- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.221
bukommmm çok zevklisin gerçektenn ama dolap sürgülü pek kullanışlı demiyorlar aklında olsun canım güleee gülee kullan hepsiniiii
facete gelinlik 21 e bak canım mutlaka benzeri vardır merak ettik
benim dediğim hatun beni de beklemedi, ben de aynen eylül sonu gibi tutucam çünkü :/ neyse, hayırlısı olsun inşallah:)
bebişimmm burdan face açılmıyor zaten sitelerde baktım ama yok birde gelinlik pierre cardin modeliymiş izin vermedi((
pierre cardin gelinliklere bakayım ben sen nasıl birşey olduğunu söyle
evettt sinirdenn çatlıyorum çok sinirliyim size bir sey anlatıcam ama silemiyoruz ayrıntılı anlatsam daha iyi olurdu ama neyse yüzeysel olsun :)dedemin dedikleri;3 senedir biz çıkıyoruz ya 3 senedir evlenemedik ya heryerde konuştugu işte ben herşeylerini alacagım da evlenmiyorlar da ben öldürcem kendimi artık sen ayrılmazsan dedi bana daha bunun öncesinde birlikte hocaya gitmiştik hocada ben de çıktı ya bi şeyler ayrılcakmışımmm hocada bana hiç dua falan okumadı kagıda bi şeyler yazdı ben bunun anlamını bilmiyorum ilk önce arastırmam lazım dedim aldım çıktım sonra cami hocasına gittim kızım şifreli bir şeyler yazıyor sen bunu yak at dedi sonra hoca dedemi aramış çabuk o kagıdı getirsin diye :)artık ne yazıyorsa ama çok pişmanım fotokopisini almadıgıma onu uyarmıştım zaten bak ben tv de çalışıyorum eger kötü bir şey varsa seni rezil ederim herkese demiştim korktu geri istedi babannemle dedeme de artık sizinle görüşmek istemiyorum dedim sogdum resmen ya
evettt sinirdenn çatlıyorum çok sinirliyim size bir sey anlatıcam ama silemiyoruz ayrıntılı anlatsam daha iyi olurdu ama neyse yüzeysel olsun :)dedemin dedikleri;3 senedir biz çıkıyoruz ya 3 senedir evlenemedik ya heryerde konuştugu işte ben herşeylerini alacagım da evlenmiyorlar da ben öldürcem kendimi artık sen ayrılmazsan dedi bana daha bunun öncesinde birlikte hocaya gitmiştik hocada ben de çıktı ya bi şeyler ayrılcakmışımmm hocada bana hiç dua falan okumadı kagıda bi şeyler yazdı ben bunun anlamını bilmiyorum ilk önce arastırmam lazım dedim aldım çıktım sonra cami hocasına gittim kızım şifreli bir şeyler yazıyor sen bunu yak at dedi sonra hoca dedemi aramış çabuk o kagıdı getirsin diye :)artık ne yazıyorsa ama çok pişmanım fotokopisini almadıgıma onu uyarmıştım zaten bak ben tv de çalışıyorum eger kötü bir şey varsa seni rezil ederim herkese demiştim korktu geri istedi babannemle dedeme de artık sizinle görüşmek istemiyorum dedim sogdum resmen ya
Sende mi maltepede düşünüyorsun canım?
nedir hacı hoca işleri senin yakandan düşmüyor valla yukarı tükürsen bıyık aşağı tüürsen sakal misali
zuhalcim sen beğendiysen içinde kendini nasıl hayaller kurduğun önemli kuşum mutlaka çok güzeldir artık az kaldı şafak adana olunca merakla görürüz :)))
kızlar sürgülü kapılar kullanışlı olmuor bnde hiç memnun deilim bnm akıllı kapı kendı kapanıyor ama aklını bozdu kaç defadr tamir oluyor ama ifla olmaz önermiorum ben
artık çok geç canım aldım bile ama zaten dolap açılmıyordu normal kapak olunca mecburduk komidinleri bile alamadık biz
Nişanlımla iyiyiz yelizcim ama o da onun istedigi şeyleri yapmamı bekliyor artık inatlaşmayı bırakıp yapmaya karar verdim yüzügümü çıkartmıştım onu takıcam face'de fazla takılmayacagım fazla dışarı çıkmayacagım onun benden istedikleri bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?