- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.281
esracığım öyle bir haftaya denk geldiki herkes izinde
kurumda 4 kişi birden izne çıktı.
herkes birbirinin işlerini yapmaya çalışıyor.
şimdi birde ben gidicem desem komik olur.
ama gitmeyi çok isterdim
teyzemi oluyrz yoksa hayırlısı bakalım kısmet esracığım Allah herşeyin hayırlsıını nasip etsin
dünde eşimin iş yeri babekü partisi verdi bi hanım vardı.
minicik bebeği vardı
sordum niye bu kadar küçük die. kan uyuşmazlığı varmış çiftler arasında gelişemiormuş bebek
ay Allah korusun.
sağol canım inşallah evimizde de çok güzel dururlar. Hayırlısı olsun esracım ya anası belli babası belli olursada üzülme şükret mucizenin ta kendisi bir bebğin dünyaya gelmesi çünkü
hafta sonu bunları aldım kızlar sarı mumluklar ortalarına kırmızı mum koydum çok güzel oldular
http://www.resimyukletin.com/images/38ALTIN_SARISI_DEKORATIF.jpg
bunlarda 3lü kutucuklar
http://www.resimyukletin.com/images/12typhoon_vintage_storag.jpg
akşama dolma var birde yanına yarınlık birşey yapyım ne yapsam bilmiyorum
zuzum mumluklara bayıldım süperler şimdi fsrk ettim ben hiç mum mumluk almamışın
esracım RH - misin sen?
bebeişimm senin mobilyalarda beyaz doreee çok yakışıyor kırmızıyla 35 tl ye aldım ben:)
kübra,,,
ben galiba çizelge yapmayı öğrendim ama tarih konusu bozuyoooo işte
yazıyı nerden yazıosun pekiii kübracm
Ahh Zeynep'cim eşli organizasyonlar çok güzel oluyor, ama vardır bir hayır diyelim yinede canım.
Evet Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin, bizde de kan uyuşmazlığı var ama doktor uyardı zaten çiftlerin bir çoğunda oluyormuş, hamilelik varsa iğne vurulucam.
Valla Buket'cim mağazada beğenmesen bile eve gelince çok hoş duruyor, bizim oturma odamızı herkes çok beğenior.
Birde minder ve kitaplığı koyduğumuz bir odamız var kitap okumak için ideal...
bir tek koltuklarımı pek beğenmedim canım biraz evmiraki oldu bir onlar kalmıştı onlarda olsun gidelim gibi ama evimize gelince inşallah çok beğenirim
esra hava değişikliğindende olabilirsin öyle bencede git bir görün doktora
esracım hava değişikliğinden olabilir tatlım. ama hayırlısı canım neden istemeyesinki çalışmıyorsun farklı bir çevredesin sana arkadaşolur belki bebeğin.
zuzum mumluklara bayıldım süperler şimdi fsrk ettim ben hiç mum mumluk almamışın
esracım RH - misin sen?
bebeişimm senin mobilyalarda beyaz doreee çok yakışıyor kırmızıyla 35 tl ye aldım ben:)
fotolarnı eklede görelim esracım evini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?