- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.261
düğündaşşşş hayırlıı olsunnn canımm çok hızlısın maşallahh bizim cuma mobilyalar gelecek kaynanam 10 gibi gelecek onunla yerleştirelim dedik geç ilerliyorum ya
düğündaşşşş hayırlıı olsunnn canımm çok hızlısın maşallahh bizim cuma mobilyalar gelecek kaynanam 10 gibi gelecek onunla yerleştirelim dedik geç ilerliyorum ya
hayır zuhal çok planlı gidiorsun senin bişeyin kalmıyor ki perde ve halı onuda artı kresimlerden renk tonlarını beğenipp ölçüye göre sipariş vereblirsin sen perde bak bu haft için mobilyalar dan bir kaç gü sonra takılsın perdelerinde
buket netten baktım nasıl bişiy die
benimde öle galia tay tüyümü ne
çok memnunum süper bir kumaş
leke oluyor sildimmi misler gibi
hiç leke tutmuo. beyaz olduğu halde çok memnun kaldım
cuma mı teslim edeceklerbize eylülün 10 una termin tarihi verdiler
bebişimin ellerinde var onları getirecekler ama yok kapalı olsun sıfırdan onu eylülün ortasında anca getireceklerdi bende bunları getirin dedim ondan kuzucumm
ay yüreğime su serptin canım oturunca genişleme yaptı mı peki hala alındığı gibi mi duruyor?
hım anladım canım biz duvar ünitesi ve büfe ve köşe koltukta değişiklik yaptırıyoruz galiba o yüzden bu kadar geç termin verdiler
hiç problem yaşamadım tatlım.
aksine çok memnunum.
ilk bende leke tutarmı fln die korkmuştum
puding döküldü birazcık sildim ne iz kaldı ne bişiy
sorma leke olmuş yine hiç bişiy kalmadı.
çok kullanışlı.esneme flnda olmadı aynı duruo
harici siparişler malesef öyle bukommmm
yoğunsan çok sıkıntı olur senni için canım gitmezsin eşin gider gelir anne yanında kalır tek kalmazsın
Zeynep'cim aslında tatil gibi bişey olurdu senin içinde, keşke izin alabilseydin...
Slm kızlaar Buket'cim mobilyalarını gördüm çok beğendim.
Duvar üniten benimkine benziyor yalnız bazı farklılıklar var.
Ayy ben çok fenayım dün mide bulantısından uyuyamadım gece, bu gecede fena gaz sancısı vardı(
Eşimin zoruyla akşam üzeri doktora gidicez, dün arkadaşını aradı hamilelikten şüphelendim demiş(
Test adet geçmeden çıkmaz, kan tahlili yaptırın kesin demiş.
Umarım yoktur(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?