2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ahh Zeynep'cim eşli organizasyonlar çok güzel oluyor, ama vardır bir hayır diyelim yinede canım.
Evet Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin, bizde de kan uyuşmazlığı var ama doktor uyardı zaten çiftlerin bir çoğunda oluyormuş, hamilelik varsa iğne vurulucam.

sağol canım inşallah evimizde de çok güzel dururlar. Hayırlısı olsun esracım ya anası belli babası belli olursada üzülme şükret mucizenin ta kendisi bir bebğin dünyaya gelmesi çünkü

Valla Buket'cim mağazada beğenmesen bile eve gelince çok hoş duruyor, bizim oturma odamızı herkes çok beğenior.
Birde minder ve kitaplığı koyduğumuz bir odamız var kitap okumak için ideal...

esracım hava değişikliğinden olabilir tatlım. ama hayırlısı canım neden istemeyesinki çalışmıyorsun farklı bir çevredesin sana arkadaşolur belki bebeğin.

şimdi bende yemek yemedm karpuz peynir yedim hafif zaten artık öğlenleri yemeyeryim hazrılık olsun ramazana

buket brde merdiyen varya onun karşında züccaciye başarana giderken ordada çok şey var

kübra,,,

ben galiba çizelge yapmayı öğrendim ama tarih konusu bozuyoooo işte

canım iki çeşit tarih var bir başlangıç tarihini yazıyorsun hani kaç yıldır birliktesin evlsiin gibi.onda tarih ilerliyor devamlı. birde kavuşma çizelgesi var. ondada evleneceğin yada sözleneceğin tarihi yazıyorsun kaç ay kaldığını söylüyyor. yavaş yavaş günden düşüyor. o yüzden nasıl bir çizelge yapacağına karar vermen gerekiyro önce. benim sana yaptığım beraberlik çizelgesiydi. beraber 2 yıl gibi. çünkü nişan tarihi yoktu.

bir tek koltuklarımı pek beğenmedim canım biraz evmiraki oldu bir onlar kalmıştı onlarda olsun gidelim gibi ama evimize gelince inşallah çok beğenirim

esra hava değişikliğindende olabilirsin öyle bencede git bir görün doktora

Kan testi yapmadan anlaşılmayacak, ilaçta içemiyorum, eşimin arkadaşı demişki içmesin bebeğe zarar verir hemende hamile kaldım :))

esracım hava değişikliğinden olabilir tatlım. ama hayırlısı canım neden istemeyesinki çalışmıyorsun farklı bir çevredesin sana arkadaşolur belki bebeğin.

Canım bir iş teklifi gelmiş, autocad yada bilgisayar eğitmenliği yapıcam, perşembe misafirim var iş için görüşmeye gelecekler, zannedersem yoğun döneme giriyorum. Hemde bol bol gezmek istiyoruz, bu haftasonu Erzurum'u gezmeye gidicez nasipse, ekimde de Diyarbakır'da düğün var eşimin arkadaşının geze geze gitmeyi planlıyoruz. Hamilelik olursa yolculukta çok zorlanırım.

zuzum mumluklara bayıldım süperler şimdi fsrk ettim ben hiç mum mumluk almamışın

esracım RH - misin sen?

Evet canımcım, eşimde pozitif.

bebeişimm senin mobilyalarda beyaz doreee çok yakışıyor kırmızıyla 35 tl ye aldım ben:)

Çok güzeller bebişim, güle güle kullan...

fotolarnı eklede görelim esracım evini

Canımcım pc bir anda kilitleniyor denicem ama umarım yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…