- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.301
şimdi bende yemek yemedm karpuz peynir yedim hafif zaten artık öğlenleri yemeyeryim hazrılık olsun ramazana
buket brde merdiyen varya onun karşında züccaciye başarana giderken ordada çok şey var
bir tek koltuklarımı pek beğenmedim canım biraz evmiraki oldu bir onlar kalmıştı onlarda olsun gidelim gibi ama evimize gelince inşallah çok beğenirim
canım iki çeşit tarih var bir başlangıç tarihini yazıyorsun hani kaç yıldır birliktesin evlsiin gibi.onda tarih ilerliyor devamlı. birde kavuşma çizelgesi var. ondada evleneceğin yada sözleneceğin tarihi yazıyorsun kaç ay kaldığını söylüyyor. yavaş yavaş günden düşüyor. o yüzden nasıl bir çizelge yapacağına karar vermen gerekiyro önce. benim sana yaptığım beraberlik çizelgesiydi. beraber 2 yıl gibi. çünkü nişan tarihi yoktu.
bende halılarımı beğenmiyordum ama şmidi serdiğimde uyumlu olduğunu gördüm sevdim alırken bir kavga kıyamet biliyorsunuz ama şimdi beğeniyorum zamanla alışlıyor insan sanrım sende beğenirsin şimdi halı perde bütünlük sağlar boş gözüne hitap etmemiş oalbilir
oben ve birtane daha var arc ydi galiba adı onları diyorsun galiba canım pazar günüde açık oluyor onlar bir pazar bakıp son eksiklerimi de almam lazım oralardan
Kan testi yapmadan anlaşılmayacak, ilaçta içemiyorum, eşimin arkadaşı demişki içmesin bebeğe zarar verir hemende hamile kaldım :))
Canım bir iş teklifi gelmiş, autocad yada bilgisayar eğitmenliği yapıcam, perşembe misafirim var iş için görüşmeye gelecekler, zannedersem yoğun döneme giriyorum. Hemde bol bol gezmek istiyoruz, bu haftasonu Erzurum'u gezmeye gidicez nasipse, ekimde de Diyarbakır'da düğün var eşimin arkadaşının geze geze gitmeyi planlıyoruz. Hamilelik olursa yolculukta çok zorlanırım.
Evet canımcım, eşimde pozitif.
Çok güzeller bebişim, güle güle kullan...
Canımcım pc bir anda kilitleniyor denicem ama umarım yapabilirim.
ayy yine kafam karıştı,,,,
canım rabbim gönlüne göre versin. hakkında hayırlısı inşallah.
sen şuan bir çizelge yapmışsın sanki 9 ay sonra kavuşacakmışsınız gişbi. benim sana yaptığım 2 yıl beraber yürüyor tablosuydu.
bende halılarımı beğenmiyordum ama şmidi serdiğimde uyumlu olduğunu gördüm sevdim alırken bir kavga kıyamet biliyorsunuz ama şimdi beğeniyorum zamanla alışlıyor insan sanrım sende beğenirsin şimdi halı perde bütünlük sağlar boş gözüne hitap etmemiş oalbilir
Bizim misafir odasının koltuklarıda sütlü kahve yerine gri gelmiş, burada değiştirmek 1 ayı bulduğu için değiştiremedik kaldı, ama fenada durmuyo sanki...
dediğin gibi bir zamandan sonra insanın gözü alışıyor inşallah benimde alışır zaten oturma odasında oturacağız köşemizi beğendim onda sorun yok rengini de mor yaptım ki en çok istediğim renkti bütün gün oturma odasında otururum artık
ay bana öyle birşey yapsalar basarım mobilyacııyı inşallah tam hatasız gelir de gazabımdan kurtulurlar
ya adaşım sana zahmet bana yine sen kafana göre güzel bi tablo yapsana,,,, ben çözemicem bu işi,,, "bir dileğim var" yazıver sadece
kavuaşacağınız bir tarih yoksa ben yine beraber olduğunuz tarih yazacağım senin çizelgene benzer yaparım . sizin başlangıç tarihinzi neydi
kavuaşacağınız bir tarih yoksa ben yine beraber olduğunuz tarih yazacağım senin çizelgene benzer yaparım . sizin başlangıç tarihinzi neydi
Esracım hakkında hayırlısı belirtiler hamilelik gibi gözüküyo ama tabi kan tahlilinde kesin sonucu öğrenebilirsin. Ama benim bildiğim kan uyuşmazlığı eşlerden biri negatif biri pozitif olursa oluyo.
Esracım hakkında hayırlısı belirtiler hamilelik gibi gözüküyo ama tabi kan tahlilinde kesin sonucu öğrenebilirsin. Ama benim bildiğim kan uyuşmazlığı eşlerden biri negatif biri pozitif olursa oluyo.
kızlar birşey danışayım gene mobilyalarımı gördünüz sizce hangi renk zebra daha iyi olur
Eki Görüntüle 229772
Eki Görüntüle 229773
Eki Görüntüle 229774
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?