2011 gelin adayları buyrun sohbete

düğündaşşşş hayırlıı olsunnn canımm çok hızlısın maşallahh bizim cuma mobilyalar gelecek kaynanam 10 gibi gelecek onunla yerleştirelim dedik geç ilerliyorum ya

hayır zuhal çok planlı gidiorsun senin bişeyin kalmıyor ki perde ve halı onuda artı kresimlerden renk tonlarını beğenipp ölçüye göre sipariş vereblirsin sen perde bak bu haft için mobilyalar dan bir kaç gü sonra takılsın perdelerinde

buket netten baktım nasıl bişiy die
benimde öle galia tay tüyümü ne
çok memnunum süper bir kumaş
leke oluyor sildimmi misler gibi
hiç leke tutmuo. beyaz olduğu halde çok memnun kaldım

denizimm yaa kaynanoşu bekleyeceğim halı ve perde ve eşyaların evden çıkması için kadın üzülüyor birşeyde bulunamadım diye( gelsinde birlikte yaaplım

ay yüreğime su serptin canım oturunca genişleme yaptı mı peki hala alındığı gibi mi duruyor?

hiç problem yaşamadım tatlım.
aksine çok memnunum.
ilk bende leke tutarmı fln die korkmuştum
puding döküldü birazcık sildim ne iz kaldı ne bişiy
sorma leke olmuş yine hiç bişiy kalmadı.
çok kullanışlı.esneme flnda olmadı aynı duruo

ya bende nasıl bi kısmet varr
eşimi iş yeri seminere gönderiyor.
3 gün yokmuş
şimdi arıo senide davet ettiler dio.
eee dedim nasıl gelcem ben işler üst üsteyken kim izin verir bana.

Slm kızlaar Buket'cim mobilyalarını gördüm çok beğendim.
Duvar üniten benimkine benziyor yalnız bazı farklılıklar var.
Ayy ben çok fenayım dün mide bulantısından uyuyamadım gece, bu gecede fena gaz sancısı vardı (
Eşimin zoruyla akşam üzeri doktora gidicez, dün arkadaşını aradı hamilelikten şüphelendim demiş (
Test adet geçmeden çıkmaz, kan tahlili yaptırın kesin demiş.
Umarım yoktur (

Zeynep'cim aslında tatil gibi bişey olurdu senin içinde, keşke izin alabilseydin...

esracığım öyle bir haftaya denk geldiki herkes izinde
kurumda 4 kişi birden izne çıktı.
herkes birbirinin işlerini yapmaya çalışıyor.
şimdi birde ben gidicem desem komik olur.
ama gitmeyi çok isterdim

teyzemi oluyrz yoksa hayırlısı bakalım kısmet esracığım Allah herşeyin hayırlsıını nasip etsin
dünde eşimin iş yeri babekü partisi verdi bi hanım vardı.
minicik bebeği vardı
sordum niye bu kadar küçük die. kan uyuşmazlığı varmış çiftler arasında gelişemiormuş bebek
ay Allah korusun.

sağol canım inşallah evimizde de çok güzel dururlar. Hayırlısı olsun esracım ya anası belli babası belli olursada üzülme şükret mucizenin ta kendisi bir bebğin dünyaya gelmesi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…