- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.201
düğündaşım bu arada düğün tarihim değişti
1 gün önceye almak zorunda kaldık süğün için istediğimiz mekan 12/11 de doluydu
bizde cuma gününe aldık düğünümüzü
yani 11.11.11 de evlenicem
mobilyaların resimlerini çek perdeciye götür çünkü öyle güzel canlanıyor insanın kafasında hem fikir sunuyorlar zuhalcim artık bişey kalmadı şeker gelinlikte en önemli lerden biriydi artık sen fazla stres yapmana gerek yok
zuzumm mobilya işini aynı hafta halletmişiz bizde dün aldık herşeyin çok güzel iyi günlerde kullan
canım köşe takımı + tv ünitesi + iki koltuk tip çekyatı 6500
1200 civarı sanırım ankara mobilya altından çıkartıyorum herkes diyor o kadr alıyor mu rahat rahat kullanıyorum çünkü bende kap kaşık doluydu mutfak dolapalrımda kullanışlı tv initeside hiç ortada bieşyim yok ben kristal takım felan almadım artık kullanılmıyor gümüşlük almadığım için takımınıda almadım böyle
aynen canım ya bizde beyaz eşya mobilya ve gelinliği hallettik ya üzerimden yük kalktı resmen
tabiki canımm bütçenize hangisi uygunsa ben konustum zaten hepsini anlattım sen merak etme :)evin yeri çok güzelmiş e 5'e yakınmış o yüzden insem insem 650'ye inebilirim dedi
aynen canım ya bizde beyaz eşya mobilya ve gelinliği hallettik ya üzerimden yük kalktı resmen
baza çok iyi birde bende yatak döşek te çoktu vakumlu poşetlere koydum inan yer kaldı bana bazalı almışım iyiki
nilaycım Maltepede nerde 500 liraya evler var kız? valla biz 800 veriyoruz 3+1 eve....
bi de sizin baktığınız yerler tam olarak nereler? mesela doğuşkent falan var E5 in üst tarafında veya huzurevi var bi de zümrütevler cok büyük bir semt acaba neresinde bakıosunuz ev. ona göre ağustos sonu, eylül gibi bişeyler görürsem haber vereyim.
zuhalcim mobilyaların cok güzelmiş canım benim, güle güle iyi günlerde kullan tatlım...
ayhhh yakında zuhalimizi evlendiriyoruz gelin olucuak Inşallah
zuzum hosgeldn ayy yoklunda nasl uzuldum eda ve senn ıcın tepkılerımı koydum hemen mobılyalrını gule gule kullan herseyn gusel gelnlıgını merka ettm cok ama:))ya bn burda yazarken bırden sıteden düşüyorum her sefernde giriş yapıorum neden ki ya
buketcimm iyi günlerde kullan Zuhal sen de ama ben sana bi şey sorucam yatak odanın rengi ne oluyor?
bende üzüldüm bebeişim yaaumarım birdaha ceza almam sağol canım.gelinliğimi bend eçok beğendim artık düğünden sonra bol bol resim eklerim
haydıi bakalım buketçiğim hayırlı uğurlu olsun inş. çok sevindim üzerinden yük kalktı resmen dimi insan öyle oluyor canım benim hayırlı olsun tekrardan fotoları bekliyoruz canım
ay denizciğim hiç sorma kız valla baza gibisi yok bende iyiki almışım diyorum 9 tane yorgan 12 tane yastık hepsini aldı bende vakumladım attım içine çok güzel yapmışlar helal olsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?