2011 gelin adayları buyrun sohbete

zuhalcim mobilyalrını inceledm şimdi tekrar öncelikle mobilyaların koyu renk tercıh etmışsn o yüzden halı ve perdelern kesnilkle açık renk olsun kuzum mesela bn evımde salonumda halıyla perdeyı krem yaptım beyaz çiğ duracaktı yatak odasını beyaz halı perde siyah tam zıttı bi oturma odam önceden yapıldıgı ıcın pek tutturamdm boncuklu modeller secme modası geçti yatak odanda krem kullan kahve kullan perdem bnm böyle krem dantel üzerine kahve dantel altı sotr düz krem

hmmm pek anlamadım ama neyse canım
o çizelge ne işe yarıyoki

her mesajımızın altında var kimi evlendiği tarihi yazıyor kaç günlük evli olduğunu kimi ne zaman evleneceğini. birbirimizden haberdar oluyoruz bence. mesela ben buketin düğününe ne kadar kalmış görüyorum :))

fon derken tamda senin japon dediğin şeyden bahsediyordum canım bende bunu düşündüm ama dediğimn gibi bizim camların biri 1,5 diğeri 1 yanlarına bu parçalar gelince benim zebracıklarım yok olacaklar:84:

canım darda olsa yaptır bence fon perde. camın kadar zebra yaptır geri kalan kısma artık 20 cantimlikte olsa japon yaptrı en azından bir hava verir. sadece zebra salonda çok boş durur

benim otruma oda camım da çok küçük bende japon yaptırdım tabi perdeciyi uyarmadık oda akıl edememiş japonlar biraz geniş olmuş. yani baya geniş ama olsun yinede hoş duruyor. ilerde kestirirm dedim. öyle kaldı. akşam resmini çekeyim eklerim. ama ben normal tül perde aldım altına

camın bitimide japon yaptıramıyorum ki canım bir yanlarında duvar diğer yanlarında kirişler var

3 sene öne benim nişanlım hayartımda yoktu canım ablan daha çok küçük illa karşısına biri çıkar zaten
orası öylede ablamın gözlerinde o isteği görüyorum özeniyo arkadaşlarının hep bi sevgili var çünkü,,,
evet canım kübra küçük tü ve o doğduktan sonra beraber oldular ama ne yapayım ablam ablam diyine kafa ablada kaldı

canım tamam olmuş sağolasın,,,

şimdi ölçtümde 1,5 metrede 20 cm fon koyunca bayağı zebra kalıyor 1 metrelik cam biraz komik oluyor ama Eklersen baakrım bende fikir olur çok iyi olur kübracım

yeliscimm salonve yemek odası füme siyah sadece krem renk gidermi arad akırmızı olmalı diye düşünüyorum ben biraz hareket katması için:)) offff

zuzcum kırmızı perde ıcın ende ıyı bır dekor gereklı bnm fıkrımce kırmızı kesnlkle unut bak model yolluom oturma odasına dusunebılırsın bu renkte modelde yatak odası ıcınde bu olabılır yatak odanı kesnlkle bu tarz ve renkte seç kırmızı unut bnm için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…