2011 gelin adayları buyrun sohbete

inşallah sorunsuz kullanırım canım köşe koltuğumunda ilginç bir mekanizması var inşallah oda sorun çıkarmaz da eşyalarımızın keyfini sürebiliriz

konunun detaylarını bilmiyorum ama nişanlınızın böyle şeyler istemesi bence doğru değil :/ benim nişanlım uzun mesailerde çalışıyor, o dışarı çıkamıyor diye benim de pek çıkmamı istemiyor haftada 1 gün görüşüyoruz diye ama bana çıkma dese bile ben ona demiştim ta işin en başında, benim kararlarıma saygı duymayacaksan yanıma yanaşma diye... mantıksız karar verdiğimi düşünüyorsan fikir verirsin saygı duyarım ama asla bana şunu giyme buraya gitme dememelisin dedim, bazen diyor, ben senden önce de yaşıyordum, bunu unutma diyorum:/

evet yeliz yer kaybı olduğu için zaten sürgülü alınıyor. benim bir taraf sürgülü diğer taraf kapaklı. 3 aydır kullanıyorum allaha şükür şuanlık sürgüde sorun yaşamadım. benimde yatak odam çok küçük. ve dolabım 2 metre yani 4 kapaklı gibi . allahtan çok kıyafetimiz yok kocacımla benim

hoşgeldin zeynepcim çok özledik seni

kızlar köşe koltuğumun da salon koltuğumunda kumaşını tay derisi seçtim kullanan var mı kullanışlı mı?

biz dha eşyaları yerleştırrken bozuldu kübracm burdaki mobılyacılar yapmadı mekanizması farklı dedıler zaten akıllı kapılar hassa oluyrmuş aman cokta muhim deil kullanıos ıste öyle böyle:)))bak sen memnunsn demek bnm dolabım dandik püüü:)))kübracm bizdede kıyaffetten bol bı sey yok sankı gıysek yasak koydum smdı artk kıyafet almıycaz kısa kadr:))))

kaçak nerelerdesn merak ettk :)))bizler iyiyz bıraktıgın gıbı topiğe sohbete devam:))sende yogunmussn epey

hoşgeldin zeynepcim çok özledik seni

kızlar köşe koltuğumun da salon koltuğumunda kumaşını tay derisi seçtim kullanan var mı kullanışlı mı?

kızlar bende özledim sizleri
yoğun bir hafta geçirdim bu haftada öyle olucak muhtemelen.
dua edin aklınıza geldikçe emi.

yook bebegimm onlar degil bana yapıldı ya onlar da intikam alıcaklar akılları sıra anladın mı ben izin vermedim böyle bir şeye ben bunun günahını nasıl taşırım o yüzden de artık onlarla görüşmüyorum ben zaten çok rahatım her konuda facede arkadaslar ekli bende görmüşlerdir istedigimi giyerim istedigimi yaparım nişanlım ne sıkar ne karışır ama herseyi dozunda bırakmak lazım o haklı ona hak veriyorum
Meltemcim yaa nedir bu anlamadık seninle uğraşıyolar
yani babannenle deden mi yapıyomuş yanlışmı anladım acaba

meltemcm sen mutlu ol gerısı onemlı deıl ama evlenmeden once iyice düşün derim facete resmlernı gordm bnde baktm ınceledım senı:)))yuznde gulmsemek eksık olmasın

neyseki düzelmiş meltemcim
sende birazda olsa dikkat etmeye çalış yoksa burada hep birlte üzülüyoruz yani mutlu olmak için biraz fedakarlık yapmak lazım yeterince üzüldün artık mutluluğuna mutluluk katman gerekir sende kısa bir süre onra evleneceksin yaşadıkların kolay değil unnuttuğunu sanıyorsun ama unutulmuyor içinde kalıyor bunları tamamen unutabilmen için daha huzurlu ve daha sıcak bir ilşki içiersinde olman lazım karşılıklı dikkat etmekte fayda var

mutlu ol üzülme bizide üzme ..

günaydın kızlar iyi haftalar...

zuhalcım ve buketcim mobilyalarınız çok güzel...iyi günlerinizde kullanın.

dün bizde havuza gittik.yanıyorum hala..dün gece ıslak havlularla yatabildim ancak...:)

dugundas ben de gecen hafta izinliydim, evimi yerlestirdim artık tamamen,ev hazır suan....sen de mobilyaları almıssın az kalmıs senin de gule gule kullan hayırlı olsun...

düğündaşşşş hayırlıı olsunnn canımm çok hızlısın maşallahh bizim cuma mobilyalar gelecek kaynanam 10 gibi gelecek onunla yerleştirelim dedik geç ilerliyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…