2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübra ablanın doğum tarihini yaz o zaman onu belirleyelim doğum günü nü verelim tarih olarak. çünkü ablanın dileği ne zaman belli olacak bilemeyiz. sizi beraber o doğduğundan beri el ele yapalım. dir dileğim var yazalım

,cimcime eses+,spicy_+,DENİZKOYDUMADIMI+,eliff_87,estug03+,serebii+,

SLMMMM BEN GELDİM
BU NASIL SICAK YAAAAA YARIM SAAT DURDUM DIŞARDA PİŞTİMM
RABBİM DIŞARDA İŞİ OLANLARA KOLAYLIK VERSİNNN

ESRAAAAAAAAA GELMİSSİNNN

Canım özel bi doktora gitmene gerek yok bağlı bulunduğun sağlık ocağına git zaten herkesin bir aile hekimi birde hemşiresi var orda Aile planlaması bölümüne gidiyosun onlar gerekli herşeyi söylüyolar ve yapıyolar tahlil falan tabi folik asit vericekler sana.

buketçim bnce mobılyalrın kahve perde kahve olmaz krem ve kahve dusunebılrsn yada düz krem düz kahve bogar evi

yelisss benim mobilyaları gördünn perde renginde ve halı renginde nasıl bişi yapardın kuzumm de bakimm senin zevkini çok beğendimm uydur banada bişilerrr ben salona ve yemek odasına arada kırmızı renkte katayım diyorum perde ve halıyaa önerilerr bekliyorrummm

kübracım yaa ben anlamadım ne yapıyonuz siz :26:

canım hayat benden çizelge istiyor ama ilişkisi için değil ablası için bir dileğim var yazmamı istiyor. ee okolay ama ablasıyla birlikte bekledikleri bir tarih yok. tarih olarakta madem ablası için istiyor çizelgeyi bende dedim bari ablanın doğum gününü yazalım

Son düzenleme:

zuhalcim mobılyalrını tekar bakacagm ve sıze yarn evmın perdelrını cekecegm model olsun dıe bırazdan yazarmbebem bekle

Son düzenleme:

Aman git canım dünkü aradığımız dahiliyeciydi ama kesinlikle ilaç almasın demiş, bebek varsa sorun olur demiş.

esroooo benim mobilyalara neden yorum yapmadın aceppppp

Görmedimki bacım nirde söle hemen, eşim geldi birazdan gidicem.

Züleyhaaa bebişim sen nirdesin bee çok özledim seni gel bi öpem seni,

hmmm pek anlamadım ama neyse canım
o çizelge ne işe yarıyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…