- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.321
kadın negatif erkek pozitifse oluyor sadecproblembenim bilidğim kadarıyla. onun dışındaki hiç bir durum kan uyuışmazlıüğı olmuyor. esra ya ben dr a gitsemmi daha bebek yok sanırım ama o vitaminlerden almam gerekirmi.
doğrusu bayan negatif baba pozitifse
kübra ablanın doğum tarihini yaz o zaman onu belirleyelim doğum günü nü verelim tarih olarak. çünkü ablanın dileği ne zaman belli olacak bilemeyiz. Sizi beraber o doğduğundan beri el ele yapalım. Dir dileğim var yazalım
buketçim bnce mobılyalrın kahve perde kahve olmaz krem ve kahve dusunebılrsn yada düz krem düz kahve bogar evi
kübracım yaa ben anlamadım ne yapıyonuz siz :26:
buketçim bnce mobılyalrın kahve perde kahve olmaz krem ve kahve dusunebılrsn yada düz krem düz kahve bogar evi
yelisss benim mobilyaları gördünn perde renginde ve halı renginde nasıl bişi yapardın kuzumm de bakimm senin zevkini çok beğendimm uydur banada bişilerrr ben salona ve yemek odasına arada kırmızı renkte katayım diyorum perde ve halıyaa önerilerr bekliyorrummm
camlarım küçük canım salonda iki camım var biri 1,5 metre diğeri 1 metre yanarına fon koydursam perde gözükmeyecek
camlarım küçük canım salonda iki camım var biri 1,5 metre diğeri 1 metre yanlarına fon koydursam perde gözükmeyecek
kübra ablanın doğum tarihini yaz o zaman onu belirleyelim doğum günü nü verelim tarih olarak. çünkü ablanın dileği ne zaman belli olacak bilemeyiz. sizi beraber o doğduğundan beri el ele yapalım. dir dileğim var yazalım
canım Esra kendisi için pozitif eşininde kanının pozitif olduğunu söyledi aralarında kan uyuşmazlığı olmaması lazım.
06.06.1989 canım,,,
kadın negatif erkek pozitifse oluyor sadecproblembenim bilidğim kadarıyla. onun dışındaki hiç bir durum kan uyuışmazlıüğı olmuyor. esra ya ben dr a gitsemmi daha bebek yok sanırım ama o vitaminlerden almam gerekirmi.
esroooo benim mobilyalara neden yorum yapmadın aceppppp
canım hayat benden çizelge istiyor ama ilişkisi için değil ablası için bir dileğim var yazmamı istiyor. ee okolay ama ablasıyla birlikte bekledikleri bir tarih yok. tarih olarakta madem ablası için istiyor çizelgeyi bende dedim bari ablanın doğum gününü yazalım
anaasenin ablan benden 3 yaş küçük niye evde kalmış muamelesi yapıyorsun kız ablana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?