2011 gelin adayları buyrun sohbete

denizim sürgülüsüde vardı ama kullanışlı olmaz dedim birde onun kurulumu zor oluyormuş.evet canım çoğu şey bitti mobilyalarımda cuma günü geliyorrrr artık kaynanoşa alooo deyipp gelsin birlikte yerleştirelimm

Günaydınn kızlarrr Nilayyy sana yazmaya geldim :)arkadasım Maltepede Zümrütevlerde evini kiraya verecekmiş kirası da 700 tl aklıma sen geldin hemen söyleyim dedim

Resimleri var mı meltoşş ilan vermiş mi?
Ama biz eylül sonu ekim başı gibi tutucaz o kadar bekler miki?
Hem 700 Tl biraz fazla düşündüğümüzden kız.
500'e bile güzel evler var hemde sıfır.Tanıdık olması iyi olurdu ama benim pinti kocam kiraya fazla der

benim dediğim hatun beni de beklemedi, ben de aynen eylül sonu gibi tutucam çünkü :/ neyse, hayırlısı olsun inşallah:)

canım köşe takımı + tv ünitesi + iki koltuk tip çekyatı 6500
1200 civarı sanırım ankara mobilya altından çıkartıyorum herkes diyor o kadr alıyor mu rahat rahat kullanıyorum çünkü bende kap kaşık doluydu mutfak dolapalrımda kullanışlı tv initeside hiç ortada bieşyim yok ben kristal takım felan almadım artık kullanılmıyor gümüşlük almadığım için takımınıda almadım böyle

tabiki canımm bütçenize hangisi uygunsa ben konustum zaten hepsini anlattım sen merak etme :)evin yeri çok güzelmiş e 5'e yakınmış o yüzden insem insem 650'ye inebilirim dedi

Yok düğündaşım ben ne konsol nede gümüşlük istiyorum.
Kapaklı dahil olsa yok.Daha spor olsun istiyorum bana çok klasik geliyor.
Sizde gerek yok diyorsanız annemle konuşayımda almıyalım.

düğündaşım bu arada düğün tarihim değişti
1 gün önceye almak zorunda kaldık süğün için istediğimiz mekan 12/11 de doluydu

bizde cuma gününe aldık düğünümüzü
yani 11.11.11 de evlenicem

zuzummmm hayırlı olsun mobilyaların çok güzeller rabbim güle güle oturmayı nasip eylesin gelinliğinde hayırlı olsun canım benim çok güzel bir gelin olacaksın allahın izni ile nilayyummm sende en kısa zamanda kafana göre bir ev bulursun inş. 700 falan denmiş çok pahalı değilmi canım benimmm ya genede sen bilirsin ama evlendikten sonra herşey daha da pahalıymış gibi gelecek geçim derdine düşüceksiniz ama dediğim gibi sizin kararınız arkadaşımmm

günaydın kızlar güzel haftalar diliyorum hepimize nasılsınız neler yaptınız hafta sonu

Günaydın nurgülüm hoş gelmişsin canımcım.

Hafta sonu cumartesi sevdiceğim izinliydi bize geldi.
Kahvaltısını yaptırdım.Tam evden kaçıp denize gidicez derken.
Annem halılar yıkanacak dedi.Tabi anneme bırakamazdım.
Sevdiceğimde saolsun sıvadı paçaları=) Kardeşimin şortunu tsortünü verdim.
Birlikde halı yıkadık.Sonra kardeşim geldi eve.Sevdiceğimle kardeşim güzel bir su savaşı yaptılar resmen.
Sevdiceğim sırıl sıklam oldu.Ama kardeşimde kurtulamadı elinden oda sırılsıklam oldu.
Ben sevdiceğime azcık korudum gibi oldu bu sefer kardeşim benide sırıl sıklam etti =)
Ordan da hazırlandık denize gittik.Denizden eve geldik bahçede film kayfi yaptık.
Bu arada yüzmeyi tam anlamıyla öğrendim.Sevdiceğim saolsun=)
Bir ara şaka yapayım dedim dine doğru atmışdı beni.
Nefesimi tuttum.Gıdıklıyor ama hiç nefes almadım gülmedim.Başım suyun içinde.
Bir çıkardı suyun için ben gülüyorum ama bakdım yüzüne şok olmuş nasıl korkmuş.
Sarıldı öptü kokladı sakın böyle şakalar yapma fıstığım dedi kıyamam.

Pazar gününe tüm günüm evde temizlikle geçti.Yorucu bir hafta sonu oldu.
Sen neler yaptın nurgülüm?

ben de 11.11.11 i çok istemiştim haftaiçi diye kimse olur demedi, hevesim kursağımda kaldı benim

zuzumm mobilya işini aynı hafta halletmişiz bizde dün aldık herşeyin çok güzel iyi günlerde kullan

mobilyaların resimlerini çek perdeciye götür çünkü öyle güzel canlanıyor insanın kafasında hem fikir sunuyorlar zuhalcim artık bişey kalmadı şeker gelinlikte en önemli lerden biriydi artık sen fazla stres yapmana gerek yok

nilaycım Maltepede nerde 500 liraya evler var kız? valla biz 800 veriyoruz 3+1 eve....
bi de sizin baktığınız yerler tam olarak nereler? mesela doğuşkent falan var E5 in üst tarafında veya huzurevi var bi de zümrütevler cok büyük bir semt acaba neresinde bakıosunuz ev. ona göre ağustos sonu, eylül gibi bişeyler görürsem haber vereyim.

zuhalcim mobilyaların cok güzelmiş canım benim, güle güle iyi günlerde kullan tatlım...
ayhhh yakında zuhalimizi evlendiriyoruz gelin olucuak Inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…