2011 gelin adayları buyrun sohbete

Tarih olarak ne kadar güzel olmuş kuzum yaa=)
Bizimde nikah 11.11.11 de olacak gibi duruyor.
Düğünde 12.11.2011 kısmetse.

benim nikah sizin düğünle aynı gün :) düğünü de 8 gün sonraya bulabildik :/ ama nikah balıkesir olacak (=

aynen canım ya bizde beyaz eşya mobilya ve gelinliği hallettik ya üzerimden yük kalktı resmen

Çok hoşmuş çokda uygun olmuş denizcim.Bende du takımlarını geri vereyim diyorum.
Bununda cam kısmı var ya annem şimdi der ki su takımlarını koyalım =)
Önlem almam lazım.Ama tv ünitesi tamda düşündüğüm gibi.
Yaptırabiliriz ev durumuna göre o nedenle izninle kayıt ettim resmi canım.

tabiki canımm bütçenize hangisi uygunsa ben konustum zaten hepsini anlattım sen merak etme :)evin yeri çok güzelmiş e 5'e yakınmış o yüzden insem insem 650'ye inebilirim dedi

Canım eğer beklerse düşünebilirim.
Benim içinde önemli olan E5 e yakın olması.
Evin resimleri var mı?Ama eylül sonuna kadar beklemez gibi.

aynen canım ya bizde beyaz eşya mobilya ve gelinliği hallettik ya üzerimden yük kalktı resmen

haydıi bakalım buketçiğim hayırlı uğurlu olsun inş. çok sevindim üzerinden yük kalktı resmen dimi insan öyle oluyor canım benim hayırlı olsun tekrardan fotoları bekliyoruz canım

baza çok iyi birde bende yatak döşek te çoktu vakumlu poşetlere koydum inan yer kaldı bana bazalı almışım iyiki

ay denizciğim hiç sorma kız valla baza gibisi yok bende iyiki almışım diyorum 9 tane yorgan 12 tane yastık hepsini aldı bende vakumladım attım içine çok güzel yapmışlar helal olsun valla

Canım e5 üzerinde huzurevi olarak geçiyor benim istediğim yer.
Huzurevi durağının üzerinde köprü varya o köprünün ilerside zümrütevler olarak geçiyor.
Ben çok tepede değilde e5 e yakın istiyorum.O yüzden huzureviin orası,ve zümrütevler olarak arıyorum.
Benim dediğim evlerde e5'e 15,20 dk yürüme mesafesinde zümrütevlerde.
500,600 olarak aratıyorum.Çok hoş sıfır evler çıkıyor ilanlarda.

bende üzüldüm bebeişim yaa umarım birdaha ceza almam sağol canım.gelinliğimi bend eçok beğendim artık düğünden sonra bol bol resim eklerim

valla arkadaşlar kira oln evere çok ta fazla eşyaya para verilmesi gereksiz zaten kısmetse ev alacaksınız istediğniiz gibi döşyin o zaman olduki çıkmak zorunda kaldınız bir evi bir evi tutmuyor ki bizim kiracı kadın daha önce 3 odalı bir evden gelmiş yarı eşyası sığmadı bile mecbur tutmak zorunda kaldı

sağol canım gerçekten rahatladım çok yerleşsin evimiz atacağım fotoları. Benimde yatağım bazalı oturma odasına köşe koltuk aldık onunda hem L kısmı hemde diğer kısmı bazalı o yüzden epey yerim olur diye düşünüyorum. Bende vakumlayacağım ama annem nedense yok buruşur kırışır deyip duruyor kırışsa ne oalcak zaten çarşaf geçirmiyormuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…