünde fotoğraf çeker nispet yaparsın :))

NİLAYCIM BENCE BÖYLE Bİ TAKIM AL HEM KAPAKLI HEM SPORTİF HEMDE HEM GÜMÜŞLÜĞÜ HEM KONSOLU VAR ANNENİNDE GÖNLÜ OLMUŞ OLUR.

file:///C:/Users/EXPER/Desktop/TERMERA%20%20%20YEMEK%20ODALARI%20%20%20%C4%B0der%20Mobilya%20TERMERA%20YEMEK%20ODASI.htm

Son düzenleyen: Moderatör:

Resimden tanıdım seni şekerimm

Zuzuşumm oturma grubuna bayıldımm şahane bir seçim olmuş.
Hem spor hemde kullanışlı duruyor.Benim için çekyatların açılması önemlide.
Yatak odanda çok şık ve zarif çok klasik değil çokda spor değil çok hoş.
Dolabının raf bölümlerine bayıldım.Birde yatak bazalı mı kuzum?
Allahım güle güle ağız tadıyla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
Günaydınn kızlarrr Nilayyy sana yazmaya geldim :)arkadasım Maltepede Zümrütevlerde evini kiraya verecekmiş kirası da 700 tl aklıma sen geldin hemen söyleyim dedim

nilaycım gümüşlük alma bence kalabalıktan başka birşey değil görmüş olduğun tv ünitenin alt kısmına çekmecelere 86 parça yemek takımım ve çay takımım sığdı artık gümüşlk yerine yemek oda takımları oluyor yada tv üniteleri

sağoll niloşşş yatağımı bazalı aldım canım:)) kullanışlı olur diye düşündüm

Son düzenleyen: Moderatör:
zuhal yatak odanı kapaklı almakla en iyisini yapmışşın sürgülü aldığıma pişman oldum zırt pırt çekiyorum hiç hoş dğil moda diye kapaklı en kullanışlısı
iyi günlerde kullan şimdi onlar perdeyle halıyla bütünleşince çok güzel bir aşk yuvası olacak

iyikide hallettin ramazandan önce şimdi pek birşey kalmadı hadi bakalım diğer resimleride bekleyoz:)

Denizzzzzz ay ay ay bayıldım resmennn çok hoş durmuşşş izninle bu resmi kayıt edebilir miyim?
Tam da benim istediğim vede düşündüğüm gibi.Yemek takımıda sığmış.Nerden aldınız bunu acep?
Esroşuş gösterdikleride çok şık ama ev kira olacağı için fazla maliyete gerek yok.Ne kadara aldınız denizcim?

Resimden tanıdım seni şekerimm

yaşasıınnn tanındım

Günaydınn kızlarrr Nilayyy sana yazmaya geldim :)arkadasım Maltepede Zümrütevlerde evini kiraya verecekmiş kirası da 700 tl aklıma sen geldin hemen söyleyim dedim

ben de maltepede ev bakıyordum ama bizim daha 3 ay olduğu için kadın yanaşmadı, tam tamirhanede marketler eczaneler falan olan bi yerde 1. katta bi marketin üstünde ev kiralık(unuttum marketin adını ama cevizli yoluna çok yakın hani yalçınlar mı ne o sitenin kartal yönüne doğru az gerisindeki cadde) orada kadın bana 700 tl dedi 3 oda 1 salon aile apartmanı kombisi var odalar kocaman 2 balkonu var falan, numaramı aldı ama aramadı, sahibinden güzel bir ev, çarşamba bakmıştık nişanlımla, eğer hala tutulmamışsa yeri güzel yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…