2011 gelin adayları buyrun sohbete

bukommmm çok zevklisin gerçektenn ama dolap sürgülü pek kullanışlı demiyorlar aklında olsun canım güleee gülee kullan hepsiniiii

sağol canım beğenmene sevindim benim sürgülü almaktan başka şansım yoktu canım odam dar kapağı açınca yatağa çarpacaktı kapak tam açılmayacaktı o yüzden sürgülü aldık.

kızlar sürgülü kapılar kullanışlı olmuor bnde hiç memnun deilim bnm akıllı kapı kendı kapanıyor ama aklını bozdu kaç defadr tamir oluyor ama ifla olmaz önermiorum ben

evettt sinirdenn çatlıyorum çok sinirliyim size bir sey anlatıcam ama silemiyoruz ayrıntılı anlatsam daha iyi olurdu ama neyse yüzeysel olsun :)dedemin dedikleri;3 senedir biz çıkıyoruz ya 3 senedir evlenemedik ya heryerde konuştugu işte ben herşeylerini alacagım da evlenmiyorlar da ben öldürcem kendimi artık sen ayrılmazsan dedi bana daha bunun öncesinde birlikte hocaya gitmiştik hocada ben de çıktı ya bi şeyler ayrılcakmışımmm hocada bana hiç dua falan okumadı kagıda bi şeyler yazdı ben bunun anlamını bilmiyorum ilk önce arastırmam lazım dedim aldım çıktım sonra cami hocasına gittim kızım şifreli bir şeyler yazıyor sen bunu yak at dedi sonra hoca dedemi aramış çabuk o kagıdı getirsin diye :)artık ne yazıyorsa ama çok pişmanım fotokopisini almadıgıma onu uyarmıştım zaten bak ben tv de çalışıyorum eger kötü bir şey varsa seni rezil ederim herkese demiştim korktu geri istedi babannemle dedeme de artık sizinle görüşmek istemiyorum dedim sogdum resmen ya

nedir hacı hoca işleri senin yakandan düşmüyor valla yukarı tükürsen bıyık aşağı tüürsen sakal misali

meltem anladıysam arap olıyım sen ozelden msj at barı canm cok meraktaym vla büyüyü kım yapmış kagıdı nıye yaktın nışanlınla ne konustunuz sana ne dedı

zuhalcim sen beğendiysen içinde kendini nasıl hayaller kurduğun önemli kuşum mutlaka çok güzeldir artık az kaldı şafak adana olunca merakla görürüz :)))

gitmem ki Deniz ben bir daha hiç bir yere evet varmış ama napıyım elimden gelen bu kadarı kendi kendimi okurum yapacak baska bir sey yok daha annemle babamın haberi yok bunlardan olsa daha da büyürdü tamam yaşlı insanlar elimden geldiginde yanlarında olmaya çalışıyorum ve ben her gece onlara bir sey olucak diye korkuyorum ama bu kadarı da çok fazla oldu ben evlenemiyorsam bu benim suçum mu?hep vardır ya yedekte listeleri onla mı evlenicem sanki...
nedir hacı hoca işleri senin yakandan düşmüyor valla yukarı tükürsen bıyık aşağı tüürsen sakal misali

Nişanlımla iyiyiz yelizcim ama o da onun istedigi şeyleri yapmamı bekliyor artık inatlaşmayı bırakıp yapmaya karar verdim yüzügümü çıkartmıştım onu takıcam face'de fazla takılmayacagım fazla dışarı çıkmayacagım onun benden istedikleri bunlar

artık çok geç canım aldım bile ama zaten dolap açılmıyordu normal kapak olunca mecburduk komidinleri bile alamadık biz

canm sennkide öyle olacak diye bir şey yok benm mobilyalarm özel yapım dı geldinde dha mobilyaları kurumamıştı belkı ondan oldu dıos başkada kımse yapamıor ehh bizim mobilyacılarda dışarda öle duruo neyse senn olmaz merak etme buketçm yer kaybı ıyıkı almamısın bnmde yok

meltemcm ilişkinize asla 3.kişileri sokmayn ama sna tavsiyem asla kendi isteklernden vazgeçme mutlulugndan yaptıklarndan yapacaklarndan çokta fırsat verme küçük bi tavsiye kuzum bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…