- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.241
canm sennkide öyle olacak diye bir şey yok benm mobilyalarm özel yapım dı geldinde dha mobilyaları kurumamıştı belkı ondan oldu dıos başkada kımse yapamıor ehh bizim mobilyacılarda dışarda öle duruo neyse senn olmaz merak etme buketçm yer kaybı ıyıkı almamısın bnmde yok
Nişanlımla iyiyiz yelizcim ama o da onun istedigi şeyleri yapmamı bekliyor artık inatlaşmayı bırakıp yapmaya karar verdim yüzügümü çıkartmıştım onu takıcam face'de fazla takılmayacagım fazla dışarı çıkmayacagım onun benden istedikleri bunlar
canm sennkide öyle olacak diye bir şey yok benm mobilyalarm özel yapım dı geldinde dha mobilyaları kurumamıştı belkı ondan oldu dıos başkada kımse yapamıor ehh bizim mobilyacılarda dışarda öle duruo neyse senn olmaz merak etme buketçm yer kaybı ıyıkı almamısın bnmde yok
selam kızlarr
meltoşşş sağoll kuzumm kahve canım rengi
evet yeliz yer kaybı olduğu için zaten sürgülü alınıyor. benim bir taraf sürgülü diğer taraf kapaklı. 3 aydır kullanıyorum allaha şükür şuanlık sürgüde sorun yaşamadım. benimde yatak odam çok küçük. ve dolabım 2 metre yani 4 kapaklı gibi . allahtan çok kıyafetimiz yok kocacımla benim
kaçak nerelerdesn merak ettk :)))bizler iyiyz bıraktıgın gıbı topiğe sohbete devam:))sende yogunmussn epey
hoşgeldin zeynepcim çok özledik seni
kızlar köşe koltuğumun da salon koltuğumunda kumaşını tay derisi seçtim kullanan var mı kullanışlı mı?
Meltemcim yaa nedir bu anlamadık seninle uğraşıyolar
yani babannenle deden mi yapıyomuş yanlışmı anladım acaba
yook bebegimm onlar degil bana yapıldı ya onlar da intikam alıcaklar akılları sıra anladın mı ben izin vermedim böyle bir şeye ben bunun günahını nasıl taşırım o yüzden de artık onlarla görüşmüyorum ben zaten çok rahatım her konuda facede arkadaslar ekli bende görmüşlerdir istedigimi giyerim istedigimi yaparım nişanlım ne sıkar ne karışır ama herseyi dozunda bırakmak lazım o haklı ona hak veriyorum
dugundas ben de gecen hafta izinliydim, evimi yerlestirdim artık tamamen,ev hazır suan....sen de mobilyaları almıssın az kalmıs senin de gule gule kullan hayırlı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?