- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.341
buketim fon yaptırma boşuna ama japon perde var biliyorsan onu düşünebilirsin. fon kadar yer kaplamıyor ve daha spor duruyor zebra perdenede yakışır bence.
http://www.perdecity.com/wp-content/uploads/japon_perde_115.jpg
yok be evde kalmış muamelesi yapmıyorum ,, tek dileğim sevip sevilsin ,, yüzü gülsün başka bi isteğim yok,,,evlilik nasılsa olur zaten önemli olan mutlu olmak,,,
hmmm pek anlamadım ama neyse canım
o çizelge ne işe yarıyoki
fon derken tamda senin japon dediğin şeyden bahsediyordum canım bende bunu düşündüm ama dediğimn gibi bizim camların biri 1,5 diğeri 1 yanlarına bu parçalar gelince benim zebracıklarım yok olacaklar:84:
http://dfrf.daisypath.com/XUjUp3.png
KÜBRACIM BAK BAKALIM OLMUŞ MU. BİRLİKTE ABLANLA GEÇİRDİĞİN YILI ANLATTIM ÇÜNKÜ BAŞKA BİR TARİH GELMEDİ AKLIMA
bence mantıken olmadı kübra çünkü ablası doğduğunda o daha yoktu yani mantıken kendi doğum tarihinden itibaren beraberler
her mesajımızın altında var kimi evlendiği tarihi yazıyor kaç günlük evli olduğunu kimi ne zaman evleneceğini. birbirimizden haberdar oluyoruz bence. mesela ben buketin düğününe ne kadar kalmış görüyorum :))
canım darda olsa yaptır bence fon perde. camın kadar zebra yaptır geri kalan kısma artık 20 cantimlikte olsa japon yaptrı en azından bir hava verir. sadece zebra salonda çok boş durur
yeliscimm salonve yemek odası füme siyah sadece krem renk gidermi arad akırmızı olmalı diye düşünüyorum ben biraz hareket katması için:)) offff
orası öylede ablamın gözlerinde o isteği görüyorum özeniyo arkadaşlarının hep bi sevgili var çünkü,,,3 sene öne benim nişanlım hayartımda yoktu canım ablan daha çok küçük illa karşısına biri çıkar zaten
evet canım kübra küçük tü ve o doğduktan sonra beraber oldularama ne yapayım ablam ablam diyine kafa ablada kaldı
benim otruma oda camım da çok küçük bende japon yaptırdım tabi perdeciyi uyarmadık oda akıl edememiş japonlar biraz geniş olmuş. yani baya genişama olsun yinede hoş duruyor. ilerde kestirirm dedim. öyle kaldı. akşam resmini çekeyim eklerim. ama ben normal tül perde aldım altına
selam kızlar kovuldum ama yine geldim
yeliscimm salonve yemek odası füme siyah sadece krem renk gidermi arad akırmızı olmalı diye düşünüyorum ben biraz hareket katması için:)) offff
aynı anda kovulmuşuzz ama ben senden erken geldimmm :86
Not:suçumuz sevmek....
camın bitimide japon yaptıramıyorum ki canım bir yanlarında duvar diğer yanlarında kirişler var
selam kızlar kovuldum ama yine geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?